- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
flanki
aktív tag
válasz herdsman12 #6192 üzenetére
Sosem használok automata fényerőszabályzást mert alapból 20%-os értéken használom olyan fényereje van ennek a Sharp kijelzőnek!
-
mclane_
aktív tag
Huhh
Többször raktam már rá új ROMot, volt rajta 4-5 féle mindegyiknél megvolt a probléma(sta2z féle customra nem emlékszem az régen volt). Elég sok mindent kipróbálgattam fényerő állítgatásokat is, de semmire nem reagál. Egy idő után eltűnik. Amikor vettem, akkor úgy vettem, hogy nem számítok garanciára, most lesz 1 éves, bizonyítékom nincs rá, mondjuk egy kérdést megér a dolog. De mire cserélnék? 1S-re? Inkább ne, tisztában voltam a kompromisszumokkal amikor 45ért vettem okostelót, és ennek ellenére is magasan az elvárásaim felett teljesít. Szóval én csak azért írom le ide a gondjaimat, hogy esetleg más is okuljon, vagy hasznos lehet, de együtt tudok vele élni -
kriszpontaz
veterán
Sőt segítőkész barátunkat könnyen kivágják a Beta tester csapatból is egy ilyen akció után.
Nem hinném hogy ez a döntés engem fenyegetne. Pusztán azért foglalkozunk a témával hogy kiderüljön, ha szoftveres a gond, mi okozhatja. A BETA team semmilyen közvetlen kapcsolatban nem áll a gyártóval vagy a DEV csapattal. Az egyedüli kapcsolattartók az en.miui.com fórum adminisztrátorok. Az adminisztrátorok a BETA team vezetőkkel és super moderatorokkal vannak kapcsolatban, azok pedig velünk. Mi csak hibafeltárunk, romokat tesztelünk, és hibákat jelentünk be amennyiben több tag képes ugyanazt reprodukálni, szigorúan gyári romok mellett.
Ha esetleg kivágnának azt magamnak köszönhetem (hanyagolom a tesztelést, nem veszek részt a megbeszéléseken, stb.), vagy ha kiderül, hogy beta romot szivárogtattam ki.
Hidd el, nem vágnám fel érte az ereimet, a stabil romot úgyis mindenki megkapja előbb utóbb.Ezt azért átmásolom a Redmi 1S topikból:
Nos úgy tűnik, hogy ha a beépített bug report alkalmazást valaki sokat használja, bekerülhet azok közé akik a tesztelésre szánt OTA romot megkapják. Tehát hajrá srácok, tessék használni.
Ez nem beta team tagságot jelent, csak az en.miui.com-on létrehozott MI accountot kapcsolják hozzá az OTA rendszerhez, azzal a telefonon bejelentkezve az MI Cloud szolgáltatásba, a telefonra hamarabb érkezhetnek nightly romok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs