- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
kelzsoca #946 üzenetére
Már mindegy, mert végül vezetékest vettem, karácsonyra meg is jön. Bár lenne még egy kérdésem. Egyszer már próbáltam egy billentyűzettel használni a tabot, de nem tudtam működésre bírni az ékezetes karaktereket. Feltettem az external keyboard-ot is, de még úgy se sikerült.
-
elpatkorado
aktív tag
Főleg kelzsocához lenne egy kérdésem.
Érzékeli-e a tábla a wifis billentyűzeteket?
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
tolts.hu #817 üzenetére
Igen, a bluetooth-os billentyűzetek itt kiestek. USB-sből pedig nem találtam normálisat, amíg rá nem akadtam erre: [link] Szállítanak Magyarországra, és így cakkom-pakk 28,74$ tracking numberes airmall-el. Lehet expressel is kérni, de az 8$ helyett 32$. És ez garantáltan jó a géphez, mivel a Ramos W16-hoz gyártották, ami ugye kis tabletünk alteregója. Hátrány csak annyi, hogy nincs magyar kiosztás.
-
elpatkorado
aktív tag
Én még nézegetem a 70w topikot is, ott folyik az élet.
-
elpatkorado
aktív tag
Igen.
Második kérdésedre: pl. GTA III szépen fut, Angry Birds-ök akadásmentesen, Amazing Alex HD kedvenc, Where's My Water HD szintén kedvenc, Dead Trigger élvezhető, Extreme Golf nagyon jó, Sky Safari megunhatatlan, Kinectimals nagyon aranyos.
Igazából próbálgatni kell, én ezeket használom.
tjb007: Milyen híres lettem, 1100 néző.
-
elpatkorado
aktív tag
Szia!
Én netezésre, játékra és filmnézésre használom. Skype-ot szvsz. csak fülessel szabad, mivel ha natúrban csinálod, akkor elég közel kell hajolni a mikrofonnyíláshoz.
Megelégedetten használom, ajánlom másoknak is, akik nem akarnak sokat költeni, de egy megbízható márkát keresnek. A Play-ben némelyik fontosabb app nem volt kompatibilis pl. Facebook, de már elérhető. Gameloftos játékok "elvileg nem mennek".
(gyakorlatilag bármi megoldható) Ha bármi baj van, akkor kelzsoca, tjb007 és a többi fórumtárs szívesen segít. Én néha benézek a 70w topikba is, mivel ott is sok érdekességet mondanak.
Sok sikert!Szerk. Mondjuk megfontolandó a MyAudio is, mivel kétmagos procija, és bluetooth-ja is van, bár nem tudom mennyire megbízható a márka.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
meridarider #603 üzenetére
Hát igen, manapság már nem lehet olcsón, jó órát kapni. Mondom, nagyon tetszik. A liveview még meg is éri az árát, de a smartwatch nem. Pedig nekem a smartwatch kéne.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
meridarider #601 üzenetére
A Smartwatch vagy a Liveview érdekel?
Bár ha 7K-sra gondolsz, akkor gondolom a liveview. Tapasztalatom nincs róla, de van akinek bejön. A külseje nagyon tetszik, funkcionalitásban is nagyon ott van, de tuti nem adnék ki érte annyi pénzt.
-
elpatkorado
aktív tag
-
elpatkorado
aktív tag
Utólag én is gondolkoztam azon, hogy mi lett volna ha, ha egy Xperia Play-t veszek, vagy mi lett volna ha, ha egy PS Vitát veszek, vagy mi lett volna ha, ha inkább gyűjtök és veszek egy iPad-et, de végül így döntöttem. Kicsit megbántam, kicsit nem. Mostmár megbarátkoztam a tabbal, bár abban egyet értek, hogy nagyon nehéz lesz majd eladni (bár ha már megvettem, szerintem családban fog maradni).
-
elpatkorado
aktív tag
Na mégse.
Erre kéne egy megoldás: Másolok valami fájlt a tab-ra, biztonságosan eltávolítom pc-ről az sd-ket, A tab ekkor lefagy, ha kihúzom a kábelt akkor nem érzékeli a tab az sd-ket. Újraindítom és a képeim fele mind 4KB-s lett és nem lehet őket megnyitni. Új szoftver van, de a régin is csinálta. Ötlet? Már kicsit kezd elegem lenni ebből.
-
elpatkorado
aktív tag
Feltettem a friss szoftvert és nagyon jó. Végre nem áll le minden harmadik fájlmásolásnál, működik alvó módban is a wifi, és el lehet távolítani a külső pendrive-ot stb. Thx kelzsoca.
-
elpatkorado
aktív tag
Minden szép és jó, újra is indítottam és működik. Köszönöm, hogy ilyen későn is segítettetek. Örök hála.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
meridarider #567 üzenetére
Apk-ban szedtem le, mivel nem kompatibilis. Egyébként a képeim fele eltűnt.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
meridarider #562 üzenetére
Épp az a lényeg, hogy kellenek a rajta lévő dolgok.
Szerk. HELYREÁLLT.... wááh.
-
-
elpatkorado
aktív tag
Nem tudom én mindig kifogok valamit.
A tab elkezdte tölteni wifin az Asphalt 6 sd fájljait. Kész is lett, gondoltam újraindítom a tab-ot. Visszakapcsol, de nem tudok semmit csinálni, mivel nem érzékel a kijelző (pont így volt a Modern Combat 3-mal is). Gondolom tegyem fel a legfrissebb szoftvert, de érdekelne, hogy miért csinálja ezt? Az megoldható lenne, hogy ne wipe-oljam a media partíciót, vagy ha nem csinálom, akkor később nagyobb gondjaim is lesznek? Fontosak lennének a rajta lévő programok és beállításaik. Valaki segítene?
-
elpatkorado
aktív tag
Nem tudjátok, hogy a Chrome-ot, hogy bírnám rávarázsolni a tab-ra? Mivel a Play szerint nem kompatibilis (próbáltam build.prop átírással is), de ha feteszem apk-ban akkor megnyitás után azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközével.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
Keeperv85 #526 üzenetére
Nekem sincs nagy gondom a wifivel. Kb. 10 méterre vagyok a routertől és van köztünk egy fal is. Fura, mert netezés közben szépen van jel, youtube-nál meg egyszer-kétszer elveszti, de van amikor meg teljesen jó. Ha nem jó, akkor átülök a 3 méterre lévő fotelbe és működik.
-
elpatkorado
aktív tag
Működik az egerem a tabbal.
Nem tudom miért de eddig ki se próbáltam. Holnap egy billentyűzettel is megpróbálkozok.
-
elpatkorado
aktív tag
Halljátok a WayteQ vizsgálja a JB frissítést. Talán még kaphatunk is valamit.
Keeperv85: Thx.
Ki fogom próbálni.
-
elpatkorado
aktív tag
Régebben volt róla szó, de most nem találom. Filmet szeretnék nézni a tabon PC-ről wifin keresztül. Mit ajánlotok?
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
meridarider #442 üzenetére
Köszönöm. Egyébként egyet értek. A JB a Project Butter miatt lenne fontos, de nem fogok meghalni, ha nem lesz.
meridarider: Néha ha erősebben megnyomom hátul, akkor benyomódik a kijelző, de aztán el is múlik. Tanulság: nem nyomogatjuk a hátulját.
-
elpatkorado
aktív tag
Kint van a tesztem Loguton.
-
elpatkorado
aktív tag
Nem vagyok annyira képben és érdekelne, hogy van-e működő ps2 emulátor? Vagy ha nincs, akkor ps1-es?
-
elpatkorado
aktív tag
-
elpatkorado
aktív tag
Gyors segítség kéne! Felraktam az új szoftert, vagyis még telepítem, és failed-et írt ki. Mit csináljak?
-
elpatkorado
aktív tag
Nem tudjátok, hogy mennyi idő mire egy cikk megjelenik?
-
elpatkorado
aktív tag
Megírtam a tesztet, már csak idő kérdése.
-
elpatkorado
aktív tag
Engem pedig nagyon érdekelne, hogy hol vannak a játékmentések.
Már nagyon kéne frissíteni a tab-ot, mert a wifi-nek kell vagy 3 perc míg feléled alvásból.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
elpatkorado #383 üzenetére
Átváltottam novára, mert az apex nem engedte kirakni a widgeteket?!?
-
elpatkorado
aktív tag
Feltettem az apexet és mit ne mondjak, sokkal gördülékenyebb. Kipróbáltam az opera minit és ez is bejött. Most már csak az új romot kell felraknom, és van egy szuper rendszerem. Azt nem tudjátok esetleg, hogy hol vannak a játékmentések? Ha pedig megvannak, akkor elég csak kimásolni meg visszamásolni? Amúgy csinálok egy logout cikket a tabról, belinkelhetem a romokat, kelzsoca?
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
meridarider #333 üzenetére
Próbáltam a modern combat 3-at 3-szor is. Kettőnél az sd fájlok letöltése felénél szétkapcsolt a net, a harmadiknál pedig már csak 30 MB-t kellett volna letölteni, és elfelejtettem töltőre dugni, ezért lemerült. Azóta lusta vagyok nekikezdeni.
-
elpatkorado
aktív tag
Szerintetek van esély rá, hogy kapunk Jelly Bean-t? Hardveres korlátai elvileg nincsenek, mert a Nexus S-ben is nagyjából ugyanez a hardver van, és itt sem kell UI-val bajlódni. Meg ugye az előző modellek is kaptak ICS-t. Reménykedek benne.
-
elpatkorado
aktív tag
Tudna valaki segíteni? Úgy hagytam itthon a tabot, hogy az sd fájlokat töltötte az mc3-hoz. Éppen a felénél tartott amikor elmentem itthonról. Elfelejtettem töltőre rakni mielőtt elmentem, gondoltam csak kibírja. Hazaértem és lemerült, töltőre is dugtam bekapcsolt elindítottam az mc3-at lefagyott és azóta nem tudok vele mit kezdeni. Többször is újraindítottam és amikor bekapcsol nem bírom elhúzni a locker-t mert nem reagál az érintésre. Ötlet, esetleg?
Szerk. most már a locker-ig sem jut el.
-
-
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok, megpróbáltam felrakni a Modern Combat 3-at és sikerült is, csak amikor az sd fájlokat töltötte le, a felénél szétkapcsolt a net, ezért újra kellett volna kezdeni, de ráhagytam. Aztán megnéztem a belső memóriát és nem volt szabad hely. Gondoltam a játék sd fájljainak a fele. Töröltem a játékot, de ugyanúgy azt írta, hogy nincs szabad helyem. Újraindítottam a gépet, és most meg több helyem van, mint volt. Megnéztem és a filmjeim és a PDF-jeim mind 4,00KB-osok lettek. Ha rájuk kattintok azt írja, hogy sérült fájlok. Ez mitől lehet? Rárakom megint, csak érdekelne, hogy ez mitől van?!?
-
elpatkorado
aktív tag
Na letettem a Modern Combat-ról. A fele letöltésnél leállt és kiírta, hogy szétkapcsolt a net, kezdjem elölről. Na tudja mikor.
-
elpatkorado
aktív tag
Érdekelne egy kis apróság. A Play szerint kompatibilis a Modern Combat 3. Leszedtem a játékot, és amikor megnyitom, ugye akkor kéne letöltenie a szükséges sd fájlokat, ehelyett azt írja ki, hogy a készülék nem kompatibilis a játékkal.
. Valakinek van valami ötlete? Talán a Chainfire megoldás lehet a problémára?
-
elpatkorado
aktív tag
A kiszedéssel én is küszködtem, azóta nem cserélgetek.
Más: Régóta van 1. hozzászólás, vagy most lett csinálva? Amúgy tök jó.
Egyébként találtam egy nagyon jó élő-hátteret. Tudom sokan utálják őket, de ez alig eszi az akksit, és a memóriából is csak keveset kér. Egy próbát megér, nekem nem rég óta van fent, és nagyon tetszik. Nappal világos van és süt a nap, este pedig hold és sötét.
Paperland
-
elpatkorado
aktív tag
Amúgy a frissítés óta nem is használtam a gyári böngészőt, de most arról vagyok. Egész tűrhető lehet, hogy váltok dolphin-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest