- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wwenigma #379 üzenetére
Nem is fényeztem, csak ajánlottam! Az a user dolga, hogy kipróbálja és, ha úgy érzi akkor más funkcióját is kihasználja. Nyilván más és más hozzáállásunk van a dolgokhoz. Én ezt használom, Te azt!
De ahhoz, hogy tudjuk a másik fele(ke)t segíteni, több szem többet lát alapon jó, ha van kínálva akár freeware, akár shareware segítség. Azt pedig majd alanyi joguknál fogva eldöntik az emberek, hogy nekik melyik megoldás jön be!
Írhattam volna regedites megoldást is, de minek? Arra azért nem vágyok, hogy utána megkapjam, hogy Gipsz Jakab megbuherálta a 8-ast / 8.1-est, mert, ha már az X bejegyzésnél járt... Inkább egyszerű programot ajánlottam aminél látja mit csinál.
A többi a népség dolga!Amúgy az Ashampoo nem egy rossz program. Persze ott van még a Wise 365 és még lehetne sorolni. De épp ezért van kínálat, hogy lehessen szemezgetni!
-
törölt tag
Ajánlottam, segítettem! Oltári különbség! Hiába Shareware, a funkciókínálata X ideig kihasználható.
Azt meg vélelmezem Te sem gondoltad komolyan, hogy azért, mert itt tilos a warez, úgy tömegesen legális softwaret használnak...
Egyébként azért ajánlottam az adott programokat, mert, ha úgy érzi, hogy kihasználna az adott alkalmazások tudásából valami mást is, akkor majd kérdez. Ha nem nem! Semmi sem kötelező! -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ImpersonatoR #350 üzenetére
Nem kell megvenni...
X napig ingyen használható. Ugyan a warez tiltott, de, ha a Google-n rákeresel hamar rábukkansz "használható" verzióra, ha végleg megtartanád. -
törölt tag
válasz
ImpersonatoR #348 üzenetére
Ashampoo Winoptoimizer 10 -> Modulok -> Tweaking -> Automatikus bejelentkezés
Elméletileg itt kitöltöd aztán csókolom. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Vistaboy #336 üzenetére
Ha logikusan végiggondolod nem is csoda!
Az Áruház csak egy sima alkalmazás. Ehhez miért kellene a rendszerjavítás? Nem maga a rendszer hibás...
A 8.1-hez még jó, hogy nem fogadja el a 8-as lemezt, hiszen mondhatni egy teljesen új rendszer!
Ilyenkor nincs más teendő, mint fogod magad, a Metro felültre váltasz, baloldalra húzod az egeret, vagy akármit és ott megjelenik, hogy milyen alkalmazások futnak. Vagy Feladatkezelőből kilövöd! Elindítod újra, vársz vele egy kicsit és lőn csoda be fog indulni!Amúgy, HA rendszerjavítás kell, az a Gépházban elérhető!
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
djculture #309 üzenetére
Ez így erősen szubjektív! Attól függ, hogy mire használod az adott OS-t?!
Nyilvánvaló, hogy aki csak e-mail, youtube, Facebook trióval él, esetleg Skypeal annak az XP is bőven elég. De abból is a Home verzió! A Windows 7-et sem használja ki effektíven rengeteg ember, hiába telepítette fel.
A Windows 8 ugyanilyen! Kiadták, ami hibákat tudtak azt korrigálták a Preview után. Nincs olyan rendszer egy sem, legyen szó Mac-ről, Linux-ról vagy Windows-ról, amelyik hibátlanul startol! De ezt el kell fogadni. Emberek készítik így semmi kivetnivaló nincs abba, ha valami hiba előfordul. Viszont azért a visszajelzések alapján mindegyik nagyvállalat igyekszik korrigálni a problémákat.De, ha tudsz mondani egy olyan rendszert amelyik hibátlanul kezdett vagy kezd akkor egyből tesztelni fogom!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
BlackSoft #285 üzenetére
Csak nehogy az 1.712-ik lemeznél ez fogadjon:
Amúgy a floppy valóság!
http://wp-mag.com/fanatic/1713-floppy-disks-needed-windows-8-installer/
Windows 8.1 is just around the corner. But before we say adieu to Windows 8, let’s relate it to the obsolete 3.5″ floppy disk.It would take 1,713 3.5″ floppy disks to contain all the Windows 8 goodness
1,713 3.5″ floppy disks stacked on top of each other would be 5.7 meters high
1,713 3.5″ floppy disks lined together would be 167 meters long
21-set of 1,713 3.5″ floppy disks would occupy 1 cubic meter of space -
törölt tag
válasz
bulikavagyok #279 üzenetére
8-as alatt nekem is jól ment. Csak most van "-10"-es kódja. De akkor még várok vele!
-
törölt tag
Feldobtam most a Samsung oldaláról a SW Update progit. 2.1.19-es verzió van fent a CCleaner szerint.
Van egy SW Update Patch ami csak 854 KB, de mikor elkezd tölteni utána közli 2 mp után, hogy sikertelen.
Van valakinek valami tapasztalata még az SW Update-el 8.1 alatt? Vagy ez a progi felejtős? -
törölt tag
válasz
bulikavagyok #261 üzenetére
Így már értem, köszi!
Nekem elég volt a fekete képernyő. De mivel szerencsére van MSDN-es kiadásom a sima 8-asból, így az újratelepítés megoldotta a problémát. -
törölt tag
Nekem az újratelepítés után bedobta az Áruház. Onnan cirka 20 perc alatt lejött. Majd utána kb. fél óra volt mire végzett.
Elméletileg minden. Gyakorlatilag passz, mivel nálam a gép gyári rendszere bekavart így újraraktam az egészet. De a visszajelzésekből ítélve nem veszik el semmi!Olyasmi! Volt szerintem vagy három restart is. De utána...
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #254 üzenetére
Azért ez így eléd durva! Nekem volt kellemetlenségem a 8.1-el. De ott volt nem egy galiba ami okozhatta a problémát!
Azt viszont nem értem, hogy az SSD-t minek kellett kiszedni a BIOS-hoz? -
törölt tag
Leírtam pár programot fentebb amit belehet vetni szabad hely gyomlálás céljából.
Vélelmezem, hogy simán is törölheted, elvégre a lemezkezelő sem tesz mást, mint lomtárba küldi az örök vadászmezők jeligével. Természetesen registrybejegyzések maradhatnak, emiatt praktikus rendszerkarbantartó(kat) alkalmazni. És itt nem a közös képviselőre gondolok! -
törölt tag
"Hogyan távolítható el a Windows.old mappa?
Ha a Windows 7 rendszert egyéni telepítés végrehajtásával telepíti, és a folyamat során nem formázza a partíciót, a Windows rendszer korábbi verziójában használt fájlok a Windows.old mappában lesznek tárolva. A mappában található fájlok típusa a számítógéptől függ. Ha már egy ideje, például egy vagy két hete használja a Windows 7 rendszert, és biztos benne, hogy a fájlok és a beállítások visszakerültek oda, ahol szüksége van rájuk, lemezterületet szabadíthat fel, ha a Lemezkarbantartó használatával törli a Windows.old mappát.
Figyelmeztetés
A Lemezkarbantartó használata előtt győződjön meg arról, hogy a fájlok és beállítások a Windows 7 rendszerben most ott találhatók, ahol szüksége van rájuk. A Windows.old mappa törlése nem vonható vissza.
A Lemezkarbantartó megnyitásához kattintson a Start gombra A Start gomb. A keresőmezőbe írja be a lemezkarbantartó szót, majd az eredménylistában kattintson a Lemezkarbantartó elemre.
Ha a számítógép arra kéri, hogy válasszon meghajtót, kattintson arra a meghajtóra, amelyre a Windows rendszert telepítette, és kattintson az OK gombra.
A Lemezkarbantartó párbeszédpanel Lemezkarbantartó lapján kattintson a Rendszerfájlok törlése elemre.
Ha a számítógép ismét arra kéri, hogy válasszon meghajtót, kattintson arra a meghajtóra, amelyre a Windows rendszert telepítette, és kattintson az OK gombra.
Jelölje be a Korábbi Windows-telepítések jelölőnégyzetet, és az egyéb, törölni kívánt fájlokhoz tartozó jelölőnégyzeteket, majd kattintson az OK gombra.
A megjelenő üzenetben kattintson a Fájlok törlése gombra."
Tehát igen!
-
törölt tag
Na, azért végre találtam problémát is!
1. A Lexmark X1190-es nyomtató még sima 8-asnál rendesen működött. Most 8.1 alatt nem jó a driver... Hurrá!
2. Az USB 2.0-CRW is simán működött 8-as alatt. 8.1-nél már nem...
Sebaj! Majd valamikor az updatekkel csak megérkezik. -
törölt tag
Még egy megjegyzés!
A gyári OEM ami a gépemen volt, abban csak sima felhasználói fiók volt. Viszont, miután újradobtam a 8-ast, már Microsoft fiókkal használom. Többek között ezt is elképzelhetőnek tartom problémaforrásnak, hogy emiatt nem adta be az Áruházban a 8.1-et. -
törölt tag
Nem is vitatom!
De az egész még annyira nem is zavarna, ha csak nálam lenne ilyen hiba. Akkor meg egyszerű lenne az egész, mert nálam lenne valami galiba. Viszont azért másoknál sem jelent meg. Tehát a probléma nem egyedi.
Mondjuk van élet a 8.1 nélkül is, csak bosszantó, hogy legális rendszernél ilyet produkál valami.Megjegyzés: Most, hogy újratelepítettem a rendszert és felkerült 66 update (ami amúgy addig is fent volt...) már elérhető a 8.1 az Áruházból. Ha ezt értenem!
De a gyanúm az, hogy a Samsung gyárilag integrált OEM rendszere volt a ludas. Az MSDN-es hibátlan. Úgyhogy így utólag azt tudom elképzelni, hogy másoknál is hasonló volt a szitu. -
törölt tag
Köszi!
Igazán értetlenül állok előtte, mert azt még megérteném, hogy az Áruház leterhelt. Na, de hogy full hivatalos Winen miért nem elérhető, azt nem?!
Jó mondjuk a MS-nál nem lepődök meg ilyenen. Anno a céges hivatalos XP-re írta ki, hogy szoftverhamisítás áldozata lettem... No comment!
Lehet ez valami karma. -
törölt tag
Minden update fent volt. Még direkt néztem hátha maradt rejtett de semmi!
Softpedia meg pár másik oldal jelzései alapján is próbáltam de abszolút semmi!Most egy full új telepítés megy. Remélem ezzel nem lesz gond! Ha mégis akkor marad a Win 7 Ultimate x64. Más nincs megvéve. :/
-
törölt tag
-
törölt tag
Ekkora szívást!
Gyárilag a laptopomon Win 8 volt. Tehát semmilyen jogtalan módosítás nem történt! Ennek ellenére mégsem volt az Áruházban a 8.1!
Jó... Gondoltam talán a terheltség miatt nem érhető el éppen. Elballagtam a MS hivatalos oldalára és letöltöttem az ISO-t. Szépen haladt is majd a sokadik restart után csak a bejelentkezésig jutott. Na innentől megy fel a Win 7... Nekem meg 8 innentől, hogy a MS kit szivat. -
törölt tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest