- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Egy teljesen egyedi rendszerről van szó, sajátos koncepciókkal... az egész dizájn, az, hogy tudsz egyszerre több alkalmazást futtatni egymás mellett egy képernyőn, az élőcsempék, gyors, stabil, biztonságos... tudom, hogy egyelőre kevesebb alkalmazás van rá, mint a konkurens platformokra, de már most is igen nagy az átfedés és folyamatosan növekszik tovább... igen, húzó név mögötte az Office, vagy ha valakinek számít, akkor az Xbox Live-os játékok és az Xbox szolgáltatások (Music, Video - nyilván ezek mondjuk magyarországon nincsenek még)...
nem kell, hogy jobb legyen... elég ha más...
-
oO7
őstag
a Stylus hiányát az RT-s gépeknél én is nagyon sajnálom, pedig valami kegyetlen jó a kézírás felismerése a rendszernek (persze egyelőre csak angolul)... nagyon remélem, hogy a 2. generációs RT gépekbe már kerül nagyobb felbontású kijelző meg stylus támogatás...
"És szerintem pont ettől lesz több az iOS/Android tabletektől: szoftveres kompromisszumokat egyáltalán nem kell kötni, minden megy"
ez viszont az a rész amivel én nem igazán értek egyet... az, hogy valami fut a gépen, az nem jelenti azt, hogy jól fut vagy kényelmes a kezelése... egy desktopos alkalmazás használata egy táblagépen az igenis kompromisszum..."az alig létező felhasználói bázis"
Ha durván 1.5 milliárd PC-vel számolunk és figyelembe vesszük, hogy körülbelül 5%-nál jár a Win8 részesedése, az 75 millió felhasználót jelent... mekkora is a tablet piac? 100-200 milliós?
és a Microsoft gyakorlatilag egy kalap alá veszi az összes touch élményt nyújtani képes eszközt, legyen az tablet, notebook, vagy egy AIO gép... ezeken az emberek szívesen fognak Modern appokat használni és tapicskolni, ergó az appfejlesztőknek mind potenciális célcsoport, és az Androidnak meg az iOS-nek ezek is direkt konkurenciái... persze, tudom, hogy ennek a becsült 75 milliós felhasználóbázisnak csak egy része (egyelőre viszonylag kis része) rendelkezik ilyen touch-os géppel, viszont most már lassan nem lehet olyan gépet kapni, ami ne lenne touch-os (szeretek itt hivatkozni pl a Haswell-es Ultrabookokra, ahol kötelező az érintőképernyő)... illetve azért nem "Touch-ONLY" a Modern felület, egérrel is kényelmesen kezelhető, szóval a maradék felhasználó is azért beletartozik a potenciális célcsoportjába az appfejlesztőknek...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest