- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbáltam ezekkel a beállításokkal is, de sajnos nem megy. Csináltam free dos, dos, illetve win8-as bootot is pendrive-ról (Rufus), de egyik sem ment. Hiába állítom át a boot priority-t, mindig visszaáll. Utolsó 5letem, hogy megint kiszedem az ssd-t, egy másik gépen mentem róla az adatokat, majd formázom. Csak nem tudom hol találok m-sata csatolót...
-
Most próbálkoztam egy bootolható dos-os pendrive-al, hátha így le tudom formázni az ssd-t, de nem bootolt be róla. Secure boot ki van kapcsolva, biosban boot device priority átállítva, de csak nem akar arról bootolni (mellesleg mindig visszállítja az ssd-re). Most csinálok egy win8-as boot pendrivot, hátha azzal sikerül.
Egyébként köszi a segítséget! -
-
-
-
válasz
Balázs1986 #276 üzenetére
De régebben, mikor be volt kapcsolva a fastboot is simán be tudtam lépni a biosba F2-vel. Tehát nem ez volt a baj. Ha jól emlékszem azután kezdődtek a komolyabb problémák miután letiltottam a security boot-ot. Ezzel a frissítés előtti patch-el kapcsolatban igazad lehet, csak az a baj, hogy ilyet nem találok a Samu oldalán sem, illetve így is engedte frissíteni a gépet. Mindenesetre köszönöm a segítséged!
-
-
-
válasz
Fryskitt #266 üzenetére
Ez tényleg elég nagy gáz. Most beszéltem az ügyfalszolgálattal, ott is tanácstalanok, megpróbálnak a Samunál utánajárni, és visszahívnak. Ja, és azt mondták, hogy nem elképzelhetetlen a hardver károsodása sem. Ha ez igaz, nem tudom ki fogja javítani!? Egy szoftverfrissítés ami hardverkárosodást okoz? WTF!
-
-
válasz
#09819904 #255 üzenetére
Egy ACPI bios error üzenetet kaptam, és jött a boot-loop. Utána megpróbáltam pár dolgot átállítani a bios-ban(securite boot kikapcs, fast bios mode kikapcs) és vmelyik után már oda sem tudtam belépni. Egy angol nyelvű fórumon találtam egy hasonló problémát, ugyanilyen géppel, és ott írta valaki, hogy ki kell szedni az ssd-t, ami be is jött, mert így legalább be tudtam lépni a bios-ba. Utána beraktam a win8 lemezemet, nyomtam rá egy helyreállítást,ami végig futott 100%-ig, azóta megint boot-loop, és már újratelepítés opcióm sincs, így ez most patt helyzet. 9 után megpróbálom hívni az ügyfélszolgálatot, mert elvileg most vannak hétvégén is pont a 8.1 miatt.
-
Nekem szépen kinyírta a notimat ez a frissítés. Az asztali gépre simán felment, de itt most lett egy faxa kis bootloop-om. Már ott tartok, hogy ki kellet szednem az ssd-t a gépből, hogy a bios-ba be tudjak lépni.. Telepítőlemezről sem tudom újraéleszteni, így holnap hívhatom az ügyfélszolgálatot.. Szuper boldogság!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest