- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Én az utat-m-utat-ot is szeretem, nagyon hasznos kis alkalmazás. Tök jó, hogy szép lassan szaporodnak a magyar app-ok, de aki ilyet fejleszt az igazán egyből elérhetővé tehetné a nemzetközi marketplace-en is, szerintem még sokan használják a tolójukat külföldi liveid-vel.
Laci
-
Maateeo
aktív tag
Jó olvasni ezekröl a magyar alkalmazásokról. Én az Origot használom rendszeresen, korrekt, gyors és szépen megtervezett applikáció. A többinek meg majd utána járok. A MÁV Menetrend még egy nagyon jó app.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
joey04
titán
jó hírek, pont a magyar appok hiányoznak eddig nekem wp7 fronton. igaz nem ezek, hanem a Sanoma cuccai, de ott is mozgolódás van, pl mozi24. meg a bpmenetrend kéne még, de ahogy olvastam, az nem most lesz.
-
Воланд
titán
ej, sejtettem en, hogy nem jot linkelek.
"PayPal – Nokia and PayPal are working together to create a Windows Phone app to allow secure, fast and easy payments through PayPal wherever you may be." [link]
tehat alapbol jon az osszes wp-s keszulekre. amelyik alkalmazas nokia only vegleg vagy csak egy ideig azt kulon jeleztek az alkalmazas mellett.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tdd587
őstag
Ez a kulturális GPS működik valakinél? Nálam először még elindult, de az adatok betöltésén nem jutott át sok perc alatt sem. Kiléptem, elindítottam újra, azóta meg el sem indul, rögtön bezárja magát. Nem egy bullet proof app, az biztos...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Воланд
titán
mastercard: erdekes, nekem mar a legelso verzio is "hibatlanul"* mukodott.
*kis problema volt a kartya regisztralasakor, mert a folyamat kozepen bezarult az alkalmazas, de mikor ujra elinditottam mar gond nelkul elfogadta a kartyamat.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kcsa
veterán
nekem se két hete...
a pénzt persze levonja a kártyáról de beregisztrálni nem lehet. De bevallom arra se vettem a fáradtságot hogy bejelentsem, és visszakérjem a 100 forintom. Ha ennyire se tesztelték, hogy működhet a többi funkció?szerk.: a múlt-kor és társai meg miért nem érhetők el usa reggel? nem fájna senkinek a sok kínai app mellett magyart is elérni...
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Fkris
őstag
Nekem a MasterCard nem működött kb 1 hónapja, Lumia 710-el, remélem azóta javították ezt a malőrt!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
mrhitoshi
veterán
Egy hivatalos Paypal alkalmazásnak örülnék.
PS4
-
Polllen
nagyúr
Oooooo
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest