- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
Tudom, hogy a mobilnet fogyaszt, de az 1500as akksi ezzel a hardverrel tobbet kellen birjon!a gpst majd akkor kapcsolom be, ha kell, mert nekem az uzemido is fontos!
Azt gondolod hisztizek? Szerinetd egy ujabb wp7re csereltem volna az omniat, ha gyulolnem? Ne viccelj mar. Nem fogom csak azert lehuzni, mert szerinted hisztizek. Annyi mar lejohetett volna a hozzaszolasaimbol, hogy azert tobbsegeben a tenyekre alapozok, nem vaktaban irok. Ha valamit nem tudok azt is elismerem, de valos dolgok amiket irok. Nem hiszem, hogy megint egy szar keszuleket fogtam volna ki, itt a rendszer ugyanaz mindenhol!
A 3g azert tobbet eszik nem? -
winhelper
tag
Mikor használtam én is elégedett voltam, főleg az Omniám és a HD2 teljesítményével. De a HD2 sebessége is messze elmarad egy iOs vagy WP7 ellen.
És nagyon jól mondod, én is kifejtettem már anno, hogy ha az Android nem változik, a nagy terjeszkedés ellenére maga alá gyűri a két másik. -
David75
őstag
az a baj hogy úgy soha nem lehet elég jó egy rendszer ha 10 hardverre és legalább ennyi felbontásra próbálják optimizálni. Az android már borzasztóan szét tagolt. Még mindig nem az igaziak a programok a felület elképesztően ötlettelen szerintem és állítom az én omnia7-em gördülékenyebb mint valamelyik tegra2-es csoda android...
-
winhelper
tag
Igen, a memória fogyás miatt belassul a rendszer, ami alapból sem fürge.
De én nem a WM-et "szidtam az utolsó, ironikus kérdésben, mivel én is használtam 5.0, 6.0,
6.1 és 6.5 200-1GHz-ig. Hanem az android-on élcelődtem, ami mint látjuk, 2 magos tegrán sem teljesít 100%-ot.
Szóval nosztalgia és respect a WM-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Programozás topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest