- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Éppen azért lepődtem meg, mert tőled mindig tényeket lehet olvasni... de én tényleg nem tapasztaltam, hogy lassú kommentet írni vagy hogy pár nap után akadozna. A GPS-t azért írtam, mert ha nem használod, az offline-ban van. Location, 3G és ilyenek mellett amúgy tényleg hamar merül, mint más telefon is. Én a nap döntő többségében wifin vagyok és telefonálgatok, de azért marad idő pár trailert megnézni, kicsit játszani, olvasgatni és nem szoktam napon belül tölteni. Lehet, hogy én fogtam ki jót?
A lassulások alkalmazásból jönnek, de elvileg lesz SDK frissítés, fejlettebb GC_vel és akkor ezek megszűnnek. Azt hittem, a rendszerre mondod, hogy akad, mert azt nem tapasztaltam még. A böngésző nem halálos, de nem kell különösebben türelmesnek lenni hozzá, hogy valamit lássunk. Én sem vagyok "white-szemű" vagy mi és nem is értem, amikor más rendszereknél is a videókon 0.1 sec akadás után kutatnak.
A kiegészítésed után viszont akkor a hiszti dolgot visszavonom.
-
A 2G és úgy eleve a mobilnet sokkal jobban eszi as akksit, mint a WiFi. A GPS-t pedig nem kell kapcsolgatni. Épp az Omiáról írok, de egyik általad említett problémát sem tapasztalom. Azt érzem inkább hogy hisztizel, de ha elvakultan gyűlölöd, még rosszabb. Ezek szerint neked netbook vagy tablet kell 3G-vel, nem telefon. Ezért még nem kellene valótlanságokat állítani...
Ja, a legnagyobb sületlenség as, hogy lassul, ha nem kapcsolod ki 1-2 napig. Ne haragudj, de ez zöldség.
-
válasz
winhelper #14 üzenetére
"Igen, a memória fogyás miatt belassul a rendszer, ami alapból sem fürge."
Ez viszonyítás kérdése. A kis HTC-men sem akad, de egy HD2-n sem a 6.5. Szerintem fürge a WM, jól van optimalizálva. A memóriát meg nem kell megtömni. Amíg PDA-k voltak, ezeket leginkább hozzáértő emberek használták, aztán pálfordulás és néptelefon lett. Márpedig ha nincs valami lekorlátozva, azt a felhasználó kihasználja és utána sír, hogy lassú. többek közt ez vezetett a zárt WP7-hez is.
Az Android még nyitott, de látszanak már a problémák, amikre lassan reagálni kell - és ehhez bizonyos korlátozás is jöhet adott esetben.
Amúgy tőlem szidhatod, nem vagyok elvakult, csak beszélgetek.
-
válasz
winhelper #10 üzenetére
először a hírhez:
"Bár a Windows Phone 7 egy jó rendszer, főleg azoknak készült, akik nem annyira értenek a technológiai dolgokhoz, nem szeretik a végletekig személyre szabni készüléküket"
Ez a kettő nem feltétlenül függ össze. Az, hogy le tudom cserélni a hátteret, nem igényel nagy technikai tudást, de a WP7-re kiadott shell script szerű cucc már igen - és azzal elég jópofa dolgokat lehet művelni. Vagy a diagnosis menüben vagy egyéb helyeken.
winhelper:
"Aki megmondja, melyik rendszer vette át a régi WM helyét, miszerint szaggat mindenen és főzött rom-mal sem megy tökéletesen, viszont egész nap turkálhatsz benne, az nyer egy hangszórót."Én is ezer éve használok WinMo rendszert, még PDA-kon is és egyáltalán nem gondolom, hogy szaggatott mindenen (lévén 6.1-et futtattam 200 Mhz-es MPX-en és futtatok most is HTC-n) és a főzött ROMok 95%-a is szépen teljesített - már amelyik igényes volt és nem volt úgy telepakolva, hogy rögtön indításkor 5 MB szabad memóriád marad. Így tényleg tud bármi szaggatni, de ez egyáltalán nem az OS hibája - sima user error. Szerintem kevered az OS alap szaggatását erős vason is azzal, ha elfogy a memória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest