- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Biztosan megoldható, a sys.txt-ben át kell írni a kijelzőfelbontásra utaló adatokat.
screen_x=320 - A kijelző vízszintes mérete képpontban. (Jelen esetben; 800)
screen_y=240 - A kijelző függőleges mérete képpontban. (..illetve 480)
Itt még van egy kis infó.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
lukacsb
csendes tag
válasz haimon97 #107 üzenetére
Sajnos minden PNA-ra igaz - mivel "lebutított" Winfo$t tartalmaz, hogy reset után nem tartja meg az asztalon az ikonokat. Ezért nem érdemes az asztalra ikont kitenni, mert úgyis eltűnik. No de nem is nagyon muszáj azt a Commandert telepíteni, futtathatod a file explorerrel is (GsFinder). Ha meg nagyon azt akarod, add meg a Commandert a navi útvonalban, és a navi gombra azt indítja, de van másik száz megoldás is, ha ezek nem tetszenek, arra viszont ne számíts, hogy az asztalon megmarad az ikonja.
[ Szerkesztve ]
-
Shutdown
csendes tag
válasz haimon97 #106 üzenetére
Ma jutottam hozzá a kütyühöz, az eddigi tapasztalataim:
1, Ugyanaz a verziós igo és sygic is jól futott, mint az x820-as Wayteq készüléken
2, A WiFi-t néztem meg másodjára, amit kb 15mp alatt sikerült beállítani. Csak a jelszavat kellet megadnom, ennyi.
3, A netes böngészés ezek után kiválóan működött, csináltam Nektek egy képet:
Később még majd nyúzom a kicsikét, ma csak erre volt időm. -
Anti666
aktív tag
válasz haimon97 #106 üzenetére
Igo alatt a memoria hasznalatot hogyan tudom megnezni?
Ha WinCE alól indítod, vagy shell alól, akkor tudsz taszkot váltani, háttérbe tenni, de pl. vmelyik dimka skinben alapban benne van egy wince gomb.
1. divx-t konvertalas nelkul lejatsza.
Milyen felbontású videókat próbáltál?
Kettő az egyben.
[ Módosította: Viktor0610 ]
A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!
-
bosstom
csendes tag
válasz haimon97 #425 üzenetére
Nem tudom nekem nincs ilyen kütyüm, de ha jól olvastam Bt-n kersztül cska DUN-t tud. Tehát nem hiszem hogy az N800-as bt-jével át tudod küldeni a hangot a kocsi BT-s kihangosítójára mert mind a kettő csak a hozzá csatlakozott készüléket tud kihangosítani.
Ha BT-n szeretnél hangot továbbítani az N800-ról a kocsi kihangosítója felé akkor neked az Audio Gateway vagy az A2dp BT-s funkció kellene nem tudom hogy ez van-e az N800-asban, ha van valószínűleg menni fog de ha nem szeribntem nem lehet összehozni.
De javítsatok ki ha tévedek. -
törölt tag
válasz haimon97 #418 üzenetére
N800-t hogy tudom az auto BT-vel összekötni, problémám, hogy mind a két eszköz fix PIN kódos.
Sehogy. A PNA-ban a BT kihangosító ugyanaz, mint a kocsidban a BT kihangosító. Vagy az egyikkel hangosítod ki a telefonod, vagy a másikkal. Kihangosítót kihangosítóval nem tudsz párosítani, mert egyrészt nem lehet, másrészt meg egyébként is értelmetlen.
-
Luissimo
veterán
válasz haimon97 #431 üzenetére
kicsit irányítsd a kiválasztást
A Fordban van egy olyan autórádio , ami CD-t játszik, illetve a kesztyűtartóba be van rejtve egy AUX-In bemeneti csatlakozóaljzat, kis keresgélés után fedeztem fel énis, teljesen pozitív meglepetésként ért a dolog.
Az MP3/MP4 játszómra ráfér 6 giga zene, tehát a nyári görögországi ut oda-vissza ki volt töltve , nemkellett cd-ket cserélgetni, sem a helyi balkán-rádiok kínálatát hallgatni !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest