- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
-
besk23
tag
Elolvastam a cikket gonoltam megnézem a másik kettő hol tart. Aztán leírtam ide hátha valakit érdekel, mivel a cikkben is szó volt a Playről és az Appstore-ról. Így lehet viszonyítani, hogy mekkora a 3 bolt és melyik, hogy növekszik. Az meg eviden, hogy nem egyszerre indult a 3 platform boltja.
Direkt odaírtam, hogy érdekességképpen. Nem gondoltam, hogy erre vagy öten ugranak nekem.
Mindegy további szép napot mindenkinek.
PS: A facebook tényleg egy határ szar iOS-en. Le is töröltem vagy egy éve. Inkább mobilnézet böngészőben.
-
besk23
tag
Tudom, hogy mikor indult a 3 bolt nem kell okoskodni.
Azért releváns, mert a cikkben írták, hogy belép a százezresek táborába, gondoltam leírom a másik kettőt is annak aki nem tudná vagy esetleg érdekel. így lesz mihez hasonlítani.
Nem kell egyből a másiknak ugrani.
negyedes: A cikkben írtak arról, hogy a Marketplace mekkora és, hogy százezres, mint a másik kettő. Akkor miért ne jönne ide az, hogy mekkora a másik kettő?
RaveForce: Én nem ugrottam neki csak kérdeztem, hogy mire fel védekezik egyből, ha nincs tmadás? Csak leírtam két számot. Tudom jól, hogy később indult a Marketplace, nyilván nem lehet akkora mint a másik 2. Csak leírtam emberek, úristen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest