Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dominó85

addikt

válasz herdsman12 #7946 üzenetére

1-1 HSZ kiragadása érvnek elég béna módszer. :R Ha olvasnád a K3 Note fórumát, láthatnád hogyan csiszoltuk közel tökéletesre a romokat. No meg ne hasonlítsunk már össze szoftveees/romos oldalon két telefont úgy, hogy az egyik fél a másik 1,5 éve elérhető. Továbbra sem értem miért hiszitek azt hogy nem szeretem a Hongmimat... Ezt honnan a f...-ból veszitek? Ha nem szeretném, nem tartottam volna meg. Belakott rendszer van rajta, ráadásul a legfrissebb. Fogjátok már fel végre hogy nekem mi nem tetszik. A Xiaomi hozzáállása a Hongmihoz! Náluk kisebb gyártók rájöttek arra, hogy az 1/4 a 4.4 esetén problémás lehet. És nem az 1GB rammal van a gond, hanem a 4GB rommal. Mit csináltak hát? Megoldották rom szinten a 4.4 alatt az SD-re telepítést. Ehhez képest a Xiaomi érdekes módon csak ezt az egy dolgot nem képes megcsinálni. Valljátok be bakker, hogy ez igen égető hiba! És ne engem szapuljatok feleslegesen.

Ezért van meg a véleményem a magyar emberekről is. Munkámból adódóan naponta több tízezer ember testi épségéért felelek. Hetente, két hetente elsősegélyt kell nyújtanom. És miért? Mert 10-ből 8 ember kultúrális és értelmiségi szintje rendkívül alacsony. Nem ledegradálva őket, hiszen tudjuk hogy tudatos leépítés/beetetés áldozatai.

Végszónak annyit, hogy továbbra is a Hongmit használnám, ha nem lenne kijelzőhibás. Javítása 20k lenne alkatrésszel, szereléssel együtt. Így inkább megmaradt pót telefonnak. Még mindig faxán gyors, stabil.

Új hozzászólás Aktív témák