- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
winhelper #14 üzenetére
"Igen, a memória fogyás miatt belassul a rendszer, ami alapból sem fürge."
Ez viszonyítás kérdése. A kis HTC-men sem akad, de egy HD2-n sem a 6.5. Szerintem fürge a WM, jól van optimalizálva. A memóriát meg nem kell megtömni. Amíg PDA-k voltak, ezeket leginkább hozzáértő emberek használták, aztán pálfordulás és néptelefon lett. Márpedig ha nincs valami lekorlátozva, azt a felhasználó kihasználja és utána sír, hogy lassú. többek közt ez vezetett a zárt WP7-hez is.
Az Android még nyitott, de látszanak már a problémák, amikre lassan reagálni kell - és ehhez bizonyos korlátozás is jöhet adott esetben.
Amúgy tőlem szidhatod, nem vagyok elvakult, csak beszélgetek.
-
válasz
winhelper #10 üzenetére
először a hírhez:
"Bár a Windows Phone 7 egy jó rendszer, főleg azoknak készült, akik nem annyira értenek a technológiai dolgokhoz, nem szeretik a végletekig személyre szabni készüléküket"
Ez a kettő nem feltétlenül függ össze. Az, hogy le tudom cserélni a hátteret, nem igényel nagy technikai tudást, de a WP7-re kiadott shell script szerű cucc már igen - és azzal elég jópofa dolgokat lehet művelni. Vagy a diagnosis menüben vagy egyéb helyeken.
winhelper:
"Aki megmondja, melyik rendszer vette át a régi WM helyét, miszerint szaggat mindenen és főzött rom-mal sem megy tökéletesen, viszont egész nap turkálhatsz benne, az nyer egy hangszórót."Én is ezer éve használok WinMo rendszert, még PDA-kon is és egyáltalán nem gondolom, hogy szaggatott mindenen (lévén 6.1-et futtattam 200 Mhz-es MPX-en és futtatok most is HTC-n) és a főzött ROMok 95%-a is szépen teljesített - már amelyik igényes volt és nem volt úgy telepakolva, hogy rögtön indításkor 5 MB szabad memóriád marad. Így tényleg tud bármi szaggatni, de ez egyáltalán nem az OS hibája - sima user error. Szerintem kevered az OS alap szaggatását erős vason is azzal, ha elfogy a memória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest