Új hozzászólás Aktív témák
-
apa123
csendes tag
válasz
Keeperv85 #1023 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
A routerben látom a felcsatlakozott tableteket. (kettővel próbálkozok egyszerre, az egyik jó, a másik nem)
A jónál, ha rábökök a wifi kapcsolatra a beállításoknál, akkor a router által osztott ip címet látom.
A rossznál egy tartományon kívüli ip jelenik meg. Kapcsolódáskor ennek fel kellene venni a router által osztott címet, ha jól sejtem. Próbáltam a wipe-okat törölni, az add-on javítást feltettem, egyik után sem változtatta meg a címet.
Másik routerrel próbálva (ott beleesik a tartományba a kiírt ip cím), szintén nem tudom kapcsolatra bírni.
Mindkét routernél azt írja, hogy a csatlakozás minősége kiváló. -
rtagore
csendes tag
válasz
Keeperv85 #1002 üzenetére
Kösz szépen az információkat. Azért a WayteQ xtab-80 hajlamos arra - a tapasztalataim alapján -, hogy valamiért leválasztja a belső SD-kártyát, és ilyenkor tényleg úgy tűnik mintha egyes programok (amik át lettek helyezve rá) nem lennének telepítve. Ilyenkor csak az újraindítás segít.
-
meridarider
tag
válasz
Keeperv85 #870 üzenetére
Természetesen, csak kicsit keresgélnem kellett mert munkahelyen találtam.
http://openlinux.amlogic.com/download/linux/Itt megtalálod elvileg ami csak amlogic kiadott.
http://openlinux.amlogic.com/download/linux/ARM/kernel/
itt legalul van m3 source ha minden igaz. De nem vagyok biztos a dolgomban. -
tjb007
nagyúr
válasz
Keeperv85 #754 üzenetére
"Ez rém egyszerű: meg tudod venni a Playen: megy."
Azért ez nem egészen így van, főleg nem a Gameloft játékoknál. Hiába írja azt a Play, hogy kompatibilis ha egyszer az elindítás után (amikor töltené le a fájlokat) az Unsupported device, please request refund üzenet fogad, persze ezen is lehet segíteni a build.prop szerkesztésével de az sem mindig segít.
-
qwertly
addikt
válasz
Keeperv85 #749 üzenetére
Köszi,ez aszt jeleni.hogy leszedem a javítást és egy sd kártyára rámásolva felinstallálom?Közben leszedtem egy pár androidos játékot és szinte alig találtam olyat amely elindult volna.Ez a kompatibilis okokból?mert az első oldalon említett Chainfire3D letöltöttem felis telepetitem de mit kezdjek vele?Elsőnek öt kell indítani ha egy nem kompatibilis játékot akarok elindítani?Neked megy a youtube mert nekem időnket nincsen hang vagy a videót be sem tölti.
-
anglergab
addikt
válasz
Keeperv85 #733 üzenetére
Ha az adott eszköz írja a bootloaderét (PC vezérlése nélkül), az már alapból kockázatos. De itt a billentyűkombináció miatt még kockázatosabb.
Ellenben a Nexusoknál (Nexus S, Nexus 7, stb.) fastboot-tal van küldve a bináris és a parancsok a bootloadernek. Figyeli, hogy sikeres-e a küldés, és a fájlokat is ellenőrzi.
-
anglergab
addikt
válasz
Keeperv85 #731 üzenetére
Még mindig nem értem. Tehát automatizált, bootloaderes telepítés lett volna, recovery nélkül?
Vagy a recovery később elindult volna?
Akkor mi is volt a gond? Túl hamar, vagy túl későn lett elengedve a kombináció?
Vagy már másolódott a bootloader és ekkor leállt? Miért? Mert rosszkor is le voltak nyomva a gombok? Miért figyel a bootloader, ha éppen íródik? Vagy be lett töltve a RAM-ba, és azért aktív?Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerűen elrontható a bootloader. Eddig azt gondoltam, hogy csak akkor van gond, ha hibás a bootloader binárisa (gondolom nem ellenőrződik a hash-e) vagy ha megszakad rosszkor a tápellátás.
-
zeugma
csendes tag
válasz
Keeperv85 #687 üzenetére
Vááá, seggbe rúgom a UPC-s embert!!!!!
Eddig azt a jelszót használtam, amit ő írt rá nekem a szerződésre. Most előszedtem a router dobozát, és a benne lévő papíron látom, hogy ugyanaz a jelszó, csak CSUPA NAGYBETŰVEL! Hát persze, hogy a kisbetűst nem fogadta el a tablet! Most beírtam naggyal, és szépen feljelentkezett, már nézem is a leveleimet. Nem hiszem el, hogy ezért szenvedtünk mostanáig...Mindenesetre hálásan köszönöm a segítséget, mert nélküled erre sose jöttem volna rá. Mint írtam: szőke
-
zeugma
csendes tag
válasz
Keeperv85 #687 üzenetére
Oké, mindjárt kipróbálom ezt is. Itt van a doboza, megnézem, adtak-e hozzá papírt.
De mit jelent az, hogy rossz a gyári jelszó? Az öreg laptopommal simán fel tudok csatlakozni, egyszer párosítottam a wifivel (a "gyári" jelszóval), és azóta az működik. A tabletnek más igényei volnának? -
Bobby
csendes tag
válasz
Keeperv85 #531 üzenetére
A routertől 3 m-re nekem -20 és stabil.
A routerrel egy szobában mindenhol jó.
Ha átmegyek a hálószobába akkor esik -70-re (L alakú elrendezés nyitott ajtó, távolság kb 10-12 m, tégla falak, rálátás nyincs az L elrendezés miatt).
A samsung Gio a hálószobában -75 -70 dBm jelerősségel sőt ha leárnyékolom még gyengébb jellel is stabilan netezik a TAB pedig ugyanezen a helyen -70-et ahogy eléri egyből megszakad. (a Blade-et nem is veszem figyelembe mert az ezekszerint kalszisokkal jobb).
Ha hazaérek akkor kipróbálom, hogy leveszem a router teljesítményét úgy, hogya router melett legyen -70 a jelerősség és megnézem mi történik. -
Bobby
csendes tag
válasz
Keeperv85 #526 üzenetére
Szia!
Igazad van megnéztem és a Bléd tényleg kiemelkedően jól veszi a wifit (kb 10-15 dBm-el jobban).
Kipróbáltam Samsung Gio-val és annak tényleg gyengébb a jele de stabilan tud netezni ez is ott ahol a TAB már nem is látja a hálózatot.
Annyit vettem észre, hogy míg pl. a Geo -70 dBm-nél még stabilan netezik addig a TAB -70 -75 dBm között már IP cím lekérése szakadozást produkál. Ez hardveres vagy szoftveres dolog lehet? -
elpatkorado
aktív tag
válasz
Keeperv85 #526 üzenetére
Nekem sincs nagy gondom a wifivel. Kb. 10 méterre vagyok a routertől és van köztünk egy fal is. Fura, mert netezés közben szépen van jel, youtube-nál meg egyszer-kétszer elveszti, de van amikor meg teljesen jó. Ha nem jó, akkor átülök a 3 méterre lévő fotelbe és működik.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Keeperv85 #398 üzenetére
GPL, copyright, trademark stb. egyre megy a kínaiknál, ugyanúgy tojnak mindegyikre. Szerencsére azért kezd ez az állapot normalizálódni.
Az M1 kernel nekem megvan de azzal az M3 -nál sokra nem mennél, amit meg az Amlogic kiadott (és amit az egyik felhasználó átklónozott ide) állítólag módosítva lett a Zenithink által. -
tjb007
nagyúr
válasz
Keeperv85 #297 üzenetére
Senki sem nézett hülyének, ha így érzed az már nem az én problémám.
Annak ellenére, hogy te jobban értesz hozzá megengeded, hogy más véleményen legyek ?"az első hsz. forrása megvan valakinél?"
Nekem.
A kifogásolt rész/részek és az azok javítására/helyesbítésére szóló javaslat/javaslatok jöhetnek privátban. -
tjb007
nagyúr
válasz
Keeperv85 #295 üzenetére
Jó, akkor neked legyen minimum, nekem meg marad az ajánlott, ezen aztán nem fogunk összeveszni. Itt már egyszer lement ezt a téma, felesleges lenne újra elkezdeni, főleg itt.
-
SGalaxYS
csendes tag
válasz
Keeperv85 #272 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
Még annyi kérdésem lenne, hogy ugyebár playrol lehet letölteni különboző interneten keresztül ingyenes beszélgetest biztosito programot.(viber, skype...)
Ezek közül valamelyik használható? Vagy csak szöveges beszélgetest lehet lebonyolitani vele?
Köszi előre is! -
-
hartyi
tag
válasz
Keeperv85 #213 üzenetére
Mindenesetre érzetre határozottan gyorsult.
SD: Ettől én is beparáztam. Mármint kiszedni nem sikerült elsőre, de aztán egy gemkapocs végével (amúgy is kéznél volt a korábbi sűrű reset-ek miatt) kicsit rátoltam és akkor kilöki (igaz nem nagyon). Hát nem irigylem azt, aki sűrűn cseréli a memkártyát.
-
meridarider
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest