- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raypapa
tag
válasz
kelzsoca #9534 üzenetére
A tudatos vásárló: 1. Mit várok el a készüléktől? 2. Mennyi pénzt szánok rá?
A hülye: IPAD3 részletre, míg bele nem pistulok, mer' az mindenre jó lesz, meg hát a szomszéd csávónak IPAD2 van, oszt' nehogy má' ... (Igen! Tudom, hogy még nem jelent meg, majd várok amíg meg fog!!! Addig eljáccok ezzel az Angribirds plüssel e... -
Ra3
őstag
-
-
Prien
addikt
válasz
kelzsoca #9244 üzenetére
Mi is köszönjük a fáradozást! Én tegnap este csak keveset tudtam tesztelni,ma meg dolgozom estig, így csak a gyári böngészővel tettem egy kört a neten. Mintha gyorsabban töltené be az oldalakat, pedig a router és a net sebesség ugyanaz. Ez nagyon tetszik! Végre lejátssza az Origón a flash hír videókat is, nem fagy bele, mint az előző rommal, ez is pozitív! Viszont kicsit a lejátszás még szaggatós, de megy! Ezen még lehet csiszolni?
A videó letöltése gyors, a lejátszás vacakol kissé még, de mivel érezhető a javulás, gondolom, lehet még mókolni valamit? Flash player természetesen letöltve.
-
ClaydovE
aktív tag
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
kelzsoca #9219 üzenetére
Oké, felrakom. Írtam korábban a galaxy tab-ot, hogy ott semmi probléma az ICS-vel legalábbis a wifivel, de ott a kernel frissebb 3.0.8-as kernel van. Ott egy dologgal szivok most, elvileg 8gb-os meg kezel sd kártyát is, de nem tudom áthelyezni a programokat az sd kártyára az app2sd azt irja hogy nem működik, mert valami virtuális partició vagy mi az ördög van...
-
Ra3
őstag
válasz
kelzsoca #9220 üzenetére
xtab70-essel kapcsolatos kérdésem lenne, gyári ICS van most fent, de gondok vannak az érintőkijelzővel, ezért visszatenném a 2.3-as rendszert egy kipróbálás erejéig, az érdekelne hogy a fórum elején leírtak alapján csinálhatom a frissítést a gyári 2.3-as rommal, vagy van-e valami egyéb teendő ha lefelé akarok frissíteni?
-
-
-
-
Prien
addikt
válasz
kelzsoca #8909 üzenetére
Gyári böngésző változott valamit? Scrollozás, beágyazott videók pl.az Origó, Indavidea oldalakon?
Az se baj, ha a gyári böngésző maradt a régi, csak akkor az Opera Mobile vagy Chrome bétával lehessen flash videózni...nekem ezek lennének a legfontosabb javítások (a wifi dobálás mellett).
-
gtivadar
csendes tag
-
Greenbook
tag
válasz
kelzsoca #8770 üzenetére
Letöltöm ismét bár az első letöltésnél stimmelt az MD5 ( MD5: 6c1d7bba6390e1586e43077c0fd61730 ).
Benne viszont ez volt:
META-INF könyvtár
recovery könyvtár
system könyvtár
illetve aml_logo.img fájl
boot.img fájl
logo.img fájlA fenti anyagot az 1. hozzászólásban a "WayteQ_xTAB_70_Nextgen_v1" ben szereplő -letöltés- linkre szedtem le sugarsync megosztásodból.
Szerintem nem is jót töltök...
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
kelzsoca #8482 üzenetére
Nekem is volt gondom, ha még emlékszel korábban írtam, de nekem nem a frissítésnél egyszerűen egy idő után behalnak a mostani és az előző két tabletemben is a 8gb-nál nagyobb kártyák és nem tudom, hogy miért.
U.i.: Legariztattam mind az 5db 16gb-os kártyát és vettem helyette 8gb-ost azokkal semmi baj. Még van egy 16-os a fiókban, de már meg sem próbálom, mert annak is annyi lesz, majd megy inkább a fényképezőbe.
-
Optika01
tag
válasz
kelzsoca #8444 üzenetére
Szia
Köszönöm a leírást, de nekem már gariban van.
Bár szerintem nálam nem ez volt a gond.
Nekem sikeres lehetett a recovery felrakása, mert az egyik hangerő gomb volt benne az OK (ha jól emlékszem a " - ", nem úgy mint a korábbi recoveryben, ahol a menü gomb volt az "ok", a hangerő gombokkal pedig le és fel lehetett lépkedni).
Ha rosszul gondolom akkor bocsánat.
üdv: -
Optika01
tag
válasz
kelzsoca #8374 üzenetére
Bekapcsolás után 2-3X felvillan a WAYTEQ felirat (úgy mint normál induláskor), és utána semmi nem történik, csak a WAYTEQ felirat világít. Semmire nem reagál, csak resetre, de újrainduláskor ugyan ez a helyzet. Nekem már az orosznál is elő jött, de reménykedtem benne, h gyárival működik, de sajnos nem. Az meg már csak plusz, h nekem a GB-nél gyakran alapra állt vissza, illetve a memória kártyát leválasztotta 8-(.
-
TheSaurus62
tag
válasz
kelzsoca #8374 üzenetére
Nálam is előjött, hogy megállt a Wayteq feliratnál (reggel), és mikor du. hazaértem, még mindig ott tartott. Reset, stb, semmi nem használt. Pont akkor jött ki az ICS, felraktam, ment, két nap múlva megint ugyanott tartottunk (nem is tetszik az ICS, de mindegy).
Végül felraktam a Wayteq honlapjáról a 2011.09.20-as frissített ROMot, azzal már egy hete stabil.
Mondjuk főleg a kölkök nyúzzák ezer játékkal, de néha én is hozzájutok. -
hd3650-65Hz
csendes tag
válasz
kelzsoca #8360 üzenetére
Kicsit úgy képzeltem el ezt a tabletezést mint egy pc-t, csak HDD helyett microSD-vel.
Az szomorít el, hogy csak annyi progit telepíthetek fel amennyit a DATA rész enged, a tárhelyet meg csak tárhelynek használhatom. Legalább a belső 2,7GB-ot installálhatnám tele.
Mert ugye PC-n, nem csak a C meghajtóra installálhatok, telepíthetek bármely másik meghajtóra is... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
kelzsoca #8358 üzenetére
Inkább az átalakítótól függ szerintem, itt a videó róla, a Nokia kábellel működik rendesen (xTAB-70i és xTAB-100s volt tesztelve).
-
joe357
tag
válasz
kelzsoca #8299 üzenetére
Erről a gb-re állításról tudnál/tok felrakni egy képet hogy milyen lesz? Jól értelmezem hogy ics felületből lenne GB redőnnyel? Nem értek hozzá ezért kérdem hogy miért változik redőnyössé a felület ics alatt ha a DPI-t növelem? Az ics-ben is benne van ez a felület csak elő kell hozni?
-
kisgabor87
tag
válasz
kelzsoca #8278 üzenetére
Jó, akkor szorosan kapcsolódom majd a topik címéhez.
Hogy lehetséges az, hogy a 100s 3500mah akkumulátorral kb. 4 óra videó lejátszást bír, míg a 100is 8000mah akksival, fülhallgató csatlakoztatása mellett (!!!) 6 órát??? Csak nekem nem áll össze a kép? Ez a 8000mah parasztvakításnak tűnik így elsőre. De ha van rá magyarázat a hozzáértőktől azt szivesen venném.
-
mazoli63
csendes tag
válasz
kelzsoca #8203 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszodat. Újra felébresztette bennem a megoldás iránti vágyat.
Rettenetesen bosszantott, s így újra nekiláttam s végül sikerült.
Megoldás röviden :
A ZTE MF 190-ben nemcsak a PIN kérést kapcsoltam ki, hanem az automatikus kapcsolódást is bepipáltam. Ezeket legegyszerűbb a modem saját digis programjával PC-én elintézni.
A Tablet (XTAB70i) beállításai pedig ezek lettek:
WIFI kikapcs.Modem bedug, rendszer feléleszt.
Beállítások/Továbbiak/Hozzáférési pontok nevei:
Itt a Telenor.hu pontot módosítottam (csak úgy lehet módosítani, ha nem aktív (másra kattintasz))
Név: Telenor.hu
APN: digi
MCC: 216
MNC:01
Azonosítás típusa: PAP vagy CHAP
APN típusa: default(valami még volt mögötte"gyárilag", de letöröltem)
A többi érintetlen ill. az MCC és MNC alapbeállításon maradt nálam ezeken az értékeken.
Ha a beállítás kész a vissza gombbal menve az APN -ekhez kiválasztottam a megváltoztatott Telenor.hu APN-t. A mobilszolgáltatóknál a DIGI-t, vagy az automatikus kiválasztást kell választani, miután regisztrál minket a hálózaton.
Ezután néhány másodperc múlva megjelent a 3G jel és kék lett minden!
Vége a szürkeségnek!Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget, s remélem leírásommal másokat is megkímélek az idegeskedéstől.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest