- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
ő izé bocsi, a véleményemet kérdezte... ez a véleményem... nem erőltetek rá senkire semmit, de elmondom, hogy miben más, miben jobb, aztán döntse el mindenki, hogy neki mi kell... amit leírtam érveket a rendszer mellett az ugye mondjuk általánosságban a Windows 8-ra igaz (nem csak az RT-re), viszont én pl - a VALÓDI marketing bullshittel ellentétben - egy Win8-as tábla esetében nem azt hoznám fel fő érvként, hogy tud desktop alkalmazásokat futtatni... konkrétan az RT (ARM) mellett pedig a Surface-s tapasztalatom miatt érvelnék, hogy valami kegyetlen jó üzemideje van a rendszernek, amihez hasonlót én még X86-os gépnél nem láttam...
-
oO7
őstag
Technológiai vitákba szoktam beszállni, nem hitvitákba... Nem marketingelek, csak a téves gondolatmeneteket igyekszem helyretenni... iOS-es vagy Androidos topikban pl az idejét sem tudom, mikor jártam... Egyszerűen vannak olyan irányzatok, trendek, amiket sokan nem látnak vagy nem akarnak látni, viszont emiatt komoly félreértések alakulnak ki egy-egy topikban, egy-egy hír kapcsán... Sokkal régebb óta vagyok itt a PH! fórumon, mint a Microsoftnál, és előtte is ugyan ilyen voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest