- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Nem is nagyon gyártják őket, inkább a DA-kat nyomják amik már az FF-et nem, vagy csak erős vinyettával rajzolják ki. Persze le lehetne a filmes obikat porolni, de ha kikapod a tükröt és rátolod a szenzorral az olyan problémákat generál amire a filmes obik nem voltak felkészítve.
Ijk: A méretekről meg ennyit
vagy ha ragaszkodunk a Lajka obihoz, e
-
jjeahh
nagyúr
ott meg a vázak nagyok, meg a bázistáv
hiába na, a jelenlegi technológiával, kis ff milc-et csinálni kis bázistávval, pici obikkal sztem nem reális...ha majd az lesz, akkor faxa lesz...nemazé, én nem vagyok ff ellen, ha tehetném egy gx7-et vennék fényerős zoom-al a kényelmemért, és egy a7-et egy zacsi m39-es manuál-al perverzkedni, de én nem az átlag vagyok attól tartok
-
MC Pite
veterán
Úgy pörög a számláló. Bár még nincs itt mindenki akit várok
Annyiban különbözik, hogy itt nem milc, hanem mft a célpont. Egyébként nemrég linkelték odaát A6000/EM10/XT1/D3300 afc tesztet, és azért a hibrid afnek sem kell szégyenkeznie, sőt. Nyilván, ha pl nikon odarakná magát, nagyon ütős cuccal jöhetnének ki, de egyelőre a labor mélyén reszelgetik a technikát. Ők is...
.: JuSzT :.: Igaz is, asszony X10-ese a legjobb, akármiben elfér, csini tokkal együtt, és már kevés embert limitál technikailag.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest