- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacsb
csendes tag
Ejnye fiúk, vétkesek közt cinkos aki néma: el megy azon a kütyün több navigációs program is, csak hát nem jogtisztán, és hát itt warezre nem oktatunk.
-
lukacsb
csendes tag
válasz
Luissimo #239 üzenetére
Drága jó Lui!
Aki megvette a kütyüt, utána azt csinál vele, amit tud, vagy nem szégyell. Természetesen a linket privátban minden további nélkül megadhatod az érdeklődőknek. Viccnek szántam az előbbi hozzászólásomat, de úgy tűnik, pongyolán fogalmaztam: Elnézésed kérem! Sokat veszítene ez a fórum, ha csak olvasgatnád! -
lukacsb
csendes tag
Ne wireless hack-re próbáld használni, a lakásban a saját hálózatot jól látja, az emeleten lévő routerhez a födszinten is bárhol csatlakozik, áruházban, netkávézóban, egyéb helyeken is azonnal talál hálózatot. Nem laptop, de ez csak egy plusz szolgáltatása, én így veszem, így nem is olyan rossz. Mondj már egy másik készüléket ebben az árkategóriában, amelyik ezt tudja! Nekem jobban jött volna helyette egy FM transmitter, de ez van.
-
lukacsb
csendes tag
válasz
haimon97 #107 üzenetére
Sajnos minden PNA-ra igaz - mivel "lebutított" Winfo$t tartalmaz, hogy reset után nem tartja meg az asztalon az ikonokat. Ezért nem érdemes az asztalra ikont kitenni, mert úgyis eltűnik. No de nem is nagyon muszáj azt a Commandert telepíteni, futtathatod a file explorerrel is (GsFinder). Ha meg nagyon azt akarod, add meg a Commandert a navi útvonalban, és a navi gombra azt indítja, de van másik száz megoldás is, ha ezek nem tetszenek, arra viszont ne számíts, hogy az asztalon megmarad az ikonja.
-
lukacsb
csendes tag
válasz
Viktor0610 #99 üzenetére
Ennek ellenére hidd el, hogy 3,5 van benne. Viszont a beharangozott 4G RAM helyett csak 2 van benne (sok lett volna a jóból)
-
lukacsb
csendes tag
válasz
Viktor0610 #95 üzenetére
A valóságban pedig 3,5-ös...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest