- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
Tudom, hogy a mobilnet fogyaszt, de az 1500as akksi ezzel a hardverrel tobbet kellen birjon!a gpst majd akkor kapcsolom be, ha kell, mert nekem az uzemido is fontos!
Azt gondolod hisztizek? Szerinetd egy ujabb wp7re csereltem volna az omniat, ha gyulolnem? Ne viccelj mar. Nem fogom csak azert lehuzni, mert szerinted hisztizek. Annyi mar lejohetett volna a hozzaszolasaimbol, hogy azert tobbsegeben a tenyekre alapozok, nem vaktaban irok. Ha valamit nem tudok azt is elismerem, de valos dolgok amiket irok. Nem hiszem, hogy megint egy szar keszuleket fogtam volna ki, itt a rendszer ugyanaz mindenhol!
A 3g azert tobbet eszik nem? -
winhelper
tag
Mikor használtam én is elégedett voltam, főleg az Omniám és a HD2 teljesítményével. De a HD2 sebessége is messze elmarad egy iOs vagy WP7 ellen.
És nagyon jól mondod, én is kifejtettem már anno, hogy ha az Android nem változik, a nagy terjeszkedés ellenére maga alá gyűri a két másik. -
David75
őstag
az a baj hogy úgy soha nem lehet elég jó egy rendszer ha 10 hardverre és legalább ennyi felbontásra próbálják optimizálni. Az android már borzasztóan szét tagolt. Még mindig nem az igaziak a programok a felület elképesztően ötlettelen szerintem és állítom az én omnia7-em gördülékenyebb mint valamelyik tegra2-es csoda android...
-
winhelper
tag
Igen, a memória fogyás miatt belassul a rendszer, ami alapból sem fürge.
De én nem a WM-et "szidtam az utolsó, ironikus kérdésben, mivel én is használtam 5.0, 6.0,
6.1 és 6.5 200-1GHz-ig. Hanem az android-on élcelődtem, ami mint látjuk, 2 magos tegrán sem teljesít 100%-ot.
Szóval nosztalgia és respect a WM-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest