- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #947 üzenetére
Próbáld meg kétszer leütni az adott billentyűt, vagy ha nem megy akkor Anysoft keyboard-al próbáld meg.
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #942 üzenetére
Nem tudom, próbálni kellene.
-
eneasos
csendes tag
válasz
elpatkorado #861 üzenetére
hát igazából én kicsinek tartom a 7" gépeket, a 8as vagy 9.7" esek a szimpatikusak.
De a prestigiorol semmit nem hallottam még, se teszt se semmi... -
lbence
aktív tag
válasz
elpatkorado #634 üzenetére
szoval ha megveszem, mar tudom telepiteni a playbol a fbot?
-
meridarider
tag
válasz
elpatkorado #602 üzenetére
7k ért egy normálisabb órát sem tudsz venni
nemhogy egy olyat ami bluetoothon kommunikál a telefonoddal
-
Zotya43
csendes tag
válasz
elpatkorado #599 üzenetére
Köszi szépen :-) ez is egy megoldàs :-) jahm azt elfelejtetem hozzà teni hogy eladàsnàl nem tudom hogy fogom pl azt meg magyaràzni hogy ha hàtul megvan nyomva a kijelzö befolyik :-/
-
Zotya43
csendes tag
válasz
elpatkorado #597 üzenetére
Én ha ezt eladom többet tàbla gépet nem veszek :-) valahogy nem jönnek be :-/ esetleg ha majd pàr év mulva lesz wp8 as akkor azt mondom talàn befektetek egyre de az az igazsàg amenyire vàgytam az androidra meg tàblàra most anyira nem kell
csak sajnos nem gondoltam àt rendesen :-/ én is szivesen megtartanàm ennek ellenére de nem vavyok gazdag gyerek és ha nem probàlom eladni nem jutok 1röl a 2re ! Minden készüléknak van hibàja pl: a ps vitarol nem talàltam olyan informàciot hogy kezeli e a full hdt de szt nem ellenben az xtab80 igen de sajnos ennek hàtul ütöje is van mert mivel nem olyan szép a betekintési szög (lehet az is közre jàtszik hogy a super amoledes samsung wavemnel nincs ilyen gon és ezàltal nem szoktam meg a gyengébb kinelzöt) nem lehet anyira élvezni nah meg ugye egy 1080p film is 15-20 gb kezdödik ahoz meg dràga 32gb memo kàrtya is dukàl ugyhogy szt sokan nem is hasznàljàk ki a full hdt! Meg hàt jàték terénsem tündököl egyedül angry birdsözni jó számomra :-/ meg ha jobban bele gondol az ember ha vitat vettem volna 59 ert vagy használtat olcsobbért 4 magos cput meg 4 magos gput kaptam volna a sonytol 5" kijelzön amin mèg ugyan ugy élveszhetö lett volna a film nèzès ,nah de már mind1 majd kiderül mi lesz
-
Zotya43
csendes tag
válasz
elpatkorado #594 üzenetére
Jó kütyü ezt alà tàmasztom de sajna nem fogot meg anyira :-/ még semi sem dölt el ugyhogy probàlok még vele baràtkozni meg megprobàlok felrakni valami frissitést :-) de van egy santa gyanum hogy gyorsan kell döntenem mert igy is nehéz lesz eladni nem ha még vàrok egy fél évet azt a wayteq meg kidob egy 2 magos cpu t meg 1 gm ramos testvért :-/
-
meridarider
tag
válasz
elpatkorado #566 üzenetére
Remek
de én rápr9bàlnék az asphaltra de rögtön nem vagyok konpatibikis (nem marketen) what can i do now?
-
meridarider
tag
válasz
elpatkorado #563 üzenetére
Értem:d legközelebb memkarira szedd le
-
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #561 üzenetére
ADB-vel ki tudod törölni PC-ről (USB debugging legyen aktív + PC-n ADB telepítve).
adb shell
su
rm /data/calibrationtagparancsokkal.
Minek hatására állt helyre?
-
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #558 üzenetére
Korábban egyáltalán nem működött? Kapcsold be a Beállításokban az érintés helyének a visszajelzését a Fejlesztői lehetőségeknél. Ekkor látni fogod a kijelző hol érzékeli az érintést. Nem lehet, hogy máshol érzékel?
Töröld le a /data/calibrationtag fájlt! (root szükséges)
Ezután kapcsold ki, majd újra be. -
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #556 üzenetére
Ha még nem kezdted el telepíteni, akkor már ne tedd: helyette kapcsold ki és várd meg, míg lehűl. Ezután kapcsold be újra. Érdekelne, hogy ekkor működik-e az érzékelés.
-
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #553 üzenetére
Lehetséges, hogy a fokozott melegedéssel van összefüggésben (wifi közben viszonylag magas fogyasztás + töltés közben -> erősebb melegedés).
Mennyi ideig tartott a letöltés?
Kapcsold ki, várd meg, hogy teljesen lehűljön és próbáld újra. -
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #551 üzenetére
A töltő közben csatlakoztatva volt?
-
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #549 üzenetére
Próbáltad már újraindítani? Power gomb lenyomva tartásával és utána bekapcsolni?
A töltő csatlakozik? Ha igen, húzd ki, és indítsd újra a fentieknek megfelelően. -
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #547 üzenetére
A legfrissebb szoftver volt rajta egyébként? Persze, nem szükséges formázni a media partíciót, csak az automata telepítésnél defaultból megtörténik (mivel az szerepel a gyári aml fájlban). Az aml fájl ne legyen az SD-n. Az appok és beállítások többsége nem a media partíción van, hanem a data-n. Tehát ha azt akarod, hogy frissítéskor megmaradjanak, akkor NE wipe-old a recovery-ben az érintett partíciókat (data, media).
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #508 üzenetére
Az előző szoftver óta jelzett hibák/problémák vannak kijavítva
A frissítés napokon belül elérhető a WayteQ hivatalos weboldalán is.
-
Rocky975
senior tag
válasz
elpatkorado #502 üzenetére
Nekem azt írja,hogy nem kompatibilis.
-
meridarider
tag
válasz
elpatkorado #487 üzenetére
Én próbáltam és működik a billentyűzet is
, amin gondolkodtam hogy usb elosztóval mind2 menne? Nem tudom hogy kezel e több eszközt de miért is ne kezelne, igaz gyakorlati hasznát nem látom, de izgatja a fantáziámat, és nincs elosztóm:/
-
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #476 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
elpatkorado #470 üzenetére
Tűzfal?
-
canniball
nagyúr
válasz
elpatkorado #466 üzenetére
Pedig hót egyszerű. Hol akadtál el?
-
canniball
nagyúr
válasz
elpatkorado #464 üzenetére
A PC-n megosztod az illetékes mappát, az ES-ben LAN fül-> new server (vagy valami ilyesmi, most nincs előttem), itt szvsz egyértelmű lesz és ezután tallózhatod amit nézni akarsz.
-
canniball
nagyúr
válasz
elpatkorado #462 üzenetére
Pl. ES FileExplorer+MoboPlayer.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
elpatkorado #445 üzenetére
Hát én izomból nyomkodom éppen az enyém hátulját.... semmi baja.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
elpatkorado #441 üzenetére
Köszi, megyek és gyorsan elolvasom.
-
meridarider
tag
válasz
elpatkorado #441 üzenetére
Jó teszt lett, grautla
amúgy a jelly bean nem annyira fájó hiányosság(persze ha valóban nem lesz) volt fent telefonon, lényeges változás esetleg a Project Butter ami valóban sokat dob felhasználói élmény szempontjából, az új kereső hidegen hagy, némi ráncfelvarrás, optimalizálás. ennyi. De a tudad hogy van már csak a placebo miatt is megéri -
Zotya43
csendes tag
válasz
elpatkorado #439 üzenetére
Nem lenne rosz :-) de jo hogy mondod mert elvileg nintendo emulàtor van :-)
-
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #435 üzenetére
Jobb hangsúlyozni a figyelmeztetést, mint meglepődni, hogy elvesztek visszafordíthatatlanul adatok.
-
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #432 üzenetére
Figyelj arra, hogy a factory_update_param.aml fájl NE legyen az SD-n, mert ha igen, akkor minden adatod elveszik, beleértve a media partíciót is (belső "SD", NAND).
Ez a fájl mondja meg a recoverynek, hogy a másolás előtt mely partíciókat formázza. Alapértelmezett esetben mindet formázza. -
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #430 üzenetére
Szerintem mehet, hasonlóan a CM nightlykhoz.
Pl. ha törlöd a cache-t is, akkor biztosan lesznek fennakadások, de egyébként szerintem nem.
Melyik frissítésről van szó? (azt gondoltam, teljes rendszer update-ről) -
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #427 üzenetére
Miért kellene minden adatnak elvesznie az upgrade-del? Lehet úgy csinálni, hogy minden megmaradjon (ha nincs nagy eltérés a jelen rendszer és a frissített között).
Manuálisan kell upgrade-elni nyilván a recoveryben és ügyelni arra, hogy NE wipe-oljuk a data és cache partíciókat.
Az update.zip-et kell csak telepíteni.
Mielőtt belekezdenél azonban, várjuk meg, hogy ezt kelzsoca is megerősítse / jóváhagyja. -
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #424 üzenetére
Kérlek, tégy egy utolsó próbát:
MD5: ce634448a072b93b176b8e8f7e3df25f
Letöltöd=>md5 ellenőrzés=>kicsomagolás (update.zip fájlt nem bontod tovább) kártyára felmásol, és telepítés indul.
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #422 üzenetére
Akkor próbáld meg innen: katt
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #420 üzenetére
A WayteQ oldaláról
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #418 üzenetére
Már javították is, kérlek most próbáld meg letölteni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #416 üzenetére
Közben leszedtem én is, és én sem tudtam bontani, lehetséges hogy sérült a fájl, a problémát már jeleztem a WayteQ felé.
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #410 üzenetére
Szedd le a WayteQ oldaláról a szoftvert újra, ellenőrizz vissza MD5-re, majd egy 1-2-4-8gb-os sd-re másold fel a csomagot, és így próbáld meg telepíteni.
Az sd kártya legyen hibátlan, és lehetőleg más ne legyen rajta, csak az 5db fájl.
-
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #410 üzenetére
Ellenőrizted az MD5 hasht? PC-n meg tudod nyitni az update.zip-et?
-
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #384 üzenetére
Engedi az csak engedélyezni kell a beállításai közt az Enable Root Helper opciót amihez (mint az elnevezésből is látszik) rootolva kell, hogy legyen a készülék.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
elpatkorado #383 üzenetére
Átváltottam novára, mert az apex nem engedte kirakni a widgeteket?!?
-
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #337 üzenetére
Ingyenesen egyik sem tölthető le, amiről te beszélsz az már a warez kategória.
-
meridarider
tag
válasz
elpatkorado #331 üzenetére
nekem is jól fut a gta meg a max payne is
a modern combat 3 at sikerült még elindítani a többinél felbontásbeli gondok vannak sajna. mármint a HD gameloftosok nagyrészénél. a Dungeon Hunter elindul ugyan de fagyogat. Ha valakit érdekelnek még komolyabb játékok és próbálgatja őket írjon tapasztalatot
-
Zotya43
csendes tag
válasz
elpatkorado #329 üzenetére
Értem :-) köszi :-) Am megvan a Gta 3 ha wifin letöltöm a hozzàvalokat akkor elvileg minden gebasz nélkül mennie kell ugye ?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
elpatkorado #318 üzenetére
Köszi!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
elpatkorado #315 üzenetére
Milyen időközönként kell töltőre tenni? Illetve mennyit használod 2 töltés között?
-
SGalaxYS
csendes tag
válasz
elpatkorado #310 üzenetére
Koszi:-)
-
SGalaxYS
csendes tag
válasz
elpatkorado #305 üzenetére
Okee. Koszi a segitseget. Nem is neztem hogy gyarilag is van rajta ebook olvaso....:-)
-
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #289 üzenetére
Azért lett lehurrogva mert nincs semmiféle követelmény. Amin elmegy az ICS azon a JB is el fog, természetesen bizonyos újítások mint pl. a Project Butter nem úgy fog működni egy Adreno 200 alatt mint a Mali-400MP4 alatt.
Annyi lett csak mondva, hogy mi az ajánlott hardver (természetesen az elérhető csúcs, mi más) a JB alá, olyanról szó sincs, hogy nem fog négy mag és fHD felbontás alatt működni. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
elpatkorado #289 üzenetére
Quad core CPU és legalább qVGA felbontás.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
elpatkorado #285 üzenetére
Hardveres korlátai bizony vannak. A referenciamodell persze javított kóddal működik, de a Google követelményeit nem éri el szinte semmi. Kár ezen agyalni: valószínűtlennek érzem. Bár a gyártó szépen foltozgatja a meglévő alapokat egy JB valószínűleg igazi technikai térugrás lenne a mostani főverzió (4.0.3 >> 4.1) mellett.
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #251 üzenetére
Húzd fel a gyári romot.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
elpatkorado #239 üzenetére
Azt én is tudom, hogy 5V-os, meg megtaláltam azt is (köszönhetően a kolléga linkjének
) hogy lehet rendelni, de nekem a töltővel nincs bajom, csak a dugója adta fel, így elég lenne az kicserélnem. Minden megvan itthon hozzá. Zsugorcső, forrasztó, stb.. csak éppen a dugót nem tudom melyik típus konkrétan. Azt is tudom, hogy meg szokták adni a méretüket a leírásban, de reménykedtem, hogy mint az USB-nél talán van valami betű azonosítója is...
szerk: ezzel a kábellel adtál egy ötletet viszont...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
elpatkorado #231 üzenetére
Nem sikerült szinkronizálódni a kikapcsolás előtt, vagy a játék rosszul írta fel az adatokat.
---------------------------------------------------------------------
Srácok, azt esetleg tudja valaki, hogy ennek a fajta töltővégződésnek mi a hivatalos neve? Úgy tűnik kell vennem egy másikat...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
elpatkorado #226 üzenetére
Az addig szuper. Működik is, tehát root jogokat kapott. De a fájlokra nem lehet (vagy nem találom?
) külön ráadni a jogokat. (permissions).
Nekem RootExplorer-em van.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
elpatkorado #224 üzenetére
A Total Commander nem játszik most. Meg lehet találni vele a system mappát, csak éppen nem tud jogosultságokat kezelni. Valami máshoz kell folyamodni....
-
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #222 üzenetére
Erre nem nyújt megoldást a Chainfire.
Megpróbálkozhatsz a system mappában található bulild.prop nevű fáj tartalmának a módosításával, ez általában megoldja ezt a problémát.
Keresd meg a fájlban a ro.product.model és ro.product.brand sorokat és módosítsd ezekre:
ro.product.model=GT-I9100
ro.product.brand=samsung -
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #208 üzenetére
Hol jártál?
-
tresh
veterán
válasz
elpatkorado #163 üzenetére
Oké, nálam telon mindig beragadt meg stb így maradt a böngészős megoldás ha nagyon fb kéne
-
tresh
veterán
válasz
elpatkorado #159 üzenetére
Miért nem nyitod meg dolphin-nal sima böngészőből? az fb app amúgy is egy raklap fo$
-
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #159 üzenetére
Parancsolj: [link]
-
Nivosus
csendes tag
válasz
elpatkorado #145 üzenetére
Mentésnél mire kell figyelni?
Nekem 2 profil is van rajta (switchme) a másodikat is vissza lehet egyszerűen varázsolni? -
apeelme
addikt
válasz
elpatkorado #151 üzenetére
Jah 3 hétig szívtam vele xTAB70-nél de összejött. Igazából tökéletesen működő verziót is lehetne csinálni csak annyi a feladat hogy a stock reco-ban lévő ubifs támogatást kell beleintegrálni a CWM-be, amihez nem árt C-ben nagyon othonosan mozogni, bár a tökéletes adat backup/restore még szvsz így is kérdéses, ugyanis teljesen más ezen fájlrendszer (ubifs) működése mint yaffs2-é...egyébként nyugodtan legyünk büszkék ugyanis ubifs nagyobb részt magyar találmány...
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #149 üzenetére
Nos, a helyzet itt is pont ugyanaz, mint az xPAD-xTAB-70 gépek esetében, tehát ide is érvényes ez a korábbi hozzászólásom:
A CM romokban yaffs2-nek van mountolva a system, ez azért jó, mert így a CMW recovery-vel lehet biztonsági mentés és visszaállítást készíteni (backup/restore) a teljes rendszerről (tükörmásolat)
Az alap gyári romban a system ubifs fájlrendszert használ.
A saját forrásból épített custom romokban mi is átálltunk yaffs2-re, ami sikerült, továbbá készítettünk működő cwm recovery-t is az xpad és xtab-70-es gépekre.
A probléma a bootloader, és a megfelelő bootloader forrás hiánya.
A tablet kikapcsolt állapotban töltőre csatlakoztatva lesz egy töltés animáció (biztos láttad már)
Az animációhoz a képeket a system/resource mappából szedi ki a bootloader, ehhez ubifs-ként mountolja fel a system-et, gyári rendszer esetén nincs gond mert ubifs=ubifsViszont ha a system yaffs2, és a bootloader felmountolja a system-et ubifs-ként, onnantól kezdve elszáll a system, és a rendszer többet nem indul el, újra kell telepíteni.
Nincs bootloader forrás, hogy a szükséges módosításokat még a forrásban elvégezzük (illetve egy hibás vagy rosszul sikerült bootloader flashelés is azonnali brickhez vezet, amin aztán már csak a szerviz tud segíteni egy esetleges JTAG vagy forrasztásos művelettel)
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #141 üzenetére
Lehet az még 70-80k is
Viszont itt nagyon off a téma.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
elpatkorado #136 üzenetére
Nekem is főleg a jobb oldala forró. Tüzes a kicsike.
Garihoz csak annyi, hogy a gyári szoftvert tedd vissza. Az mindent megold.
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #136 üzenetére
Akkor visszarakod a gyári szoftvert
-
válasz
elpatkorado #132 üzenetére
3D-s tesztet kérünk!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
elpatkorado #132 üzenetére
De, pontosan erre gondoltam. Köszönöm a kiegészítéssel együtt.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
elpatkorado #130 üzenetére
Őőő. Nem teljesen erre gondooltam.
Az alsó sorban a kettőskereszt utáni build szám érdekelt volna.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
elpatkorado #127 üzenetére
Minden adatod elveszik, a teljes belső tároló törlésre kerül. Mielőtt viszont nekilátnál: egy picike kitérő erejéig megnézhetnéd ha nem nagy kérés, hogy milyen kernel verziód van most. Nekem fontos infó. A "Beállítások" utolsó menüpontja alatt találod. Köszönöm!
-
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #127 üzenetére
Szoftverfrissítéskor minden, a készüléken tárolt adat elveszik.
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #122 üzenetére
A frissítés ajánlott lehet, mert az "alap" szoftverhez képest történtek hibajavítások, apróbb módosítások.
Hamarosan letölthető lesz a WayteQ oldaláról is egyébként.
Tehát nyugodtan felrakható.
Ha valami nem tiszta a leírással kapcsolatosan kérdezz nyugodtan
(#123) Zaji
Annyira nem rossz
-
Zaji
őstag
válasz
elpatkorado #110 üzenetére
Jó lett a teszt. Ez a gyári ROM, ha jól sejtem.
Gyári böngésző mennyire lassú illetve akad? -
osztraksajt
őstag
válasz
Teljesen korrekt és minőségi bemutató lett, köszönjük szépen.
Azért így sok mindenre választ ad, teljesen vállalható a sebessége a gépnek, én nem láttam olyan gondot ami miatt használhatatlan lenne, ha meg is akad itt-ott egy pillanatra nekem vastagon az ingerküszöböm alatt marad. Szerintem igazságtalan ezt a gépet lassúnak nevezni, lehet hogy nem a leggyorsabb de egy netbook sebességét azért hozza.
Én még C64-en nevelkedtem ahol kazettáról egy játék betöltése percekig tartott, valahogy itt kibírom azt a 2-3 másodpercet míg elindul valami, pláne ennyi pénzért.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
elpatkorado #113 üzenetére
Te nem tudtad feltölteni, én lefelé nem tudom. Egyezkedjünk. Pár szóval leírhatnád milyen a tapasztalat vele.
-
válasz
Köszönöm!
A tesztre 9/10 pontot adnék, jók a feliratozások is. A tablet már sajnos nálam nem vizsgázott ilyen jól
GTA meglehetősen jól futott, csak valahogy láttam, hogy a húzásokra(kamerafordulás) nem akart nagyon reagálni. Meg valahogy nem annyira szmúsz, igaz ennyi pénzért...
(#112) kelzsoca: Neked mid van?
-
válasz
elpatkorado #106 üzenetére
Oké az jó lenne, remélem addigra hazaérek. Amúgy nem zavar ha közbe nem "játszogatsz" a bnőddel
-
válasz
elpatkorado #101 üzenetére
Hát egy olyasmi videó, mint Sanzaa-é.
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #101 üzenetére
Szerintem nem szükséges, itt megtalálja, ami érdekli: WayteQ videoblog
A friss videók a lap alja felé lesznek.
-
tresh
veterán
válasz
elpatkorado #96 üzenetére
nyakba hordó nincs hozzá ?
-
sdd2
veterán
válasz
elpatkorado #96 üzenetére
Csuklópántra gondoltál?
-
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #92 üzenetére
Létezik ilyen, Screencast Video Recorder a neve de egyrészt root szükséges hozzá ami még nem elérhető és az eredmény sem biztos, hogy olyan lesz amire számítanátok.
-
Nivosus
csendes tag
válasz
elpatkorado #92 üzenetére
köszi
első androidos kütyüm..
-
válasz
elpatkorado #89 üzenetére
Bemutató videót esetleg tudnál? Mert ami a MA!TV-ben volt, ott az adás is akadozott
-
válasz
elpatkorado #83 üzenetére
Gplay-ről telepítve vagy apk-t sd-ről? Sprinkle?
Pl most mértem össze kollegám G300-asával a Defy-met a Sprinkle-t futtatva, nálam is élvezhető, de mintha csak 20fps-el menne nála simán több. Abba mali-400 van.
-
válasz
elpatkorado #69 üzenetére
Köszi, ezek közül egyiket sem használom én. Mondom mi érdekelne:
- Air Control Lite
- AirDroid
- AnTuTu
- Cut the Rope HD
- Demon Hunter 3
- Emissary of War
- Flash Player
- Legendary Heroes
- MX Player
- Pirates of the Caribbean
- Pocket Legends
- Solid Explorer
- Sprinkle
- Train Conductor 2
- Warspear Online
- Where's My Water?
- World of Gooés még pár ami nincs most telepítve a mobilon. Szóval ezek google szerint kompatibilisek vagy inkább várjak egy olyan tab-ot ami szélesvásznú?
-
Soni84
tag
válasz
elpatkorado #44 üzenetére
Pont az ilyenek miatt nem éri meg ilyen szemetet venni.
Ha már tablet akkor legyen kövér! -
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #44 üzenetére
Ki kell próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest