Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Depression #98 üzenetére
Minek iPhone-ra az opera mini, ha a safari tökéletesen működik és "2 másodperc alatt betöltődik egy oldal még a puszta közepén is" ?
Nem kötöszködök, csak ezt most tényleg egyáltalán nem értem... Nem jobb "annyival" (szerintem semennyivel) az opera mini, hogy úgy állítsd be, mintha más böngészővel valóságos kín lenne megnézni egy oldalt...
-
Воланд
titán
válasz
Depression #98 üzenetére
"Valami mégis van a levegőben, nem tudom elképzelni az okát, hogy az opera mini az iphone-on hibás, wp7-re pedig még mindig nincs"
pedig egyszeru. az ms nem enged be mas bongeszot a marketra (ami van, az is az ie motorjat hasznalja), meg az opera is bejelentette, hogy nem keszit wp-re bongeszot, pedig biztos meg tudtak volna egyezni.
alapvetoen ez is az egyszeruseget szolgalja, pl. egy rss olvasoban ha a cikket meg akarom nyitni az alkalmazason kivul, akkor csak annyi van ott, hogy open in internet explorer, es nincs meg plusz x sor ott mas bongeszonek a nevevel. na meg sok egyeb alkalmazasnak meg a rendszernek sem kell gondolkodnia, meg megkerdeznie a usert, hogy ugyan mar ezt a linket hol nyissam meg. ettol is kicsit folyamatosabb lesz a mukodes. persze megertem hogy masnak masra van igenye.
"Tudom, tudom, a ms erőszakkal lenyomja ezt a tile-os izét az emberek torkán, méghozzá a win8-cal, majd megszokják."
ez meg mindig nem igy van. ha nem tetszik akkor nem kell hasznalni, a win7 meg sokaig tamogatott marad, meg ott a linux is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest