- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haugland
aktív tag
dig.fot.mag. -ban olvastam (ez már a 2 példány volt, amit megvettem)
-> kezdő vagyok (vagy legalábbis nagyon amatőr), így minden információ hasznos nekem.
Ha más nem legalább megismerkedem a most használatos objektív csatlakozókkal, stb..Ha manuális objektívvel videózol, akkor ha felvétel közben állítod a blendét (pl. homályosítani akarod a hátteret) akkor a zársebess azonnal korrekciózásra is kerül a gép által?
Jó nehéz lehet manuál fókusszal mozgó dolgot felvenni, pláne ha az ember még ilyenekkel is szórakozni akar.
Ezt (is) nem keveset kell tanulni gondolom... -
Fryskitt
addikt
Újra végigolvasva: erősen szubjektív cikk, a végén összeszedett felsorolástól eltekintve leginkább arra az életvitelre világít rá, amire sokunknak lehetősége sincs
. Így végiggondolva a nem túl szakmai hozzászólások nem lógnak ki a szellemiségből. Ettől függetlenül szórakoztató.
-
Mercutio_
félisten
Szerintem annyira mélyült el bennük mint a valós árakban
Ijk: Több olyan dolgot osszemosol aminek semmi köze egymáshoz (FF megjelenés 4/3 kifuttatása, filmes SLR-re mekkora obik léteznek vs szenzorra tolt jelenlegi obik problematikája, stb) valamint a feltételezéseid legalábbaakkora + előjelet kapnak ha FF-röl van szó mint amennyi mínuszt ratolsz a milc/mikro4/3 dolgokra.
Amúgy nem értem, ha ennyire rá vagy gerjedve az FF-re miért nem vettél már egy 5D-t, azt manapság elég olcsón szórják a használt piacon. -
newd
csendes tag
Nem olvasom egyiket sem, semmilyen "muveszkedesre" nem gondoltam es direkt nem szeretnek bovebben belemenni a temaba. termeszetesen vannak technikai dolgok, amiket ajanlott betartani, de ettol onmagaban nem lesz jo egy kep. ugyanakkor egy kep lehet jo attol, hogy technikailag nem tokeletes. a forumok egy resze teljesen kizarja az emberi, erzelmi tenyezoket, kivaltott reakciokat, csupan egy technikai oldalrol kozeliti meg. lehet akarmilyen profi vazad, kalibralt monitor, kreativitast nem fog neked adni es lehetnek eroltetett, total unalmas kepeid, amik akar technikailag rendben vannak.
nezz bele ebbe a videoba. a fotos fel oran at kinozza szerencsetlen csajt, aki teljesen kellemetlenul erzi magat az egesz alatt. ugy veszi ra a mosolygasra, hogy azt mondja "smile!".
most nezd meg ezt a kepet, mennyire oszinte az emlitett video utan. persze foglalkozhatsz az arnyekkal, homlokon levo fennyel, de akkor rossz oldalrol kozelited meg az egeszet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- World of Tanks - MMO
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest