- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
Teljesen jogos az észrevételetek, de mint mondtam, ezt a "problémát" eddig minden eszköz áthidalta idehaza.
Vagy már az eszköz észlelte, hogy itt bizony van egy wifi router, a router webes felületén bepötyögtem a mac-address-t az eszköznek, és jóváhagytam a változtatást.
Majd az eszközön a titkosítás beállítása és a jelszó beírása, csatlakozás, nethasználat.Itt az a gond, hogy eleve nem lát semmit a routerből, titkosítástól, mac-szűréstől függetlenül...
-
rottbali
csendes tag
A tv-vel miniHDMI-hdmi átalakítóval kötöttem, ez sajna nem tartozék. A játékot, filmet még nem próbáltam tv-vel összekötve csak neteztem rajta. Reggel az jutott még eszembe, hogy vajon hangot képes-e átvinni HDMI-n. Ha ma időben hazaérek kipróbálom ezt is meg amiket írtál.
-
tjb007
nagyúr
Ugyanúgy működik mint pl. telefonoknál, azt látod a tévén is mint amit a telefon kijelzőjén.
A touch vezérlő nem hibás, ott érzékeli az érintést ahol az ujjad van.
A kijelző elég érzékeny de azt csak te magad tudod megállapítani, hogy számodra elég érzékeny e.(#68) Chaser
A ConCorde tab 7020 ára változatlanul 49.900 forint.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest