Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dominó85

addikt

válasz hevizms #6701 üzenetére

Nem tudom, de ez úgy néz ki egyedi probléma. Lehet valami hardveresen a telefonod alaplapján okozza ezt a durva merülést. Bár megvallom sohasem értettem mi a faxnak kell a wifinek bekapcsolva lennie. Kb 5-7 másodperc mire egy mentett routerre felkapcsolódik. Addig sem keres állandóan ingyenes vagy éppen zárt wifi kapcsolatokat. De mint írtam nálad valami egyedi hardveres hiba lesz ott vagy éppen az egyik aksiban egy mikro zárlat, ami megbolondítja a telefont, de tönkre nem teszi. A sírás részre csak annyit, ha a felhasználó a hibás (itt nem valószínű hogy a te hibád) akkor biza nem jogos a siránkozás. Persze akkor sír az ember amikor kedve tartja, ez is igaz. :R

Amúgy a wifi mellett a mobilnetre is igaz, hogy balgának tartom azt aki munkájából adódóan sokat mozog és folyamatosan megy a mobilnete. Sírjon a hülyesége miatt másnak. A mobilnet pl nálam 2-3 mp és már aktív is. Lustaság ugyan fél egészség, csakhogy ma már egy qrva kijelzőre pöttyintés óriási energiaveszteség egy ember számára. Mint ahogyan a 160 grammos telefon is már súlyos és nehéz... amikor egy átlag pénztárca 4-600gr. Az emberi faj qrvára elkényelmesedett és az ilyen jellegű "mondvacsinált, pitiáner" problémákon én már csak nevetek. És ezeket az emberek nem érdemelnek még szánalmat sem tőlem. Az előbb említett "súly vagy teher" ami 200gr, nos nálam valósan most jelent meg, amikor is a 3,5 hét fekvőbetegként a lábamról nullára fogyott az izom és 100+ kg-ot kell megtartania a 1,92m magas testemnek és a lábaimnak. No ez nehéz, nem egy qrva 200 gr telefon a zsebben. Csak hogy érezze a sok rinyáló (nem te hevizms), hogy az amiért sírnak egy hangyafing az elefántcsorda közepén. :W ;]

Új hozzászólás Aktív témák