- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeboy74
tag
Most szaladt tele a hócipőm. Nagy erőlködések árán felmegy a frissítés a laptopomra, de nem tud normális illesztőprogramot feltelepíteni a VGA-hoz, és összeömlik a végén, megcsodálhatom az új kék halált. A laptop egy toshiba satellite u500, a VGA nVidia Geforce 210m. Általános microsoft vezérlőt tesz fel hozzá a telepítő, a windows update frissíteni akarja, de telepítés közben magával rántja az egész rendszert. Ugyanez történik, ha az nVidia honlapjáról szedem le a drivert. Ráadásul a tegnapi whql-es driverrel is ez történik. Win8 alatt semmi gond nem volt/nincs vele. Ez viszont - szerintem - nem a MS hibája.
Dühítő, mert a 8.1 egyébként egy csomó hardverhez megtalálja az illesztőt, még azokhoz is, amikkel a 8.0 nem boldogult. És hozzáteszem, hogy minden szoftverem legális. F@sz kivan.Azt még megjegyzem, hogy esélyem sincs cserélni a drivert, mert a rendszer feláll, és kb. 30mp múlva restartol a VGA vezérlő összeomlása miatt. És csökkentett módra ugyan esély sincs.
-
Gabeboy74
tag
Nálam egy Toshiba u500-as laptopnál elhalálozott a frissítés, amin a 8.0 vígan elvolt. Kb. 5x futottam neki, ebből négyszer másfél óra és 20 restart után közölte, hogy nem sikerült a frissítés. Gyanús volt, hogy a videovezérlő okozza, rádugtam egy monitorral, ahol felment rá végül, viszont folyamatosan összeomlik, szintén a vga miatt. Megpróbáltam ráerőltetni az nvidia drivert, de az sem segített. Elindul, de pár perc után villódzással restart. Szinte kizárólag MS programok voltak rá telepítve, és minden licenszelt. Nagyon tele van a faxom, mert az utolsó kisérlet ugyan részben sikeres volt, viszont vitt minden programot róla. És persze most már nem enged vissza 8.0-ra. A VGA Geforce 210m, ha valaki esetleg így járt volna.
Egyébként valaki tudja, hogyan lehet az aktív termékkulcsot azonosítani? Két példányt vettem, két különböző gépre telepítettem, de nem tudom, hogy melyiket melyikre. Ha egyikből látnék öt karaktert, az már segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest