- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Tényleg nem ferdíteni akarok, vicc nélkül, két év alatt alig találkoztam fos appal droidon. Most ez vagy azért van, mert mákom volt, vagy nemtom, de a legjobban értékeltek közül általában be szokott jönni a nekem tetsző alkalmazás (kivéve Facebook, na az tényleg egy halom trágya, nem is használom).
Zene nekem fontos, ezért használom ezt. Legjobb hangú lejátszó droidra, meg van benne egy csomó hasznos dolog...(#39) NGA
Amennyit meg én officeolok, engem pont hidegen hagy a Microsoft. Van droidra ingyenes irodai csomag, amivel tudok szerkeszteni is + ott a Drive is, vannak jó PDF olvasók, nekem ez elég. Nem tudom elképzelni, hogy mi más kéne egy telefonra, gépre meg ott a Libre Office. Ez persze nem baj, lényeg, hogy lehessen választani.(#41) Kasya
Kérlek mutass, mert tényleg fogalmam sincs, hogy mire gondolhat az, aki ezt mondja (Facebook nem ér, azt fentebb mondtam, az a töketlen banda az elejétől nem képes értelmes kliensorogramot írni, de az oldaluk is egy nagy szar). -
blueMerle
veterán
A szemétről inkább ne beszéljünk, jó? Amikor még pár hónapja a Mozartomra kerestem valami alternatív facebook appot, akkor élből kidobott vagy 9 olyat, ami annyit tett hogy a facebook mobilos oldalát jelenítette meg. És volt, amelyikért fizetni kellett. Ez csak úgy eszembe jutott, ha már a szemét(re való) appok szóba kerültek az Android kapcsán, hogy a WP7 se különbözik ebben a tekintetben. Egyébként pedig én is úgy vagyok vele hogy inkább kevesebb de minőségi app -de ez sajnos nem jellemző a WP7-re se
-
kolosanyi
veterán
Definiáld kérlek. Utána értelmezd és vegyél a kezedbe egy normális droidot, látni fogod, hogy miről beszélek. (Látom X8-ad van, nem értem akkor a problémát. Kicsit lassú, ugyan az a hardver ma már, de ahhoz bőven elég, hogy megtapasztald azt, hogy nem csak rossz alkalmazások vannak itt, én is így voltam a GT540-el). Nem tudom ki kezdte el tetszeni ezt a f@szságot, de már nagyon elegem van belőle, egyszerűen nem igaz, hogy csak "szemét" van droidra.
Amúgy beletrafáltál a lejátszóval. Ilyen tudású pl nem nagyon van máshol (iOS-en max, de ott se hiszem), szóval igenis számít ez.
(#35) Rolly
Akkor nálad nem ugyanaz a Play Store van, mint nálam, úgy látszik. Én ha keresek valamit, az első öt találat után 99%-ban megvan a megfelelő app. -
én is ezt mondom, hogy az ios és android alkalmazások közül a valamire valók lassan megjelennek wp7-re is, a gagyik meg nem
. Ettől még van használhatatlan alkalmazás wp7-en is ... (amúgy lehet én vagyok igénytelen de 4-5 programnál többet nekem egy gyári Nokia Lumia 800-asra nem kell +ban telepítenem és így is mindent tud amire a telefont használom...) - navi, e-mail, telefon, sms, játék, zenelejátszás, ébresztő, közlekedés, maps, putty, xbox ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest