- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wwenigma #379 üzenetére
Nem is fényeztem, csak ajánlottam! Az a user dolga, hogy kipróbálja és, ha úgy érzi akkor más funkcióját is kihasználja. Nyilván más és más hozzáállásunk van a dolgokhoz. Én ezt használom, Te azt!
De ahhoz, hogy tudjuk a másik fele(ke)t segíteni, több szem többet lát alapon jó, ha van kínálva akár freeware, akár shareware segítség. Azt pedig majd alanyi joguknál fogva eldöntik az emberek, hogy nekik melyik megoldás jön be!
Írhattam volna regedites megoldást is, de minek? Arra azért nem vágyok, hogy utána megkapjam, hogy Gipsz Jakab megbuherálta a 8-ast / 8.1-est, mert, ha már az X bejegyzésnél járt... Inkább egyszerű programot ajánlottam aminél látja mit csinál.
A többi a népség dolga!Amúgy az Ashampoo nem egy rossz program. Persze ott van még a Wise 365 és még lehetne sorolni. De épp ezért van kínálat, hogy lehessen szemezgetni!
-
válasz
wwenigma #357 üzenetére
Koszi abszolút ilyesmire gondoltam!
Egyébként mi a tapasztalat a skydrive tárhelyjel ?
Mennyire kényes rá hogy miket toltok fel szóval ha ilyen windowswarezcrack.exe t toltok fel akkor jó eséllyel torlik egy idő után? Nem megosztani akarom meg igazából csak néhány régi játékról van szó (age of mythology pl) csak nem akarom h felrakom aztán torlik mindenem miatta -
-
djculture
félisten
válasz
wwenigma #304 üzenetére
Minek a win8 is igy jött ki meg a win7 is annak idején az xp is a win98 is és mehetünk vissza az időben...
Kijövetelekor mindig egy rahedli hibával jelenik meg az összes, ez is..
Majd 1 év múlva ilyenkor már használható lesz, addig csak annak ajánlom aki unatkozik és szívatni akarja magát a különféle anomáliákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest