- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
A Windows Phone 7 minden telefonon közel ugyanolyan, itt már nem léphetik meg büntetlenül azt, hogy a semmire fellövik az árakat. Különben is, ha igazak a pletykák, a HTC készül még egypár érdekességgel WP7 fronton, tehát már csak miattuk sem érezheti majd annyira nyeregben magát a cég.
-
gombsadi
aktív tag
Peldaul? Elsosorban egy teljes multitasking. En nem csak mobilkent hasznalom! Masodsorban, annyira megsem jol optimalizalt. Sok peldat hozhatnek, csak nehany: a bongeszo bizonyos oldalaknal ha bele nagyitok utana akad gorgeteskor, de pl tab bezarasnal is lassu az anim, amig az oldal be nem tolt, a hsz irasa lassan induk meg, beakad 2mp-re. A csempek sem egyformak, marha jol nez ki az alap csempe kirakva, hozza meg a letoltott csempek csiri-csare kinezete. Onmagukban jol neznek ki. A market keresesi metodusa egy fos, a retek zeneket is bedobja...
Ma reggel csonta fagyott az explorer, pedig semmit nem csinaltam, epp gyujtottam ra, addig leraktam a telefont. Az ma forumait bongesztem, olvastam, mire ujra kezbe vettem semmire sem reagalt. Ezt mar omnia 7en is. Csinalta...
Az akku ido harmat gyenge. Ha neki allom hasznalni, 6 ora max(ez egy optimus 7, az omnianal 5.5 orat mertem), a droid amirol valtottam az 10 orat tudott. Pedig a gps- wifi paros kikapcsolva, 2gn a halozat. A terero rendkivul ingadozo, mind a ket keszuleknel az volt, szoval passz.
Ha tobb mint egy napot megy folyamatosan bekapcsolva kicsit meglassulnak az animaciok. Nem lesznek olyan szep folyamatosak. A marketen levo programok nemelyike nagyon amator, minden szinten, csak jol nez ki. A fizetos jatekok jok, szepek, de az mashol is! Szoval kell a ket mag, vagy megjobb optimalizacio, az akku ido novelese, multitasking, magyar t9, jobb tamogatas a hotmailes es gmailes calendarnak, a zunet felkesziteni arra, hogy kepen vieon zenen kivul mast is lehessen oda vissza masolni a telefonra pcre, stb... Hirtelen ezek jutottak eszembe...Hogy mire valtanek?Jo kerdes. Nekem megtetszett az android, nekem nem volt gondom vele(igaz volt hulyesege). Azt mondtam nemreg egy baratomnak, hogy ha az ip5 olyan eloremutato lesz mint az ip4, azt veszekk. De ez kb 50% mert nem tetszik az se...
-
winhelper
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest