- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Csak a temple run hiányzik számomra.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
blueMerle
veterán
A szemétről inkább ne beszéljünk, jó? Amikor még pár hónapja a Mozartomra kerestem valami alternatív facebook appot, akkor élből kidobott vagy 9 olyat, ami annyit tett hogy a facebook mobilos oldalát jelenítette meg. És volt, amelyikért fizetni kellett. Ez csak úgy eszembe jutott, ha már a szemét(re való) appok szóba kerültek az Android kapcsán, hogy a WP7 se különbözik ebben a tekintetben. Egyébként pedig én is úgy vagyok vele hogy inkább kevesebb de minőségi app -de ez sajnos nem jellemző a WP7-re se
[ Szerkesztve ]
-
Dungens
csendes tag
válasz rudymester #2 üzenetére
A sok szemét gyomlálása közben a gMaps- ot viszzapakolhatnák...
-
vanye
senior tag
Így van. Hiszen ha minden fontos appot ugyanúgy megkapsz, mint egy iOS- vagy Android-user, akkor a röccenésmentes (és erőforrás-hatékonyabb) felület sokkal nagyobb érv lehet a WP mellett, mint az, ami ellene szól: a széjjel nem hekkelhető, csili-vili mentes oprendszer a maga privát kis hülyeségeivel (lásd: fix tárhelykapacitás, microSD hiánya stb.).
Stern des Südens!
-
Kasya
nagyúr
-
joey04
titán
és ami (számomra) fontosabb, hogy egyre több olyan app is megjelenik, amik hiánya miatt eddig nem gondolkodhattam komolyan wp7-ben.
-
Droid_
tag
válasz kolosanyi #37 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy csak szemét van rajta, tapasztaltam, hogy nem. Csak az arányokra próbáltam rávilágítani, hogy az 5x annyi app nem biztos, hogy reális az Android javára, mert sok szemét van rajta. A lényeges alkalmazásokat megírják mind a 3 nagy platformra, a jelentős területeken meg maximum kisebb a választék, amiben viszont ugyanúgy lehet jó. Zenelejátszóba amúgy nincsenek nagy igényeim, egyetlen dolog, amit elvárok, hogy tudjam mappa szinten keresni a zenét, nem pedig előadó/album/stílus/stb. Le is ragadtam a mixzingnél.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Definiáld kérlek. Utána értelmezd és vegyél a kezedbe egy normális droidot, látni fogod, hogy miről beszélek. (Látom X8-ad van, nem értem akkor a problémát. Kicsit lassú, ugyan az a hardver ma már, de ahhoz bőven elég, hogy megtapasztald azt, hogy nem csak rossz alkalmazások vannak itt, én is így voltam a GT540-el). Nem tudom ki kezdte el tetszeni ezt a f@szságot, de már nagyon elegem van belőle, egyszerűen nem igaz, hogy csak "szemét" van droidra.
Amúgy beletrafáltál a lejátszóval. Ilyen tudású pl nem nagyon van máshol (iOS-en max, de ott se hiszem), szóval igenis számít ez.
(#35) Rolly
Akkor nálad nem ugyanaz a Play Store van, mint nálam, úgy látszik. Én ha keresek valamit, az első öt találat után 99%-ban megvan a megfelelő app.[ Szerkesztve ]
-
veterán
én is ezt mondom, hogy az ios és android alkalmazások közül a valamire valók lassan megjelennek wp7-re is, a gagyik meg nem . Ettől még van használhatatlan alkalmazás wp7-en is ... (amúgy lehet én vagyok igénytelen de 4-5 programnál többet nekem egy gyári Nokia Lumia 800-asra nem kell +ban telepítenem és így is mindent tud amire a telefont használom...) - navi, e-mail, telefon, sms, játék, zenelejátszás, ébresztő, közlekedés, maps, putty, xbox ...
-
veterán
válasz kolosanyi #33 üzenetére
van droidom és használom is és van wp7.5-ös telefonom is ... ha androidon keresek alkalmazást akkor 30-percig kell bogarászni a sok találat között az ami jó lehet, míg wp7-en elég jól kidobja a találatokat ...
és tartom magam ahhoz hogy a fél millió android ap 90%-a semmire sem jó: nálam nem alkalmazás egy háttérkép egy óra ....
-
Droid_
tag
válasz kolosanyi #33 üzenetére
Nem azt írta, hogy működő, hanem azt, hogy normális (minőségi, értelmes).
Lassan eléri a WP is azt a szintet alkalmazásokban, hogy egy másik platformmal való összehasonlításnál ne legyen mérvadó az alkalmazások száma /számomra/. Nekem édesmindegy, hogy 29 vagy 3 zenelejátszó vagy ébresztő van a boltba, ha abból a 3-ból az egyik megfelel. A leglényegesebb alkalmazásokat meg ugyis megírják WP-re is.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
-
gzbotii
nagyúr
-
vicze
félisten
(Lejárt az idő)
*Timeline. (menjen a fenébe a Apple ) -
vicze
félisten
Pedig már kéne legyen egy ideje.
Majd az appban is lesz, csak még nem találták ki hogyan, akkor gondolom majd több figyelmet kap.[ Szerkesztve ]
-
smkb
őstag
-
Воланд
titán
tunderbogar ne zavarjon, hogy en is csupan ket szamot jegyeztem meg, csak ugy erdekessegkeppen. mi van, front?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
besk23
tag
Elolvastam a cikket gonoltam megnézem a másik kettő hol tart. Aztán leírtam ide hátha valakit érdekel, mivel a cikkben is szó volt a Playről és az Appstore-ról. Így lehet viszonyítani, hogy mekkora a 3 bolt és melyik, hogy növekszik. Az meg eviden, hogy nem egyszerre indult a 3 platform boltja.
Direkt odaírtam, hogy érdekességképpen. Nem gondoltam, hogy erre vagy öten ugranak nekem.
Mindegy további szép napot mindenkinek.
PS: A facebook tényleg egy határ szar iOS-en. Le is töröltem vagy egy éve. Inkább mobilnézet böngészőben.
[ Szerkesztve ]
@ Nokia Lumia 1520 Black @
-
gzbotii
nagyúr
Foursquare sose hasznaltam, am van neki egy 3rd party kliens: 4th & mayor.
Skype meg tenyleg sz.r, remeljuk jon majd neki sok update.
FB meg sz.r most epp ugy iOS-en is. Peddig, a telen meg jobb volt. Aztan jott egy update.
A droidos, meg talan hamarabb tolt be, de bugzik mint allat. Ennyit errol . Sajnos.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Probber
őstag
Ja, a Microsoft "saját" alkalmazása se lett jó, a Viber-rôl meg ne is beszéljünk (igaz az még béta).
Mondjuk a Foursquare-t csak kipróbáltam, de az nem tûnt problémásnak.
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
motoflug
őstag
Hasít a wp...
-
jookomak
őstag
Nem az a baj, hogy kevés az app, hanem hogy ami van, néha az is szar. Lásd viber, facebook, skype, foursquare.
-
RaveForce
veterán
-
besk23
tag
Tudom, hogy mikor indult a 3 bolt nem kell okoskodni.
Azért releváns, mert a cikkben írták, hogy belép a százezresek táborába, gondoltam leírom a másik kettőt is annak aki nem tudná vagy esetleg érdekel. így lesz mihez hasonlítani.
Nem kell egyből a másiknak ugrani.
negyedes: A cikkben írtak arról, hogy a Marketplace mekkora és, hogy százezres, mint a másik kettő. Akkor miért ne jönne ide az, hogy mekkora a másik kettő?
RaveForce: Én nem ugrottam neki csak kérdeztem, hogy mire fel védekezik egyből, ha nincs tmadás? Csak leírtam két számot. Tudom jól, hogy később indult a Marketplace, nyilván nem lehet akkora mint a másik 2. Csak leírtam emberek, úristen
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Arról van naprakész infó, hogy az appok hány százaléka ingyenes az összeshez viszonyítva?
Az összes platformon érdekel. Gugli csak 2010-es adatot mondott, amiben még nincs wp7...Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
RaveForce
veterán
már több. egészen pontosan most 95.215
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Probber
őstag
Ezzel egyet kell értsek, lenne még mit gyomlálni, rengeteg használhatatlan, gagyi app van fent.
(#4) Rolly
Ez is igaz, csak ott mindenre találsz alternatívát - a sok vacak között - a nagy választék miatt és nem csak fizetôset.[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
besk23
tag
Google Play: 500'000+
AppStore: 725'000+Csak érdekességképpen.
-
veterán
mintha más platform storeja nem lenne tele szeméttel ... androidra normális appot is nehéz találni
-
Remus389
veterán
szép eredmény, gratula
egy lélektani határ
-
rudymester
senior tag
Még sok tízezret ki lehetne gyomlálni. Nagyon sok szemét van és a legtöbb még fizetős is.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
b4zsi-
őstag
Akik eddig a számokra verték magukat azok most örülhetnek, hogy a WP-nek is sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (296)
- iPhone 12 / 64GB / Red / Gyári kártyafüggetlen (298)
- iPhone 13 / 128GB / Starlight / Gyári kártyafüggetlen (294)
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest