- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greenbook
tag
Igen megoldható a fix IP, én is így használom.
Amikor előtted a képen a látható elérési pontokat sorolja fel ott kell opciók gombot nyomni és alul kiválasztani a speciális beállításokat, ott lesz az IP az átjáró a maszk és dns-ek is.
Arcozok itt a 2 napos tapasztalatommal... -
Greenbook
tag
A market belépés után 1-5 másodpercen belül kilép...
Megoldást ha tudnátok javasolni.
Kikapcs bekapcs már volt.
Ugyanezt adja elő a beépített zene lejátszó és az utólag telepített mxplayer is... :S -
Greenbook
tag
Nem kizárt, hogy átsiklottam felette, de mi a helyes módja az SD kártya eltávolításának illetve a rádugott usb-s modemének?
-
Greenbook
tag
Jelentem minden közreműködőnek, hogy a készülék okosítása sikeresen lezajlott.
Yesssssss!!!Délután még megismertetném a MF190 mobilnettel illetve a Holux236 gps-el.
Köszönet és további türelem lámaságomhoz!
-
Greenbook
tag
válasz
kelzsoca #8770 üzenetére
Letöltöm ismét bár az első letöltésnél stimmelt az MD5 ( MD5: 6c1d7bba6390e1586e43077c0fd61730 ).
Benne viszont ez volt:
META-INF könyvtár
recovery könyvtár
system könyvtár
illetve aml_logo.img fájl
boot.img fájl
logo.img fájlA fenti anyagot az 1. hozzászólásban a "WayteQ_xTAB_70_Nextgen_v1" ben szereplő -letöltés- linkre szedtem le sugarsync megosztásodból.
Szerintem nem is jót töltök...
-
Greenbook
tag
2 GB-os kártyán a 3 db könyvtár illetve a 3db fájl ( MD5 ellenőrizve kicsomagolás előtt ) de bármennyi ideig nyomom a hangerő + gombot nem történik semmi...
Ez volt az 1. számú láma kérdésem... -
Greenbook
tag
Üdv Fórumtársak!
A mai naptól én is beléptem az xTAB-70 használók táborába.
2000 hozzászólás elolvasásánál járok ( amit folytatni fogok ) de érdekelne melyik a legfrissebb főzött ROM a készülékre mert az 1. hozzászólásban nem mindegyiknél szerepel dátum.Emellett természetesen javaslatokat ötleteket is köszönettel veszek a telepítéssel kapcsolatban.
Jelenleg a készüléken gyári 2.3.4 verzió található.Köszönettel:
Greenbook
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest