- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
köszi szépen. bár ezt egy kissé béna megoldásnak tartom...
más: az ismert hiba, hogy a Store-ba ha gépelni akarok valamit a keresőbe állandóan kilép? valamint hibakóddal keresni sem enged... (emellett a Mail alkalmazás is becsődölt új e-mail értesítés után nem indult többé) -
Gaben06
tag
Azt hittem van egy egyszerűbb megoldás.
A mai napom azzal ment el, hogy visszapakoljak mindent. Visszakaptam a szervizből a gépet a gyári Windows 8-al. Majd azt beállítani, minden frissítést letölteni, majd frissíteni a 8.1-re.
Amúgy ha a gyári visszaállítást választom, akkor a Windows 8-ra áll vissza a rendszer. Ugyan úgy particionálva.
-
Ipadipad
tag
lehet hogy béta driver viszont ha nem az volna szerintem akkor se lenne annyival gyorsabb hogy késztetést érezek a váltásra
az hogy gyorsabban tölt be mint a win7 az számomra lényegtelen mert jelenleg a win7 kb 10mp alatt tölt be
vagy esetleg van olyan a win8.1-be amit a win7 nem tud és hasznos lehet ? (dx 11.2 leszámitva )
-
BlackSoft
addikt
Szóval vállalati aktiváció stb...
Mondjuk nálunk cégnél mind a havi 50gépen egyesével beírjuk a kulcsot, és kész...
Szerintem azért 0% mert megint előjött a windows leggyakoribb folyamata a do_nothing_loop();
(#74) Piera23: Nekem elméletileg itt ezen a laptopon tiszta. Az asztalin meg egyszer csak rajta volt
Amúgy ha meg frissítés után sem lesz elérhető, akkor fogom magam és letorrentezem... Biztosan felteszik még akkor is, ha ingyenes, a gyors letöltés érdekében általában. Aztán pendrive-ról intsall és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest