- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
előre is. a fotó nem az élességtől lesz maradandó.
de te ezt ez obit véded? Ajtót kitámasztani. egy visszaváltható cocacolás üveg talpa jobb felbontással rendelkezik mint ez.
apsc 6.3 az kb sweetspot az obiknak. és nincs egy éles pont se a képeken.
Azt hogy a váz nem korlátoz elhiszem. de ez az obi...
-
-
fattyu
veterán
válasz
Mercutio_ #457 üzenetére
Egen ezzel sajnos egyetértek. Teljesen hülyék. a 35 ös oké meg az 50es oké de itt vége. nekem mondjuk a 35 bejönne. Szerintem valamikor rámozdulok egy hatosra. Az a baj sony olyan kis okos volt a 16os szenzorral... erre már ott is 20 mp meg mittomén. mondanám várok még pár generációt csak addigra már olyan megapixelek lesznek ott is hogy jujj.
-
fattyu
veterán
nekem elég lenne a nex6+sel35 de én ugy furcsa vagyok.
nex 6 nem kifutónak is 270 körül volt. az még mindig 140...apsc evf váz.és oké jó minőségű üvegben erősebb a fuji ezt nem vitatom, de szenzorban én a sonyt választanám... megfizethető üveg meg pont annyi van mint sonyra
-
fattyu
veterán
nem próbáltam a fujikat.
de most sétáltam el westend 220 előtt.
kirakatban xe1 kit 410 pénz. nex 6 kit 210 pénz.Hát most rohadjak ketté ha 200 al jobb az xe1 és tényleg el vannak tévedve árazásban. tudom a nex6 kifutó meg minden de basszus akkoris.
-
fattyu
veterán
válasz
DarknessHope #335 üzenetére
én se értem hogy emberek évente két évente autót cserélnek
azt se hogy heti sok liter alkoholt döntenek le
a külföldi nyaralások se az én világom.
azt végképp nem hogy napi egy ezrest eldohányoznak.ettől még nem leszek dühös meg irigy. leszarom. kinek mitől kerek az élet.
-
fattyu
veterán
válasz
DarknessHope #329 üzenetére
neki ilyenekre tellik.
dühös és irigy vagy tőle.
Gratulálokszerintem keresd meg és verd is meg mert nem neked adja inkább.
-
fattyu
veterán
ezeket nem is vitatom.
volt akezembe. faca össze van rakva minőségi gombok meg tárcsák.
de az én kezemben kényelmetlen volt és azon paráztam mikor ugrik ki a kezemből a csúszós fém. a 12es szenzor meg tényleg az a korszak volt amikor még a canon apscre is igaz volt hogy ennyiért kapsz egy normális slrt is.szerintem. és nem fikázás. az és akkor még nem ütötte meg az ingerküszöbömet... ma már... nem kizárt valamikor lesz egy epm-em övre gépnek.
-
fattyu
veterán
válasz
HollyBoni #306 üzenetére
nyilván a lónak van két oldala meg közepe is van egy sztorim a minőségről.
zeiss ikon. egy ékszer. a keresője egy csoda. nem kereső hanem nézel és van egy keret ami mutassa a framet de semmit nem limitál. iszonyatosan ékszer csodálatos kis valami.
és eladtam mert egyszerűen féltettem használni kivinni táskába rakni bármi. pedig alapvetően nem vagyok ilyen. használom a cuccaim, azért vannak, de ez ezt váltotta ki. 5 tekercs film ment át rajta kb és eladtam mert egyszerűen túl szép volt ahhoz hogy bicajozás közben rajtam lógjon odabasszam mittomén
most 1000d a fő vázam. ócska a kereső? igen. viszont a szenzorát kifejezetten szeretem.
Madgie: most ezt mér kell?
ep1? fém csúszik mint egy jégkocka, nincs markolata és nincs vf. 1100d van markolat van ovf. nem azt mondta a világ legjobbja. azt mondta jobb ergonomia mint egy ep1. ergonomi szubjektí@ is valamennyire.
kicsit nyitottabban már
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
a személyeskedést abba lehet hagyni.
leírtam van az a kép ahol nem érdekel ha életlen bemozdult lehetne szebb a fény lehetne jobban komponálva.
eszerint ismét csak személyeskedésből skatulyázod hogy én "hol tartok"
légyszi ne. egy rossz szavam se volt rád. vitakultúrának elég gyenge kifogás ez így.
szóval van az a kép
ezen meg van egy vigyorgó politikus akit fizikai adottságai miatt a helyes expóhoz termékfotósra sikerült lőni a nagy 255 semmi közepén. én a rettentő emberi pillanatot se érzem benne. politikus vigyorog. biztos tök őszinte és emberi.
ezért is tart itt ez az ország...
befejeztem
-
fattyu
veterán
mondd szépen utánam. Neked tetszik
Nekem meg nagyon nem.
ebben ki tudunk egyezni
ha te kijelented ez egy jó kép én ragaszkodni fogok ahhoz hogy egy határ szar.
tisztelettel.
3 füle van olyan faca kemény árnyékot kap a bushman vakutól, de én nem értem a művészetet.
amugy meg őszintén szívre kéz. ha nem az lenne a képen aki meg nem lenne név hozzá... akkor is művészet lenne?
haggyukmá
-
fattyu
veterán
válasz
szaby_gyerek #82 üzenetére
nem szóltam le embert
ez egy kibaszar fotó. pontm3ss mondom fotó
-
fattyu
veterán
te figy szerintem ez a fotó akármilyen emberi pillanat is emígyen busmanul pofánvakuzva, nálam nem születik meg, ha mégis nem jut ki a vázból, de hogy ezt én ki nem adom hogy én csináltam az tuti. pedig csak egy vak senki vagyok....
vannak képek amin a technikai tökéletlenség elmegy mert ad valamit. ez viszont nem "nem tökéletes" hanem "úristen SHIFT+Del most azonnal"
-
fattyu
veterán
diffrakcióról tetszett már hallani?
ff 16 apsc 11 a határ ami fölött már én egyértelműen látom hogy lágyul. Nem lehet. a végtelenségig rekeszelni. Stackelni se lehet rohangáló menekülő élő állatokat.
azt meg szeretném nyomatékosítani.
hogy makro a 1:2 is meg az 5:1 is. Utóbbi nyilván kicsit többet kíván.
-
fattyu
veterán
nem. és mennyire marad folyamatos a kép? Mondom én 3:1 körül bohóckodok. az azt jelenti hogy a valóság egy 8 milis darabja kitölti a kockát. ott nagyon kardinális hogy ne legyen késés lag framerate drop semmi.
és nem az af működése kell nekem. makró:nyakfókusz. legalábbis ilyen nagyításokon az afnek esélye sincs.
khelben: Nex5n egy lapos obival elfért egy PICIKE övtokban. Nonstop elállt az övemen. Nem kellett gondolkodni viszem-e. nadrág volt nálam akkor fényképező is. és a nex5n pl halálba röhögi körbe a 650d-t pl szenzorban.
-
fattyu
veterán
3:1 nagyításnál f16on is SEMMI a dof ffel. Apsc picivel jobb. m43 még jobb lenne.
Nekem azért nem jáccik mert az a fény ami 3:1en jut az evfnek kevés... lcd tök felejtős.
Apsc maradt a kompromisszum makróra nekem.
Szóval rekeszelni lehet csak nem elég. De ha makróznál is akkor nem kéne itt a műsor erről sem.
Azon nehéz vitázni hogy a fullos slr szerkót akkor viszed magaddal ha FOTÓZNI mész. És mennyi képről maradsz le mert nem volt nálad a cucc. egy övtáskányi gép meg mindig ott lehet...
volt ff rendszerem volt tükörtelen, volt apsc. én mindent próbáltam kb
Makrózni SLR
Minden másra nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest