- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Én az utat-m-utat-ot is szeretem, nagyon hasznos kis alkalmazás. Tök jó, hogy szép lassan szaporodnak a magyar app-ok, de aki ilyet fejleszt az igazán egyből elérhetővé tehetné a nemzetközi marketplace-en is, szerintem még sokan használják a tolójukat külföldi liveid-vel.
-
Maateeo
aktív tag
Jó olvasni ezekröl a magyar alkalmazásokról. Én az Origot használom rendszeresen, korrekt, gyors és szépen megtervezett applikáció. A többinek meg majd utána járok. A MÁV Menetrend még egy nagyon jó app.
-
joey04
titán
jó hírek, pont a magyar appok hiányoznak eddig nekem wp7 fronton. igaz nem ezek, hanem a Sanoma cuccai, de ott is mozgolódás van, pl mozi24. meg a bpmenetrend kéne még, de ahogy olvastam, az nem most lesz.
-
Воланд
titán
ej, sejtettem en, hogy nem jot linkelek.
"PayPal – Nokia and PayPal are working together to create a Windows Phone app to allow secure, fast and easy payments through PayPal wherever you may be." [link]
tehat alapbol jon az osszes wp-s keszulekre. amelyik alkalmazas nokia only vegleg vagy csak egy ideig azt kulon jeleztek az alkalmazas mellett.
-
tdd587
őstag
Ez a kulturális GPS működik valakinél? Nálam először még elindult, de az adatok betöltésén nem jutott át sok perc alatt sem. Kiléptem, elindítottam újra, azóta meg el sem indul, rögtön bezárja magát. Nem egy bullet proof app, az biztos...
-
kcsa
veterán
nekem se két hete...
a pénzt persze levonja a kártyáról de beregisztrálni nem lehet. De bevallom arra se vettem a fáradtságot hogy bejelentsem, és visszakérjem a 100 forintom. Ha ennyire se tesztelték, hogy működhet a többi funkció?szerk.: a múlt-kor és társai meg miért nem érhetők el usa reggel? nem fájna senkinek a sok kínai app mellett magyart is elérni...
-
Fkris
őstag
Nekem a MasterCard nem működött kb 1 hónapja, Lumia 710-el, remélem azóta javították ezt a malőrt!
-
mrhitoshi
veterán
Egy hivatalos Paypal alkalmazásnak örülnék.
-
Polllen
nagyúr
Oooooo
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hat magyar alkalmazás bemutatója.
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest