- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Khan13
senior tag
válasz
#09819904 #341 üzenetére
Akinek ezen a kb egy ezredmásodpercen múlik a dolog, hogy balra rántja az egeret bármely felületen / ctrl + shift + esc kombinációt nyom / tálcán jobb klikk és feladatkezelőre kattint, az hazudik.
Linkekhez: Jéé, talán mégsem a Microsoft a csúnya - gonosz, hanem driver/beállítás probléma van... Mennyivel könnyebb őket szidni mindenért. Nem mondom, hogy nem futtathatná előbb a kompatibilitás ellenőrzőt, de tudnia kéne mindenkinek a helyén kezelni a dolgokat. (Hozzáértőknél maradjunk, egységsugarú user meg kérjen segítséget, ne telepítgessen Windowst) -
Khan13
senior tag
válasz
#09819904 #337 üzenetére
Sajnos nem mindig ilyen egyszerű a Modern UI-s appoknál
Nekem a Skype halt le a laptopomon, már uninstalláltam és visszatelepítettem, de így sem akar menni. Jelzi az új üzenetet a tile-on, de ennyi, nem tudom elindítani, mert kis töltés után bezár. Pedig anno működött, mikor feltettem a 8.1-et, csak a napokban kezdte ezt csinálni. A PC-men működik gond nélkül
Illetve a laptopomon az asztali kliens is kiválóan működik.
Amúgy nem kell a startképernyő ahhoz, hogy oldalra húzva az egeret lásd a futó appokat.
Van valami parancssoros / PowerShelles parancs, ami helyrerázza ezeket, de még nem volt időm megkeresni. Anno bevált még 8.0 kezdetekkor. -
-
válasz
#09819904 #255 üzenetére
Egy ACPI bios error üzenetet kaptam, és jött a boot-loop. Utána megpróbáltam pár dolgot átállítani a bios-ban(securite boot kikapcs, fast bios mode kikapcs) és vmelyik után már oda sem tudtam belépni. Egy angol nyelvű fórumon találtam egy hasonló problémát, ugyanilyen géppel, és ott írta valaki, hogy ki kell szedni az ssd-t, ami be is jött, mert így legalább be tudtam lépni a bios-ba. Utána beraktam a win8 lemezemet, nyomtam rá egy helyreállítást,ami végig futott 100%-ig, azóta megint boot-loop, és már újratelepítés opcióm sincs, így ez most patt helyzet. 9 után megpróbálom hívni az ügyfélszolgálatot, mert elvileg most vannak hétvégén is pont a 8.1 miatt.
-
Zotya84
őstag
válasz
#09819904 #205 üzenetére
A francokat. Elsőre nekem se adta. De miután megcsináltam az összes WinUpdate-et, elindítottam a store-t és azonnal ott volt... Az egyik frissítés az, ami aktiválja a Store-ban...
De idézek:
"Lehet, hogy telepíteni kell a legújabb frissítéseket a Windows Update szolgáltatással
Bár a Windows 8.1 frissítés az Áruházból tölthető le és telepíthető, a gépen meg kell lennie egy másik frissítésnek ( KB 2871839) ahhoz, hogy a Windows 8.1 elérhetővé váljon az Áruházban." -
bélanéni
őstag
válasz
#09819904 #115 üzenetére
Így sem hozza az Áruházban a frissítési lehetőséget. De köszi!
Lehet csak "beképzelem" (de szerintem nem), ami elsőre feltűnt melóhelyen a Win 8.1-el kapcsolatban, mintha jelentősen gyorsítottak volna a Windows Update-en. Az volt az első a 8.1 frissítés utána, hogy rákerestem, vannak-e frissítések, és baromi gyorsan kiköpte hogy 5frissítés elérhető, 50-60MB össz terjedelemben, baromi gyorsan települtek. Utána restart + újra Windows Update frissítések keresése, és kb 2-3mp-ig tart, amíg megállapítja a rendszer alapján, hogy vannak-e újabb frissítések. Eddig ez minimum 8-10mp volt, ha nem több. De maga a frissítés is jelentősen gyorsult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- PR-Telecom
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest