- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
besk23
tag
Elolvastam a cikket gonoltam megnézem a másik kettő hol tart. Aztán leírtam ide hátha valakit érdekel, mivel a cikkben is szó volt a Playről és az Appstore-ról. Így lehet viszonyítani, hogy mekkora a 3 bolt és melyik, hogy növekszik. Az meg eviden, hogy nem egyszerre indult a 3 platform boltja.
Direkt odaírtam, hogy érdekességképpen. Nem gondoltam, hogy erre vagy öten ugranak nekem.
Mindegy további szép napot mindenkinek.
PS: A facebook tényleg egy határ szar iOS-en. Le is töröltem vagy egy éve. Inkább mobilnézet böngészőben.
-
besk23
tag
Tudom, hogy mikor indult a 3 bolt nem kell okoskodni.
Azért releváns, mert a cikkben írták, hogy belép a százezresek táborába, gondoltam leírom a másik kettőt is annak aki nem tudná vagy esetleg érdekel. így lesz mihez hasonlítani.
Nem kell egyből a másiknak ugrani.
negyedes: A cikkben írtak arról, hogy a Marketplace mekkora és, hogy százezres, mint a másik kettő. Akkor miért ne jönne ide az, hogy mekkora a másik kettő?
RaveForce: Én nem ugrottam neki csak kérdeztem, hogy mire fel védekezik egyből, ha nincs tmadás? Csak leírtam két számot. Tudom jól, hogy később indult a Marketplace, nyilván nem lehet akkora mint a másik 2. Csak leírtam emberek, úristen
-
besk23
tag
Google Play: 500'000+
AppStore: 725'000+Csak érdekességképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest