- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Szoftveres módosítás miatt tudtommal a WayteQ még nem dobott vissza egy gépet sem.
Tehát nyugodtan lehet rootolni és custom romot is feltenni, ha pedig úgy hozza a sors, hogy szervizbe kell vinni, fel kell dobni a gyári romot és kész, ha nem kapcsol be a készülék, akkor meg ugye lényegtelen mi volt rajta.
-
Keeperv85
nagyúr
Szia!
Ha az md5 ellenőrzésre gondolsz, az a csomag sértetlenségét vizsgálja, hogy jól jött-e le. Az SD kártyán lehet mellette akár mi. Ja és a WiFi: tedd fel azt a kis csomagot, ahogy a romot is: jobb a békesség. Több helyen nem akart szinkronizálni nélküle, vagy képes volt nem működni...
Én vagyok a készítő: szívesen!
-
meridarider
tag
Nem sjanos csak kelzsoca féle létezik(tudtommal). De pár napja a SoC unkhoz kijött egy kernel frissítés. Ha van hozzá kód, dokumentáció, akkor Kelzsoca barátunk egy cm10 tudna portolni esetleg. De én egy cm9 el is megelégednék. Nem kell az a JB feltétlen csak stabil legyen ez a rettenet.
Be is linkeltem pár posttal feljebb a source ot. Remélem valaki megszán minket. -
meridarider
tag
felraktam az egyetlen custom romot ami elérhető eme csodára. Azzal viszonylag stabil. Azt figyeltem meg, hogy főleg akkor jelentkezik ez a hiba ha fut egy alkalmazás és akkor zárod le a kijelzőt. Nekem személy szerint hetek óta nem jött elő ez a hiba. De valóban hihetetlenül idegesítő.
-
elpatkorado
aktív tag
Igen.
Második kérdésedre: pl. GTA III szépen fut, Angry Birds-ök akadásmentesen, Amazing Alex HD kedvenc, Where's My Water HD szintén kedvenc, Dead Trigger élvezhető, Extreme Golf nagyon jó, Sky Safari megunhatatlan, Kinectimals nagyon aranyos.
Igazából próbálgatni kell, én ezeket használom.
tjb007: Milyen híres lettem, 1100 néző.
-
elpatkorado
aktív tag
Szia!
Én netezésre, játékra és filmnézésre használom. Skype-ot szvsz. csak fülessel szabad, mivel ha natúrban csinálod, akkor elég közel kell hajolni a mikrofonnyíláshoz.
Megelégedetten használom, ajánlom másoknak is, akik nem akarnak sokat költeni, de egy megbízható márkát keresnek. A Play-ben némelyik fontosabb app nem volt kompatibilis pl. Facebook, de már elérhető. Gameloftos játékok "elvileg nem mennek".
(gyakorlatilag bármi megoldható) Ha bármi baj van, akkor kelzsoca, tjb007 és a többi fórumtárs szívesen segít. Én néha benézek a 70w topikba is, mivel ott is sok érdekességet mondanak.
Sok sikert!Szerk. Mondjuk megfontolandó a MyAudio is, mivel kétmagos procija, és bluetooth-ja is van, bár nem tudom mennyire megbízható a márka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest