- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Én az utat-m-utat-ot is szeretem, nagyon hasznos kis alkalmazás. Tök jó, hogy szép lassan szaporodnak a magyar app-ok, de aki ilyet fejleszt az igazán egyből elérhetővé tehetné a nemzetközi marketplace-en is, szerintem még sokan használják a tolójukat külföldi liveid-vel.
-
Maateeo
aktív tag
Jó olvasni ezekröl a magyar alkalmazásokról. Én az Origot használom rendszeresen, korrekt, gyors és szépen megtervezett applikáció. A többinek meg majd utána járok. A MÁV Menetrend még egy nagyon jó app.
-
joey04
titán
jó hírek, pont a magyar appok hiányoznak eddig nekem wp7 fronton. igaz nem ezek, hanem a Sanoma cuccai, de ott is mozgolódás van, pl mozi24. meg a bpmenetrend kéne még, de ahogy olvastam, az nem most lesz.
-
Воланд
titán
ej, sejtettem en, hogy nem jot linkelek.
"PayPal – Nokia and PayPal are working together to create a Windows Phone app to allow secure, fast and easy payments through PayPal wherever you may be." [link]
tehat alapbol jon az osszes wp-s keszulekre. amelyik alkalmazas nokia only vegleg vagy csak egy ideig azt kulon jeleztek az alkalmazas mellett.
-
tdd587
őstag
Ez a kulturális GPS működik valakinél? Nálam először még elindult, de az adatok betöltésén nem jutott át sok perc alatt sem. Kiléptem, elindítottam újra, azóta meg el sem indul, rögtön bezárja magát. Nem egy bullet proof app, az biztos...
-
kcsa
veterán
nekem se két hete...
a pénzt persze levonja a kártyáról de beregisztrálni nem lehet. De bevallom arra se vettem a fáradtságot hogy bejelentsem, és visszakérjem a 100 forintom. Ha ennyire se tesztelték, hogy működhet a többi funkció?szerk.: a múlt-kor és társai meg miért nem érhetők el usa reggel? nem fájna senkinek a sok kínai app mellett magyart is elérni...
-
Fkris
őstag
Nekem a MasterCard nem működött kb 1 hónapja, Lumia 710-el, remélem azóta javították ezt a malőrt!
-
mrhitoshi
veterán
Egy hivatalos Paypal alkalmazásnak örülnék.
-
Polllen
félisten
Oooooo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128gb független,bontatlan
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest