Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Haugland #770 üzenetére
lassan mozgó dolgot kis megszokással nem nehéz, de inkább statikus témára valóak...videónál gondolom más a helyzet, mivel ott mf az alap. ha "A" módban kattogsz, akkor igen, a záridőt a váz automatikusan állítja...blende: videóra fokozatmentes az igazi sztem, erre figyelj vásárlásnál
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Haugland #768 üzenetére
lakásban kattogáshoz szűk sztem az 50mm (ekv. 100mm), nagyobb látószög manuálban nagy fényerővel meg csak drágán van...kültéren, portrékhoz, esetleg vidózni viszont nagyon jók az 50mm körüli mf üvegek is, én is mft vázon manuálozok, 3db 50-esem is van
amúgy a rekeszt meg a fókuszt igen, manuálisan állítod.
szerk: amúgy nem a fotó/videó magazinról van szó? az a cikk elment, de rengeteg szokott lenni benne az elírás, félretájékoztatás stb., ahogy vettem észre -
jjeahh
nagyúr
válasz
Haugland #758 üzenetére
ha videjó nem kell hogy csúcs legyen, g5, ha kell, gh2, szerintem. amúgy ide is jöhet
-
-
jjeahh
nagyúr
ez az album mind v1-el készült (nem az én fotóim, flickr találat), és lehet pixelkukkolni is fullméretben...engem mondjuk az a 10-30 nem győzött meg teljesen, de azért elmegy, és itt most amúgyis az 1" szenzor kompaktos képéről volt szó
-
jjeahh
nagyúr
ha már lyukkamera, ez ám az igazi építési minőség és színtiszta felhasználói élmény
-
jjeahh
nagyúr
kodak retina iIIc? brr az baromi szép kis masinéria
amúgy a régi analóg gépek (amit eddig tapiztam) nálam is mindent visznek, már ami normális cucc, az smenák pl. azért elég ocsmányak, sorjásak stb
nem is annyira az építési minőségben erősek a régi cuccok, inkább masszivitásbam, a régi fém egyszerű analóg gépeknél ha kézbeveszem mindig van egy biztonságérzetem, itt nem fog karcolódni a kijelző, nem sérül a szenzor, nem törnek le az akksi-csatlakozónyílás zsanérja, nincs az az ezernyi kényes elektronika, ami ha befuccsol nem tudod házilag "megdrótozni"
-
jjeahh
nagyúr
pana g3-g5-öt is fogtál? szted milyenek az oly-khoz képest? a minőségérzetet én is fontosnak tartom, a fém oly-k, amit tapogattam eddig úgy általánosan 10-es skálán úgy 9-esen vannak, xxxd canonok nulla (
), 60d 1., d3xxx nikonok 3-4, d7000, d90 9-esen kb
g3+ panákat hová tennéd?
-
jjeahh
nagyúr
de miért várod az mft gépektől folyton azt, amiben egy ff cucc jobb, az mft-s júzerek sem várják el a batár ff-ektől, hogy pici legyen, gyors kontraszt af-el, evf-el stb...mindig ezért van a vita...el sem tudom képzelni, hogy egy mft-s csávó is elkezdjen beszólni egy nikon hír vagy cikk alatt, hogy miért jobb az e-m10-ese, milyen lenne az már? nem csoda, hogy a fél fórum ezeken a topikokon röhög
nna bele se vau-ztam volna ha jobb idő lenne, húznék inkább képelni -
jjeahh
nagyúr
ott meg a vázak nagyok, meg a bázistáv
hiába na, a jelenlegi technológiával, kis ff milc-et csinálni kis bázistávval, pici obikkal sztem nem reális...ha majd az lesz, akkor faxa lesz...nemazé, én nem vagyok ff ellen, ha tehetném egy gx7-et vennék fényerős zoom-al a kényelmemért, és egy a7-et egy zacsi m39-es manuál-al perverzkedni, de én nem az átlag vagyok attól tartok
-
jjeahh
nagyúr
"Kisse olyan ez, mint sok fotos topicban a kedves "szakertok", akik nem jutnak tul a technikai tenyezokon egy kepnel"
biztosan a haladó vagy amatőr fotósók topikra gondolsz..azért a "technikázás", avagy a technikai alapok alap...ha az megvan, és már álmodból felriadva is nyomod, akkor lehet művészkedni.
-
jjeahh
nagyúr
jesszus, mintha másol/beillesztették volna az előző mft-s cikk alol a hsz-ket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest