- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolchief70
aktív tag
Szia!
Pontosan erre gondolok:
s1.sfgame.hu
Ha belépsz, itt is mint jónéhány flash alapú alkalmazásnál gombok vannak amire ha rátszed az ujjad felvillan a tulajdonság, de csak 0,1 másodpercre.
Ma kipróbáltam flashplayer 11-es verzióval ugyancsak kétféle böngészővel, ugyanez a hiba sajnos. Megjeleníti a hivatkozást ha az ujjam rátszem, de csak 0,1 másodpercre.Kipróbálnátok nálatok mi a helyzet?
Köszi! -
lolchief70
aktív tag
Hali!
Miért lehet az, hogyha flash alkalmazásban egy "gombra" vagy objektumra viszem az ujjam felvillan a hivatkozás aztán azonnal el is tűnik.
0.1 másodperc alatt nem tudok még olvasni
Próbáltam a gyári böngészőn kívül Dolphin Hd-vel is, de ott se jó.
Beállításokon múlik vagy ez ilyen android sajátosság?
Windowsban ha ilyen objektum fölé viszem a kurzort, addig jelenik meg a hivatkozás amíg fölötte van a mutató.
Fontos lenne valami megoldás, mert ha ezt nem lehet elhárítani, számomra használhatatlan az eszköz -
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudnátok nézni, hogy az alábbi játékok futnak-e már rendesen (sebesség, kijlezőt hogy használja, kihúzza-e a képet teljes képernyőre stb.)
Dungeon Hunter 2 (erre már páran írták, hogy csak "ablakban" fut)
Starfront CollisionKöszi előre is!
Más: vajon az xtab100 szoftvere jobban van optimalizálva?
Kelzsoca féle frissítések kompatibilisek lesznek vele?
Ha nem, Kelzsoca tervezed xtab100-ra is bármi custom rom kiadását? -
lolchief70
aktív tag
Lehet hogy az én szememmel van a gond.
Van egy Milestone egyesem, aminek nagyon jó a kijelzője, a felbontása 854x480 pixel 3,7 colon. Színek szerintem nagyon jók, a kép kontrasztos.
Ehhez illetve a többi kiállított tabhoz képest mondtam, hogy sajnos a képernyő nem az igazi.
Úgy tűnt, mint már másnak is a fórumon, hogy a színmélység kevés, a színek fakók stb stb.
A látószög nem érdekelne annyira, ha legalább szemből szép telt képet kapnánk
Még megnézek egy 10 colosat hátha annak jobb a kijelzőjeValaki azt írta, hogy csak a főképernyőn tapasztalható a fakó kép, az alkalmazásokban már nem. Ez mennyire igaz? Jobb lenne a színhűség és a kép pld egy játékprogramnál?
Rusi írta: "A képminőségen ez elsőre nem látszik, mert az Android ezen változata a jelek szerint nagyítással hidalja át a neki nem szabványos felbontást. Ez azt jelenti, hogy az parancsikonok, a menü ikonjai és sajnos a háttérkép is ilyen. Viszont alkalmazások futtatásánál már látszik, hogy van egy kis többlet pixelünk."
Lehet, hogy emiatt nem látom olyan szépnek a főképernyőt? -
lolchief70
aktív tag
Nem is gorilla glass és amoled amire vágyom csak egy kicsit kontrasztosabb szebb képre.
Teltebb színeket szeretnék.
Valaki mintha írta volna fórumon, hogy a színek számát kevésnek tartja.
Mennyi lehet 65k vagy 262k?
Szerintetek a 10 colos xpad kijelzője jobb lehet?
Látott már valaki olyat? -
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Xpad70-es láttam élőben és nem igazán nyerte el a tetszésem a kijelzője, olyan volt mintha csak 65k színt tudna megjeleníteni, a látószögek sem voltak jók és a kijelző homogenitása se.
Ha ettől kicsit jobb a 10colos akkor inkább olyet veszek magamnak.
Szerintetek milyen?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest