- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
-
besk23
tag
Elolvastam a cikket gonoltam megnézem a másik kettő hol tart. Aztán leírtam ide hátha valakit érdekel, mivel a cikkben is szó volt a Playről és az Appstore-ról. Így lehet viszonyítani, hogy mekkora a 3 bolt és melyik, hogy növekszik. Az meg eviden, hogy nem egyszerre indult a 3 platform boltja.
Direkt odaírtam, hogy érdekességképpen. Nem gondoltam, hogy erre vagy öten ugranak nekem.
Mindegy további szép napot mindenkinek.
PS: A facebook tényleg egy határ szar iOS-en. Le is töröltem vagy egy éve. Inkább mobilnézet böngészőben.
-
besk23
tag
Tudom, hogy mikor indult a 3 bolt nem kell okoskodni.
Azért releváns, mert a cikkben írták, hogy belép a százezresek táborába, gondoltam leírom a másik kettőt is annak aki nem tudná vagy esetleg érdekel. így lesz mihez hasonlítani.
Nem kell egyből a másiknak ugrani.
negyedes: A cikkben írtak arról, hogy a Marketplace mekkora és, hogy százezres, mint a másik kettő. Akkor miért ne jönne ide az, hogy mekkora a másik kettő?
RaveForce: Én nem ugrottam neki csak kérdeztem, hogy mire fel védekezik egyből, ha nincs tmadás? Csak leírtam két számot. Tudom jól, hogy később indult a Marketplace, nyilván nem lehet akkora mint a másik 2. Csak leírtam emberek, úristen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest