- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #7039 üzenetére
Meg sem kérdem azt a profi módot hogy lehet előhozni
-
hevizms
addikt
Bár még csak tegnap dobtam fel ezt a romot,de egyre jobban tetszik.
Sajnos magyar nyelv nincs benne,nekem ez nagyon hiányzik,de ettől függetlenül még megtartom,mert tetszik.
Ha valaki még használja ezt a romot,nézze már meg nekem hogy hogyan lehet lejjebb venni a kameránál a felbontást? -
hevizms
addikt
Próbálgatom a legujabbat,de nekem nagyon hiányzik belőle a magyar nyelv.Gapps simán rámegy a google installerrel.
Root-ot nem tudom mivel próbáljam.
Ha valaki dob egy linket a root megoldására kipróbálom. -
hevizms
addikt
válasz
balika011 #6978 üzenetére
Személy szerint én nagyon örülnék egy magyar nyelvnek
,mert szégyellem,de nem igazán vagyok jó angolból
.
Persze a telefon esetében azért elhasználgatom angol nyelven is,valamennyi azért ragadt rám,de tényleg csak a legáltalánosabb menüpontokban és alkalmazásokban boldogulok el. -
hevizms
addikt
Kipróbáltam én is.Nekem elég akadós a galéria,a böngésző használhatatlan mert egyszerűen lefagy.Semmit nem tudtam megnyitni vele,már a webcim beirásakor kifagyott.Nekem nem jött be így elsőre.Persze ha lesz esetleg magyar nyelv meg gapps benne,akkor más lesz a szitu.Egyelőre visszaraktam a mentésemet.
-
hevizms
addikt
Tempered glass behozta az árát.
Kb 2 m magasról landolt a teló a viacoloron és a tempered glass megrepedt ugyan,de a kijelzőnek kutya baja lett.Szuper találmány ez a védőüveg -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #6818 üzenetére
Azért ez meg nem életszerű,nem gondolod?
Ez kb olyan volt most mintha egy autónál azt mondanád hogy menj félig behuzott kézifékkel,azt ugye nem tud felmenni a nagy hegyre.
Biztos meglehet akasztani,de itt szerintem nem fullos használatnál előforduló problémáról írnak.
Vagy tévednék? -
hevizms
addikt
Nektek mennyi app van telepitve,hogy nem elég a telefon tárhelye?
-
hevizms
addikt
Bakker elmulasztottam a szülinapját a telómnak
02.03-án volt hogy 1 éve használom.
Nem tudom megéri-e majd a második évet is a fránya akku miatt.
Amúgy más miatt tuti nem cserélem le. -
hevizms
addikt
Gondolom a kollega én lennék
Az igazat megvallva csak azért nem szeretnék új akksit venni hogy próbálgassam.
Mert mi van ha tényleg hardverhibás a telóm?
Akkor feleslegesen dobtam ki X pénzt.
Bevallom legszívesebben cserélnék valakivel pár napra telót akksistól mindenestől hogy lássam hogy tényleg a telóm szarakodik(vagy az akku) vagy nekem van nagy felhasználói szokásom.De persze gondolom erre nincs jelentkező.Vagy esetleg csak akku csere,aki úgy gondolja hogy az ő akkuja jó.Aztán legalább akkor az is kiderülne hogy érdemes e akkut vennem
A múltkor amikor hasonlót kértem,Dominóban bíztam hogy benne lenne
-
hevizms
addikt
Nekem totál nem hiányzik semmilyen más rendszer.Szerintem működésileg semmi probléma vele.
Nekem egyedül az akkujával van bajom.
Ha lehetne venni bele combosabb akkut,tuti nemcserélném le nagyon hosszú ideig.
Mondjuk még így is megtartom még egy darabig,de az akku egyre szarabb nálam. -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #6738 üzenetére
Na várjunk csak.Lehet benne valami amit mondasz vagy mondtál az egésszel kapcsolatban.
Viszont ha te is letudod meriteni 3 óra alatt ha akarod,akkor nem olyan biztos hogy hardveres a gondom,hisz tudok én 2 napos üzemidőt is,ha akarok meg pár órásat is.Inkább abban lehet nagy igazad hogy esetleg már gallyravágtam az akkukat a sok töltögetéssel.
De szívesen odaadnám valakinek a telómat kisérleti jelleggel hogy használja pár napig az ő akkujával.
Kiváncsi lennék.
Neked megvan még a Hongmid?
Nem akarod letesztelni a telómat?Tudom nélkülözni akár 1 hétig is.
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #6706 üzenetére
-
hevizms
addikt
Azt belehet állitani valahol hogy milyen gyakran frissitsen?
Azt szeretném hogy a wifi legyen bekapcsolva állandóan,de mondjuk 4 óránként frissitsen pld a gmail. -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #6712 üzenetére
Te most egyébként miről beszélsz?
Te valamiért azt szűrted le az én irásomból hogy amikor feltöltötte az asztali töltő az akkut,akkor még benne hagyom 2 napig vagy mi?
Ha feltöltötte kiveszem.
Persze nem ülök előtte meredten hogy azonnal kirántsam ha zöldre vált a led,de azért órákig sem szoktam bennhagyni utána.
Szerintem az emberek nagy százaléka éjszaka tölti a telefonját és tutira többet van a töltőn mint kellene,szóval nem hinném hogy ez akkora baj lenne. -
hevizms
addikt
1 nap 3 órája megy a teló.71°az akku.
Se wifi se 3G,semmi.
Csak telefonálás.
Szóval persze elmegy akár 2 napot még az enyém is ezek szerint.
Na de nem ezért vettem okostelót hogy csak telefonálásra használjam.Erre elég lenne a tecsós 2000 ft-os is. -
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #6697 üzenetére
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #6694 üzenetére
Na oké és akkor mit csináljak?Nem lóghat a teló állandóan a töltőn
Pont azért vettem a bölcsőt meg a pótakkut hogy ne kelljen a telónak lógni a töltőn.
Mindegy lényegtelen.már az elejétől mondtam hogy ez akkuügyileg szar az egész.
Amik eddig voltak telóim,mind közül ez a legszarabb akksi ügyben.
Mielőtt megvettem ezt a telót már akkor féltem egy kicsit az akkutól,nemhiába kérdezgettem egyfolytában itt a fórumon is hogy mit bír,mert már akkor keveselltem.Meg gyanús volt hogy még egy telefon esetében nem láttam ekkora keresletet powerbank ügyileg
Be is jött a jóslatom.
Tudom majd most jönnek a hsz-ek a 3 napos akkuhasználatról,de az engem nem vigasztalMielőtt nekem esne bárki,most is azt mondom hogy ezt leszámitva iszonyatosan jó telónak tartom,a GPS az MTK telefonok közt talán a legjobb(ha nem az),ezt mi sem bizonyitja jobban,hogy unokaöcsémet BP-en furikáztattam haza,ment a GPS és ájuldozott hogy milyen fasza,az ő THL5000-e meg sem közeliti.Ezt ő mondta nem én állitottam.
Kamerája megint csak kieelkedő szerintem ebben az árkategóriában,szóval sajnálok tőle megválni,de úgy érzem egyre jobban purcannak ki az akkuk és előbb utóbb kénytelen leszek cserélni -
hevizms
addikt
Van másik akksimSzinte állandóan megy az asztali töltő.Egyik akksi a teloban másik a töltőben.Ami állandóan megy nálam a telón az a wifi.Az mindig bekapcsolva van.Az szívná le ennyire?Szóval nálam ki van használva rendesen az akkuk.Lehet ennyi volt az idejük?Most 1 éves a telóm
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #6663 üzenetére
Én az összes android frissitésről lemondanék egy brutál akku kedvéért.
Kár hogy egy telefon akkuját nem fejlesztik sosem tovább.
Mit meg nem adnék egy 4-5000 mah -ás akkuért a Hongmiba.
Csak ez miatt fogom lecserélni ezt a telot egyszer,mert már az agyamra megy hogy nem bír ki lassan már egy napot sem. -
hevizms
addikt
válasz
gonorrea #6624 üzenetére
Köszönöm.
Ez nekem is ott volt a telómon zip formátumban és próbáltam recoveryből telepiteni de hibát írt ki.
Te most nagyot segitettél abban hogy apk-t linkeltél be.
Ez adta az ötletet hogy kicsomagoltam,benne volt az apk és telepitettem és jó lett.Köszönöm.
Magamtól nem jutott eszembe hogy így próbáljam,csak erőltettem a zip telepitést recovery alól. -
hevizms
addikt
Hát én mondjuk siófoki vagyok,de szoktam előfordulni a lányomnál pesten is.
Szivesen segitek,viszont időhatárt nem tudok mondani mert olyan sűrűn nem megyek.
Jövő héten szombaton pld megyek,de ott akkor időm erre nem lenne.
Ha így látatlanba megbízol bennem és tudod nélkülözni a telót mondjuk jövő hét szombattól 1-2 napra,akkor odadja a fiad a lányomnak,az nekem szombaton,hazahozom újratelepitem és visszajuttatom a fiadhoz.
Én max ennyit tudok megigérni.De úgy látom itt pld vegyszer kolléga segitett pesten.[link]
Írj neki privátot,szerintem segit.
-
hevizms
addikt
Tiszta unalom ez a telefon
Annyira jól működik minden hogy hónapok óta nem buzeráltam a romot.Ilyen az előző telefonommal nem volt.Már jó lesz ha jön a miui 6,azt hoz egy kicsi változást ebbe az egyhanguságba. -
hevizms
addikt
válasz
kriszpontaz #6484 üzenetére
-
hevizms
addikt
Ha a saját telefonomat nézem hogy mennyire elégdett vagyok vele,akkor nem is tartom nagyképűségnek a nyilatkozatot
:
[link] -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #6295 üzenetére
Végigpróbáltam már pár launchert az idők folyamán,köztük a Nova-t is,de nem tudom miért valahogy sosem jöttek be ezek a különféle launcherek.
Mindig visszatértem a gyárihoz.Amúgy már tudom miért nem tudja nálam helyettesiteni a gyári galériát a QP.
Nincs benne a Micloud album nézésének a lehetősége.
De amúgy tényleg gördülékenyebb mint a gyári galéria ez tény. -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #6290 üzenetére
Még a múltkor kipróbáltam és tényleg "smooth".
Lehet megint visszarakom,csak nekem már a múltkor is az volt a bajom hogy annyira megszoktam már a gyári Galéria nevet és ikont,hogy mindig arra nyomtam,akkor is amikor fenn volt ez a progi.
Nem kinevetni ezért az idősebbet!!Mondjuk ha valahogy áttudnám írni a QuickPic nevet Galéria-ra,az nem lenne rossz.
-
hevizms
addikt
Ma reggel jött a frissitési info a 26-os stabil romhoz.
Felraktam.
A MiKey kikerült belőle,root maradt,twrp maradt.Galéria kezelés érzésre maradt az akadozós,bár engem eddig sem zavart.
Úgy hirtelen ennyi. -
hevizms
addikt
Basszus nekem is vibrált a kijelzőm pár órája.
Mondjuk csak úgy vettem észre hogy megnyitottam egy fotót teljes képernyőben és vibrált nem is kicsit.
Most nem.Elmúlt.
Remélem ez nem egy kijelző végét jelentő kezdet. -
hevizms
addikt
Meg sem kérdezte.Hibaüzivel leállt.
De ez nem zavart volna,sajnos az opera böngésző elégvsokszor bezárult magától a használata során.Nekem meg fontos az opera.
A mentésekből visszaállitott programjaim sem mentek mind.
Mivel nekem a 25-össel nincsenek problémáim,így visszaraktam.Csak kiváncsi voltam.Semmi gond. -
hevizms
addikt
válasz
kriszpontaz #6229 üzenetére
Megtörtént.
-
hevizms
addikt
A múltkor egy huszárvágással leformáztam az sd karimat
Na mondom semmi gond,a fotók,videók fenn a miui tárhelyén.
Igy is van.
Gondoltam én kis naiv majd letöltöm őket.
Hát a lehetősége megvan,de nem biztos hogy még ebben az évben lejön az a 254 fotó
Próbaképp töltök 3db képet.
Átlag 10kB/s sebességgel jön -
hevizms
addikt
válasz
kriszpontaz #6222 üzenetére
Én nagyon szivesen irok hozzá,csak akkor valaki lökjön be ide egy angol szöveget,mert én sajna max a google forditóval tudnék csinálni,viszont kiröhögtetni nem akarom ott magam,hátha valami marhaságot fordit nekem.
-
hevizms
addikt
Rendeltem egy ilyet magamnak.
Kényelmesebb mint a kábel. -
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #6113 üzenetére
Nos én OTA frissitést csináltam.Nekem a root is elment és a TWRP is.Most már visszaraktam mindegyiket.Most nézem a Mitransfer meg nincs,pedig szerettem
-
hevizms
addikt
Ezt a galéria dolgot nem értem.Nálam jól működik.Direkt letöltöttem a quickpic progit is,de nekem semmivel nem tűnik jobbnak.Egy vidit nem dobna fel valaki a hibákról?Kiváncsi volnék
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #6068 üzenetére
Nekem bizony eltüntette mint a huzat.Rootolásnak is annyi.
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #6074 üzenetére
A 17-es felajánlja a 25-ös frissitést.
Lefrissitettem OTA-n keresztül. -
hevizms
addikt
Nos nem tudom ez a 17-es rom hibája-e vagy valamit nem jól csináltam a telepitéskor,de nem tudom lecserélni a recovery-t.
A zip formátum gyári recovery alól a leirás alapján működik(mármint a telepités),de ha újrainditom recovery-ben,újra a gyári jön elő.
MUT alól img fájl-al szintén ez a helyzet.
Van erre megoldás? -
hevizms
addikt
válasz
mclane_ #5979 üzenetére
Ezt most olvastam a miui.hu-n az egyik fórumozó írta:
a 17 es verzióra frissítés (miui saját frissítőjén keresztül ) lassulásokat, spontán újraindulást, rövidebb készenléti időt, nem megfelelően működő appokat hozott nekem. utána olvasva azt írták hogy "clean instal" lal felrakva minden rendben vele.http://en.miui.com/thread-34051-3-1.html
Nem lehet hogy ez okozza a különbségeket?
Különbözőképpen váltottunk 17-esre.csak tippelgetek,egyáltalán nem biztos hogy így van
-
hevizms
addikt
Hát én nem tudom,de vagy én vagyok türelmesebb az átlagnál vagy nem tudom,de abszolut nem érzem lassunak se a galériát se az email betöltést értesitésből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest