- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz
kolosanyi #63 üzenetére
16 ohm ellenállású agybadugós KOSS fülessel használom, ráadásul még huzva is van szoftveresen a hangerö , tehát kakaó böven van (a legtöbb füles 32 ohmos), halksággal nincs bajom
Zune egy satu buta szoftver, azon kívül nem tud semmit, hogy lejátssza a zenét
általában erre használok egy zenelejátszót, platformtól függetlenüla ICS-é is csak annyival, hogy beépül az értesítési sávba, meg a lock screenre.
ezt a wp7 már alapból tudja, amióta kijött -
NGA
addikt
-
Kasya
nagyúr
válasz
kolosanyi #55 üzenetére
Nyilvan, ha osszeirnam a teljes listat, akkor azt nem itt es nem egy perc alatt tennem
Mindenesetre neveket nem tudok, foleg, hogy sokank teljesen veletlen. Legyen az hir olvaso app, theme app vagy egyeb, ami esetleg nem bontja a net kapcsolatot, lassitja, fagyasztja a telefont. Ha nagyon kell egy ket nevet osszetudok irni, de mint latod, nem a fo telefonom az android, igy az most nincs nalam.
A sok hulladekon azt is ertem, amit mar masok is irtak. Pl. tok felesleges, a napi hasznalatban ertelemtlen programok, esetleg egy dologra specifikalt dolgot "20" kulonbozo programmal kivalto alkalmazasok. -
Kasya
nagyúr
-
Droid_
tag
válasz
kolosanyi #37 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy csak szemét van rajta, tapasztaltam, hogy nem. Csak az arányokra próbáltam rávilágítani, hogy az 5x annyi app nem biztos, hogy reális az Android javára, mert sok szemét van rajta. A lényeges alkalmazásokat megírják mind a 3 nagy platformra, a jelentős területeken meg maximum kisebb a választék, amiben viszont ugyanúgy lehet jó. Zenelejátszóba amúgy nincsenek nagy igényeim, egyetlen dolog, amit elvárok, hogy tudjam mappa szinten keresni a zenét, nem pedig előadó/album/stílus/stb. Le is ragadtam a mixzingnél.
-
válasz
kolosanyi #33 üzenetére
van droidom és használom is és van wp7.5-ös telefonom is ... ha androidon keresek alkalmazást akkor 30-percig kell bogarászni a sok találat között az ami jó lehet, míg wp7-en elég jól kidobja a találatokat ...
és tartom magam ahhoz hogy a fél millió android ap 90%-a semmire sem jó: nálam nem alkalmazás egy háttérkép egy óra ....
-
Droid_
tag
válasz
kolosanyi #33 üzenetére
Nem azt írta, hogy működő, hanem azt, hogy normális (minőségi, értelmes).
Lassan eléri a WP is azt a szintet alkalmazásokban, hogy egy másik platformmal való összehasonlításnál ne legyen mérvadó az alkalmazások száma /számomra/. Nekem édesmindegy, hogy 29 vagy 3 zenelejátszó vagy ébresztő van a boltba, ha abból a 3-ból az egyik megfelel. A leglényegesebb alkalmazásokat meg ugyis megírják WP-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest