- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Vissza lehet tenni rá az eredeti androidott,mert én azt tapasztalom,hogy hiábba vettem ki a sd kártyát akkor is min 30 mire elindul a gép.Teljesen megvan fagyfa a rendszer nem reagál semmire még az óra sem megy csak bejelentkezik a skype de ezután is hosszú percekig nincsen semmi lehtöségem a gép használatra.Arra gondoltam,hogy nem szereti a samsung terméket de a kártya kivétele után is ez van ott jobb sarokba óra mellett levő gmail ikon van,az mellet van egy ikon az sd kártyá-é.Ebben van egy kis fogas kerék na az amíg el nem tünik használhatatlan a tab.Mit tudnék vele csinálni vigyem be a szervizbe mert úgy is szeretnék egy börtokot venni hozzá.
-
qwertly
addikt
Na jönnek az újabb kérdéseim
ezen az oldalon amikor feltelepítik a ChainFire 3D akkor megkel szerkeszteni a Build.prop fájlt is.De ugyanakkor erről nincsen szó ebben a fórum első oldalán.Most akkor kell szerkeszteni vagy nem és ha igen milyen készüléket kell írni a típusba.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Újra formáztam egy új sd "samsung 8GB" kártyát de ha készüléket újra indítom akkor kb.15 percig nem reagál és kiírja,hogy a sd-kártya előkészítése azon belül.hogy hibakeresés.Ezt valahogy kilehet kapcsolni?Arra már rájöttem ha felébresztem vagy újra indítom akkor wifit úgy lehet feléleszteni,hogy kikapcsolom utána meg be a beállítások menüben és már megy is a nett.
-
qwertly
addikt
Sziasztok! Van valamilyen jeletösége,hogy milyenre formázom a sd kártyát?Ha igen milyenre érdemes?Mert ha újra indítom a gépet akkor mindig kifagy amíg benne van a külső micro sd kártya.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Ismerkedek a gépel,sikerült is felrakni rá a gyári frissítést.De az elmúlt napokba találtam 1-2 bosszantó hibát is,wifi nagyon gyenge a routertől 10m-re a másik szobába már sokszor eldobja a nettet.Akkor a vett sd kártya amely egy samsung 8GB előfordul vele,hogy nem ismeri fel és mintha kifagyna a készülék mert nem reagál semmire.Csak ha menet közbe kiveszem a kártyát akkor tér magához a készülék.Youtube alkalmazást letöltöttem a készülékre feltelepült de amikor elindítom kiírja,hogy hibát észlelt és le áll.Így macerás nézi a youtubet.Milyen böngészőt érdemes ezen használni többet tudnak a külső böngészők azokkal szépen menne a youtube videók,itt lehet olyan widgeteket kitenni az asztalra amely mutatja a hőmérséklet vagy egyéb infókat,amit beállítok.Normális tokot hol lenne érdemez hozzá venni?És azt megtudom oldani,hogy valamelyik asztalra kiteszem a nekem fontos internetes oldalak indító ikonját?Hát most hirtelen ennyi gondot találtam az első napok után. -
qwertly
addikt
válasz
anglergab #761 üzenetére
Szia!
Amikor letöltöm és kicsomagolom ezt a fájlt WayteQ_xTAB_80_20120807 akkor kicsomagolódik de lesz egy olyan fájlt is találok amely update azt külön ki kell még csomagolnom?Erre gondolok. -
qwertly
addikt
Sziasztok!Miképpen tudom eldönteni,hogy van e frissebb mert az én gépemen a Android 4.0.3 verzió van fent ami a gyártó honlapján van az pedig csak ezt írja ki:Ice Cream Sandwich v1.2 most ez újabb vagy ugyan az?
-
qwertly
addikt
Tehát amit nekem felkínál a Player akkor az azt jeleni 95% hogy menni fog a tapletten és nem lesz kompatibilis gond.A appok közül van olyan amit minden képen érdeme feltenni?pl.tömörítő program fájlkezelő üzenetküldő vagy más böngésző stb...
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Az itt javasoltaknak felmentem a fogalmazó honlapjára és találtam frissítést ehhez a készülékhez.Mégpedig Ice Cream Sandwich v1.1 és Ice Cream Sandwich v1.2 ezeket értelem szerűen egymásután kell felistalálni?A leírtak szerint.
-
qwertly
addikt
válasz
Keeperv85 #749 üzenetére
Köszi,ez aszt jeleni.hogy leszedem a javítást és egy sd kártyára rámásolva felinstallálom?Közben leszedtem egy pár androidos játékot és szinte alig találtam olyat amely elindult volna.Ez a kompatibilis okokból?mert az első oldalon említett Chainfire3D letöltöttem felis telepetitem de mit kezdjek vele?Elsőnek öt kell indítani ha egy nem kompatibilis játékot akarok elindítani?Neked megy a youtube mert nekem időnket nincsen hang vagy a videót be sem tölti.
-
qwertly
addikt
Ezen a tapleten levő android magától frissít?vagy nekem kell a frissítéseket letölteni?Mint a windows rendszeren?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Miért nincsen hang amikor youtube videókat nézzek?
-
qwertly
addikt
válasz
kelzsoca #744 üzenetére
Szia!
Köszi a választelolvastam és így választottam ezt a készüléket.Főként internetezés email olvasás,üzenetküldés és netesrádiók hallgatása.Időnket játék.
A boltba nem tudtak tokot adni ilyen méretbe ha valaki tud kemény tokot hozzá az legyen szíves írja meg,és még érdemes valamilyen fóliát rakni rá?Nem megy tönkre idővel a képernyő? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen kütyüt mit milyen progikat érdemes felrakni rá?És milyen játékok futnak szépen rajta? -
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ.és mi a tapasztalatod,az internetezés és a email írás,youtube nézés és mert nőnek lenne ez a masina.Csak bizonytalan vagyok mert mindig csak nagyobbodnak a kijelzők és ez a 8 méret olyan kicsinek tűnt a 10 mellett.De a hardverelemeket nézve jobbnak tűnt mint a 10 Navon Platinum.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Gondolkodok,hogy egy ilyen táblagépet vegyek email nézésre internetezésre képnézegetésre és skypolásra.De ahogy az egyik boltba láttam kikapcsolt állapotban kicsinek tűnt egy 10 tablethet képest,akinek ilyen van megosztaná a véleményét megfelel ez a családon belül egy kisegítő gépnek a komolyabb notik mellet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Sony Vegas
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- Lenovo T470 / T570 bontás!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest