- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #31747 üzenetére
Így is lehet fogalmazni.
Fejvadi örülök, hogy sikerült. Érdekes, hogy neked három hangkapcsoló is van, nálam csak egy (alulról a harmadik az említett menüpontban).
A hívás hátterével kapcsolatos beállítást sajnos hiába keresed, MIUI10-ből tényleg kivették.
Kár érte, mert nekem sem tetszik az új megoldás. Addig jó lenne, hogy a képernyőzár hátterét homályosítja el, de hogy miért kell annyira kifehéríteni, azt nem értem... -
mizoli
addikt
válasz
∂яσнυη #30774 üzenetére
Azóta, hogy nálam fent van, még pár dolgot töröltem belőle, remélem nem rontottam el semmit, jól kell működnie. Recovery nincs benne, TWRP-ből tudod telepíteni, a sajátodad nem fogja felülírni.
Ne várj Mi fiókot, Xiaomi felhő szolgáltatásokat, Mi video, Music, Második asztal, stb., stb., Google névjegy és naptár szinkronizálást, ilyesmit. Ami nem kell -nekem :- az nincs benne.
Nem nagy dolog megcsinálni ezt a lite verziót, talán 10 perc. Ha valami mégis kell, azt vissza lehet tenni, illetve lehet bele tenni egyéb videó, zene lejátszót, file kezelőt, stb. De nem érdemes, pár pillanat az áruházból.
-
mizoli
addikt
válasz
∂яσнυη #30767 üzenetére
Nem hiszem. Magát a frissítést appot nem lehet ugyan törölni, mert akkor nem működik, tehát benne van. Sosem használtam frissítést, nem tartom jó dolognak. Xiaomi fiók és társai viszont törölve, csak az van benne, ami szükséges a működéshez. Google cuccokból is csak a Play áruházhoz szükséges rész van benne.
Milestone2
Én is nagyon várom -
Milestone2
nagyúr
válasz
∂яσнυη #29474 üzenetére
J-n, de nem olcsóért volt a szöveg, hanem hogy akad rajta az SW, de nincs ideje és kedve foglalkozni vele, ezért alkatrésznek árulja. Ahogy gondoltam, ősöreg SW volt rajta, azért akadt...jelenleg úgy tűnik a hátlap széttörésén kívül nincs baja...az idő majd eldönti, hogy így van-e valóban...
-
s4tch
veterán
válasz
∂яσнυη #29360 üzenetére
Na ja, a gyártók is leszarják ezt a réteget. Kár érte... Érdekes módon anno a zenehallgatás tette naggyá az Apple-t az iPodon keresztül, most meg ott tartunk, hogy már a szabványnak számító jack csatlakozót is lespórolják a telefonokról. Már azon is gondolkodtam, hogy kéne venni egy koreai G6-ot, oszt' ha telefonként el is öregszik pár éven belül, utána DAP-nak még akármeddig jó lehet...
-
s4tch
veterán
válasz
∂яσнυη #27995 üzenetére
Simán a P9, az egy elég jó kütyü. Ha lehetett volna itthon két kártyával, vörös színben kapni, simán vettem volna belőle. Mondjuk nem fog jól szólni, de ezt már megoldottad máshogy.
(#27991) Tomi_Ohl: az enyém nemzetközi verzió, ebben egy kínai appstore van, a többit eleve kukázták.
-
s4tch
veterán
válasz
∂яσнυη #27365 üzenetére
Ezt a chipet nem a Wolfson, hanem a Qualcomm gyártja, és nem különösebben huszáros minőség.
Ha jó hangot akarsz, vegyél másik telefont... Én többek között ezért is fogok lassan cserélni. Mondjuk kínkeserves az utód kiválasztása, a miui és a Mi3 mögött lévő közösség magasra tette a lécet.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #27328 üzenetére
Jobbról úszik be? Az fura... Eddig nem olyan volt, és a változás után sem kéne olyannak lennie.
s4tch visszarakja, de annyira azért nem tragédia az
Annyit kell csinálni, hogy minden frissítés alkalmával, egyúttal TWRP-ből reflasheled a TWRP-t is. Vagy módosítod a zipet, ahogy mizoli mondta.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #27324 üzenetére
A recents új animációját most kihagyták, ugye?
Egyébként nem rossz az a fórum app. Igen addiktívvá teszi a felületet a swipe2backNéha csak azért nyitom meg.
s4tch vajon miért maradnak ki ilyenek a changelogból
Egyébként a fórumon most is írják, hogy "improved stability and battery performance", aztán lehet, hogy csak placebo... -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #27119 üzenetére
Úgy, hogy a Hearthstone gondolom az SD-re is rak fájlokat (mondjuk OBB-t). Ugyanígy az Asphaltok vagy a GTA-k sem mentek volna fel az engedély nélkül, de egy csevegőprogram, fájlkezelő, böngésző stb igen.
Ezek az alap Google appok nincsenek jól megírva ilyen szempontból. Abban bíznak, hogy a ROM készítő eleve úgy rendezte el, hogy megkapjanak alapból minden engedélyt. Ha ez valami miatt nem így van, akkor aztán bele lehet futni ilyenbe. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #27110 üzenetére
Merülés mondjuk nálam "rendben van". Többet fogyaszt a ROM, mint egy CM, de azért ma is belefért 5:34 SOT, fél óra GTA-zással. Pár napja volt olyan, hogy ~22℅-ot leszívott a Google play services, de adatainak törlése után ez megoldódott.
Keil Walker ezzel a módszerrel nekem csak az a bajom, hogy abban a régi verzióban nincsenek benne az MM/N fixek. Megvettem a Solid explorert, ez is tud kb mindent amit az ES, szépen (materialan) és reklámmentesen.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #26604 üzenetére
Az Omni topikban ennyit írt: "No ETA"
Szóval egyelőre nem tudni.Ájvé Vulcan támogatás nem lesz, a többi dolog fixálható. Szóval ez a nemtámogatottság inkább csak a hivatalos frissítések szempontjából rossz. A CM maintainerünk azt mondta, könnyebb lesz elkészíteni az N-t, mint gondolta. Az O-val meg ráérünk foglalkozni majd akkor.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #26579 üzenetére
Csak aztán nehogy az is úgy járjon, mint a legtöbb Redmi. Ma jelent meg a Redmi Note 4, a 3-asra meg készül az MM, de N-re nem fogadnék...
s4tch igen, idén kezdenek csak tényleg jobb telefonok jönni. Ugye 2014-ben a 801 ugyanez, 2015-ben a 810 meg alig erősebb, cserébe fűt mint egy kályha.
-
Mr.C
őstag
válasz
∂яσнυη #26459 üzenetére
Már megvan, csak gyorsan akartam csinálni...
Nem érdekel, felrakom a multi miui8 dev-et.... eddig tudtam várni... ez a 23-i halasztás számomra nagyon nem frankó.
Ezért legyalulom az egészet a picshhába -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #26367 üzenetére
Nem, egyáltalán nem jó... A következő töltési ciklust majd így újra letiltott dt2w-kel kell figyelni.
laci laci frissült a Darkobas, ránézhetsz. DU-ból is jött új. A Tesla támogatás a napokban szűnt meg, esetleg elbúcsúzhatsz attól is.
vampire17 eközben nálam épp négy órát ment egy százalék merülés nélkül. Igaz, WiFi ki volt kapcsolva. Töltöttem volna fel képet, de valahogy nem sikerül...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #26356 üzenetére
Hoppá, van valami, ami talán segít kivárni a nyolcast.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
∂яσнυη #26356 üzenetére
Én is várom már a 8-at.
(#26357) The DJ
Ha nem szeretnél váltani akkor ne. Én megtettem, de sokkal előbb kellett volna, hogy ne kínlódjon az ember ilyenekkel mint te. Én is aktívan használom a Mi Fiókot, de ezt nem is értem miért zárná ki a váltás. Továbbra is MIUI maradna, csak egy Stabil Multi. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #26348 üzenetére
Szasz, egy hét múlva jön a stabil nyolcas. Én nem találkozom hibákkal a fejlesztőin / bétán sem, ha a nem működő újrafókuszálást nem számolom (az meg eredetileg úgyis csak a Mi4-et érintené).
Volt fent 7.5.2 multi is, azzal sem volt baj, de tudod, hogy régebbi ROMon sosem bírom sokáig.k.kristof mindegy, hogy előtte vagy utána csinálod. Azért írtam így, mert így kényelmesebb.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #25439 üzenetére
Igen igen, szépen működik.
Kernelt annyira nem piszkálom, amit alapból kikapcsolok az a dt2w, aztán beállítok slim governort (gyorsabb) és kb annyi. Ja meg még az USB gyorstöltést kapcsolom be, bár ennek ritkán veszem hasznát.
Undervolting kerneltől függ, jelenleg pedig a ZeurionX-en kívül nincs is más custom kernel. Úgy hallottam, Gnome, a régi Stuxnet kernel fejlesztője visszatér, tőle majd várhatunk még valamit a nyáron.laci laci nem, a gomb világítás még mindig nem működik, és a fejlesztő sajnos még mindig nem tudja, hogy lehetne ezt javítani úgy, hogy a key disabler (gomb letiltás, navbar mellé) is megmaradjon. CM ROMokon ez adott, de ez AOSP alapú.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #24637 üzenetére
Reménykedjünk benne
vampire17 gondolom az sincs, pedig tényleg szép a changelog. 1.0-t próbáltam, az csak a systemui-t témazta, ami pont nem néz ki jól. A screenshotok szerint ez viszont már még a beállításokat is teljesen áttémázza, erre a "kártyaszerű" felületre, ez azért elég jó.
-
Mr.C
őstag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #23365 üzenetére
Igaz, én anno Mokeen olyan nightlykat is feltettem, ahol szó szerint csak a build date változott.
Mr. C A smart bar egy kibővített navbar, sokkal több funkciót lehet rá tenni. Át lehet kapcsolni Fling-re is, amit meg gesztusokkal kell vezérelni. Itt egy rövid videó róla: [link]
A Windows problémát meg egyszerű megoldani. Nekem teljesen megfelel a 10, de ha olyan modern technológiai vívmányra van kedvem, mint a 95, egyszerűen megnyitom a böngészőmből.
mizoli értem. Néztem az RR changelogot, szokásosan bőséges, de úgy látszik a kis hibákra nem figyeltek oda.
-
mizoli
addikt
válasz
∂яσнυη #23095 üzenetére
A MIUI multi 6.3.3-ra gondolsz? Módosítottam a romot, nincs benne semmi Google szinkronizálás, Xiaomi appokat is ritkítottam, és nem cserél recoveryt (a TWRP 2.8.7-et használom a TWRP 3 nem annyira jó).
Az eredeti rom simán letölthető a szokásos helyéről.
AOSP-ből az Ivan volt fenn utoljára.
SlimBit-et, DU-t már régebben néztem, nem emlékszem mi volt a bajom velük.
Talán, hogy rendes wakelock blocker csak CM alapú romokban van. Sajnos. -
mizoli
addikt
-
mizoli
addikt
válasz
∂яσнυη #23084 üzenetére
AICP-ben, RR-ben nagyon sok extra van.
AICP -re gyakran jön frissítés. Mindkettőt használom, váltogatok köztük, igen hasonlóak. Xposed/GravityBox nem kell, kb. mindazt alapból tudja, sőt, többet. Nova launcherrel lehet turbózni, megvan a full extra
A teljes gesztusvezérlés és a gombok testreszabhatósága nélkül már nem használnék semmit -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #22399 üzenetére
Hivataloshoz pl jön OTA.
De rosszul teszed. A helyedben hétvégén mindenképp feltenném az új verziót, te is láthatod Telegramon, milyen akkuidőket érnek el velük.Wovbagger arra gondoltam, hogy itt nem a local calendar van-e kiválasztva.
De ha egyik irányba sem szinkronizál, az más. A Google naptárat azért megpróbálhatod (igen nyom nélkül el lehet távolítani), de ha továbbra sem megy, próbáld eltávolítani majd újra hozzáadni a Google fiókodat a telefonhoz.Más: a mai CM-be belekerült az ún. SelfieFlash. Tudjátok, amivel az iPhone-okat reklámozzák.
-
berzser67
tag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #21120 üzenetére
Ha már Xperia billentyűzet, használhatnák az új verziót. Van benne számsor, ékezetes sor, külön kikapcsolható. Frissítették benne a szójavaslat motort is, hátha jó lenne már neked is
Ráadásul szvsz a témája is szebb, mint a MIUIHU-ban találhatónak.petrson na, ennek örülök. Akkor most ha jól látom, mindenki telefonja működik a fórumon.
Fejvadi szerintem a stabil is kétmenetes lesz, bár nem teljesen értem, miért nem lehet megoldani egyből a particionálást is.
Na amint látom kicsi zavarodást okozott a Mirecovery telepítő linkem, mindjárt beteszem a magyar verziót, illetve a flashelhető verziót is.
Aztán már töltöm is a MIUIHU-t.
-
Mr.C
őstag
válasz
∂яσнυη #21059 üzenetére
Ja meg hetvenszer le van írva. Nem bonyolult egyáltalán. A titok abban rejlik, hogy pontosan azt csinálod, ami le van írva plusz miuihu-n is. Nem pedig a "hááát ezt most nem pont úgy csináltam, de jó lesz így is " és megy a következő pontra.... Szvsz
Petrson: nyugi, húzd le a gépről. Rakd fel toltore, gépet kapcsold ki, igyál egy kávét, majd kapcsold be a géped, és írd le, pontosan mit csináltál eddig. Segítünk! Csak kezdem kicsit nálad érezni, hogy kétségbe vagy esve.
Ha a telefon kijelzojen megjelenik valami, miközben töltőn van, akkor pofon egyszerű lesz -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
∂яσнυη #20898 üzenetére
Néha nekem is kiadja az opciót, de amint betölt az online rész, eltűnik.
Ígértem, hogy jönnek 6.0 alappal is, amint a Sony kiadja a 6.0-t. Még csak concept van belőle, ami gyakorlatilag = AOSP pár Xperia appal. Szóval a japánokat kell sürgetniMr. C CM-ben a fejlesztői lehetőségek alatt van a root, nem is szeretik, ha a userek lecserélik SuperSU-ra.
-
heidricha
őstag
válasz
∂яσнυη #20883 üzenetére
Tetszik a stratégia
Szerintem a CM első komolyabb csuklásánál fogom próbálni. Legkésőbb a hét végén.Snapdragon Camera... hmmm. Nekem tetszik.
6.1.1-ben nálam a GPS volt nagyon béna, és a fogyasztás szalad meg néha érthetetlen módon. Utóbbi a CM-ben sem ismeretlen, de a GPS most igazán remek. -
heidricha
őstag
válasz
∂яσнυη #20856 üzenetére
Megerősítem, a gyorstöltés rendben van a CM13-ban, a 01.19 óta.
Feloldási lag nekem nincs, nem kell hozzá trükközni. Legalábbis nekem egész nap nem jött elő, korábban viszont pár óra alatt biztosan.Volt egy hirtelen halálom (böngészés alatt elsötétedett, és úgy is maradt. kézzel kellett reboot-olni, wd nem működött), de UV-t állítottam, egyelőre arra fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged