- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
"A sok hulladekon azt is ertem, amit mar masok is irtak. Pl. tok felesleges, a napi hasznalatban ertelemtlen programok, esetleg egy dologra specifikalt dolgot "20" kulonbozo programmal kivalto alkalmazasok."
De látod, hogy egy általad nem olyan fontosnak, vagy haszontalannak ítélt funkció másnak bizony számíthat. Ezért jó ha van választék. De olyan egyszerű, prózai eset is fennállhat, hogy a usernek valamiért nem tetszik egy alkalmazás (nem tetszik a UI mit tudom én), ezért ugyanazt a funkciót egy másik alkalmazásban használja. Ezt nem látom problémának. Legyen minél bőségesebb kínálat és lehessen minél jobban szűrni, valamint a userek értékeljék is az adott appot, hogy lehessen válogatni...
(#59) NGA
Neked is ugyanezt tudom mondani. Eltérő igények. Egyébként az Office adott droidon is ugyanúgy, csak nem egy Microsoft által készített programban. Te is le tudsz tölteni akár ingyenes alkalmazásokat, mint pl a Kingsoft Office, de ott a Drive is, amivel simán tudod online nézni és szerkesztgetni a dokumentumaidat. Tehát ez droidon nem gond, míg a zenehallgatás WP-n az (majd ha jönnek a natív kódban íródott zenelejátszók, akkor talán oda is érkezik egy-két jó lejátszó). -
vicze
félisten
Pedig már kéne legyen egy ideje.
Majd az appban is lesz, csak még nem találták ki hogyan, akkor gondolom majd több figyelmet kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest