Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbence
aktív tag
Köszi, feltettem.
Kérdés lenne: Jól látom, hogy ez nem tudja alapból az ad-hoc hálózathoz történő csatlakozást?
Ha igen, akkor esetleg vki tudná linkelni hozzá az okosságot, a szükséges leírással?
Köszi!
(nem vagyok nagy androidos, eddig a custom romot használtam, de attól félek, hogy vmi baja lesz és nem tudom gariztatni - ezért tettem fel a gyárit) -
Keeperv85
nagyúr
...és persze azt kellett hülyének nézni akkor is, aki ért is hozzá. Oké. Nem szóltam Részemről befejezve a téma. Az "ajánlott" konfigot gondold hozzá az említett példához. Még rosszabb...
-------------------------------------------------------------------------------------
Más: az első hsz. forrása megvan valakinél? Szúrja a szemem az az "Akku"-ról szóló rész... -
wista29
csendes tag
Elfogadom az érveiteket, mert nem látok bele a kínai tablet piac működésébe, bár egyértelműnek tűnt a tömeggyártás megkezdése, az új elf/aurora gyártása,forgalmazása miatt, ami pedig kínai körökben ha jól tudom elég nagy gyártónak számít, így nem gondolnám a saját nemzetközi ütőkártyáikat azzal húzzák le, hogy kísérleti stádiumban lévő próba szériás processzorral szerelik, de mivel nem rendelkezek ilyen tablettel nincsenek közelebbi tapasztalataim, lehet hogy igazatok van és még vannak gyermekbetegségei ennek a Soc-nak.
-
wista29
csendes tag
A hozzászólásommal nem feltétlen azt akartam érzékeltetni, hogy ennél olcsóbban jobbat lehet venni, sokkal inkább azt hogy most ott tart a kínai tablet piac, hogy minden új tabletet kétmagos armlogic procival dobnak piacra, emiatt nem látom létjogosultságát ennek a tabletnek, nagy számot mondok kb. 10 $-al növelte volna meg a gyártási költséget, ha kétmagos proci megy bele, és úgy már elég jó vétel lenne, meg ahogy te mondod benne lenne minden sarc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR CSAK MA!! - Dell Precision 5680 - i7-13700H, RTX A1000, 16", 32GB DDR5, 1TB SSD - 2 ÉV GARI
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Thinkpad P1 Gen 6 I7-13800H, RTX 3500 Ada, QHD+ 165Hz, 32Gb, 1TB
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest