- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
MasterMark #240 üzenetére
De hogy oldod fel?
-
Blizzardking
őstag
válasz
MasterMark #238 üzenetére
Azt írta "annyi hogy rá kell pillantani". Ha nem megy a kamera, honnan tudja hogy rápillantott?
"Illetve ha fel van oldva a telefon, követi a szemed, hogy hova nézel"
Ha fel van oldva a telefon, egyfolytában megy a kamera?
-
Blizzardking
őstag
válasz
Jegesmaci81 #225 üzenetére
"A faceID amiről fogalmad sincs hogy a gyakorlatban hogy működik Apple-nél: baromi jó! Gyors, nem gondolkodik és nekem az autóban a szélvédőre rögzíthető tartón is működik. Annyi hogy rá kell pillantani."
Egyfolytában megy a kamera?
-
Blizzardking
őstag
Vajon miért nem gyárt az apple a 80-120 ezres szegmensbe telókat?
Azért mert ugyanazt tudná amit a félmilliós (facebook, insta, mail, lagmentes futás) és nem lehetne vele sukárkodni. Annyira pofonegyszerű ez...
Mellesleg az utolsó 15 hsz-ben érdekes módon a lóvé került előtérbe és nem a húde magas használati érték. Volt itt zsebben turkálás meg eu fizetés... akkor most a lóvéról szól az ájfón vagy a számítástechnikáról? (Költői kérdés volt). -
Blizzardking
őstag
válasz
nyisziati #173 üzenetére
Ha annyi lóvét elköltenék valamire, én is védeném. Körmömszakadtáig. Ezért veszélyes amit az árakkal és az X esetleges visszahozásával most csinálnak. Mert eddig úgy működött a dolog, hogy a júzer érzelmi alapon megvette, és utána az indoklást és a magyarázkodást kellett racionalizálnia, amit itt is sokat olvashatunk a fórumon, miközben tök egyértelmű hogy mindenki sukárkodásból veszi. Most meg már a vásárlás előtt a döntést kell racionalizálni, köszönkezően a magas áraknak és az önmagukhoz nem konzekvens termékciklusnak.
-
Blizzardking
őstag
Mert megtörölni egy nedves ujjat sokkal nagyobb feladat (ugyanazzal a mozdulattal amivel a meki parkolóban az ájfónnal kell körözni a mellizmodon, csak rövidebb ideig), mint félig fekvő testhelyzetben tekergetni a fejedet az autópályán százhatvannál...
Amúgy meg amit az apple csinál, az a trollkodás, ipari méretekben, drágán, arrogánsan. Ahhoz képest az én szarkasztikus hozzáállásom egy üdítő kis pörsenés a maszlagmalac fenekén. -
Blizzardking
őstag
válasz
#11083776 #164 üzenetére
Csak a menőzés számít. Hogy "én vettem valamit méregdrágán ami másnak nincs". Ezért vannak kiakadva az ájfónosok amikor a többi gyártó is beleteszi azt a funkciót, mert eddig voltak egyediek. És ezért kell az apple dizájnnak mindig távolról felismerhetőnek lennie. A notch semmi más célt nem szolgált, csak hogy fél évig 100 méterről fel lehessen ismerni a kiválasztottakat.
Technikai szempontból az ujjlenyomat olvasó szerintem is jobb, lévén az ujjam nem visel szemüveget, nem nő szakálla, nem borotválkozik meg, nem lesz másnapos, nem kap monoklit, árpát, kötőhártyagyulladást, nem lesz kócos, náthás és csipás. Tudom hogy az apple szoftveresei nem evilági figurák, akik az olümppsz tetején tanyáznak fehér tógában, de csak józan paraszti ésszel, melyikre lehet biztonságosabb algoritmust fejleszteni, egy arcra vagy egy ujjlenyomatra? Továbbá minden bizonnyal a rendőrség is azért ujjlenyomat alapján ítél el száz éve és nem fotó alapján. -
Blizzardking
őstag
válasz
7Heads Drago #150 üzenetére
"2017-re sikerült eljutniuk az oled-ig, még mindig vicc a sot, és sikerült nekik 2018-ra összehozniuk egy duál simes telot"
Még nem sikerült nekik. Nézz be a topikjába, minden második felhasználó panaszkodik hogy nem jön be a hívás. Amúgy egy újabb dolog amire azt mondták hogy sose lesz. Lol
Ami Ricardo cikkét illeti, két ország már biztosan van ahol ez a helyzet :,-D -
Blizzardking
őstag
"a probléma felismerését mi sem tükrözi jobban, mint hogy már az eladási statisztikák közzétételét is korlátozták"
Ez mekkora giga lol. "Csak akkor mondjuk be az erdményt, ha mi vezetünk."Így a leghülyébbek sem kerülnek identitásválságba, csak mert nem a legnagyobb gyártótól vásároltak idén telefont
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest