Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz Rawulf #19437 üzenetére

Amiatt kérdeztem, hogy az újabbaknál is van-e ez a gond, mert az sztem érthető, ha nem tudnak minden újítást hibátlanul implementálni az összes készülékre, beleértve a 4 éves modelleket is. Szerintem az belefér, ha 1-1 fejlesztés 1-1 készüléken nem megy azonnal, de ez az "egyet lépünk előre kettőt hátra (vagy fordtva :) )" dolog gondolom, nem érezhető az új telóknál.

Én pl. nagyon szeretem buherálni a kütyüket, mindig van itthon legalább 1-2 kínai mini PC és vagy okosteló custom rom-mal a fedélzeten, mókoltam már routerrel és NAS-sal is, de a Mi2S-emhez nem nyúlok. Egyszerűen úgy jó, ahogy van! Ha 1-2 új progi kompatibilitási hibára hivatkozva nem megy fel rá, akkor megvagyok nélkülük, más okot pedig nem látok a rom-cserére. Megértem azt, aki másképp gondolkodik és mindig a legújabb romot szeretné a telóján tudni, csak éppen nem vagyunk egyformák.

Néha kifejezetten keresgélem az okot a telefoncserére, de komolyan mondom, hogy nem találok ilyet! :) A múltkor mentem valahová, módosult a terv, el kellett mennem egy új helyre, és persze kivételesen épp a menyecskémnél volt a navi. Beizzítottam a Mi2S-en a GPS-t és az Osmand-ot, fél perc alatt talált jelet és hibátlanul elnavigált az ingyenes kis progimmal. Telefonálni tökéletes, netezni is, a mérete fenomenális, imádom a MIUI rendszert, a GPS ugyebár több, mint jó, és a fényképezője is elég nekem (bár ebből egy kicsit jobbat is el tudnék viselni), ill. minden lazán, erőlködés nélkül elfut rajta, ami fontos a számomra.

Új hozzászólás Aktív témák