- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
TaylorPro #4096 üzenetére
Kicsit most elvesztem. Ez a 4a egy 4G képes telefon nem? Ráadásul ez az egész lekapcsolósdi csak májusban kezdődik el. Ha jól olvastam akkor többeteknek van net telefonálás közben, tehát a szolgáltatónál kellene keresni a megoldást. Mondjuk egy 60 ezres város közepén ne legyen jó a szolgáltatás a Telekomnál azért az nem túl jó.
Arra viszont tisztán emlékszem, hogy korábban ez működött, de egy jónéhány hete amint indítok egy hívást egyből levágja a netet. Lehet, hogy megeresztek feléjük egy hívást, jobb ötletem nincs.
Egyébként ahogy nézem a listát főleg Balaton és a Velencei-tó körül indul el a művelet.
-
raveinT
tag
válasz
TaylorPro #4097 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy a 3G lekapcsolásával együtt a H+ nem tűnik el.
Ahogy neten olvasgattam, a H+ az a 3G technológiának a csúcsa, de akkor is 3. generációs technológia, tehát az én értelmezésem szerint ahogy kivezetik a 3g-t, ez is megy vele együtt a levesbe. Ezt támasztja alá a fenti fórumtárs hozzászólása is, miszerint neki eddig telekomosként volt h+ hívás közben, de most már semmi nincs.
De nem vagyok szakember, ha valakinek van pontos infója, az nyugodtan korrigáljon.
-
SirRasor
addikt
válasz
TaylorPro #3916 üzenetére
Erre mi szükség? Gyárilag támogatja a rendszer, csak tedd ki az accessibility pöttyét; alapból van benne képernyő lezárás. Azt használtam egészen a Nova launcherre váltásig és sose volt vele gond.
-1 fölösleges program.Ja ha már fölösleges program: akit érdekel hogy lehet letiltani bármilyen programot Android alatt ROOT NÉLKÜL, annak itt ez a csoda (lehet már ajánlottam régebben):
ADB App Control
Huawei telefonról a Huawei fő akármilyen servicest is eltüntettem vele
fokukac mitől ragadt be? Mármint...koszos, kajás kézzel is hozzá szoktál nyúlni? Tok van rajta, ami védi a gombot?EZT KIEMELEM, HÁTHA MÁST IS ÉRDEKEL
Fogkefével lehet marhajól pucolni a telefont. Például a nagyon beeső hangszórókat, vagy a kijelző és keret közötti rést.
Próbálj meg benedvesíteni egy fogkefét és körbesikálni a bekapcsoló gombot. Most néztem és beférnek mellette a sörték. -
válasz
TaylorPro #3254 üzenetére
Köszi már rendeltem egyet a btel-től. Remélem nem lesz vele gondom mert ha jól tudom ott nem gyári hanem csak bolti garancia van rá.
xxlgsm-nél volt 130-ért kirakva de onnan nem mertem rendelni mert a csillagos részben írták hogy a kedvező árak ilyen ázsiaból behozott telefonokra vonatkoznak a többire egyedi árakat adnak. Aztán lehet hogy ez így normális meg azt sem tudom hogy az ázsiai bármiben más e mint az európai. -
gg72
veterán
válasz
TaylorPro #2899 üzenetére
Hát ez az, hogy az volt a furcsa, hogy amikor leadtam, azt írták, hogy a kézbesítés dátumáról majd emailben értesítenek, pedig mindig szokott pontos időpont lenni. Rendeltem mellé egy tokot és egy másik dolgot is, azoknál dec.4-8. szerepel, a 4a-nál visszont semmi, csak "Preparing for dispatch". Még várok pár napot, aztán írok nekik, ha addig nem indul el.
-
törölt tag
válasz
TaylorPro #2788 üzenetére
Jó aki most a bezárás miatt extra köröket kell hogy járjon vagy valamit bukik vele azokat én is sajnálom. Ilyen mobilárak mellett amik most vannak nem csoda hogy az emberek keresik a kiskapukat. Sajnos rossz vége lett a Turbadónak, pedig mindenütt az egyik ha nem az egyetlen megbízható sufni GSM-ként hivatkoztak rá.
-
fokukac
nagyúr
válasz
TaylorPro #2785 üzenetére
szerintem túl van ez ragozva. én az előző pixelem a német turbado-tól rendeltem 2018-ban, és rendes számla jött.
Amúgy pedig a világbajnok 27%-os áfánk (amit ideiglenesen vezettek be 2012-ben, de azóta is itt van velünk) elég sok magyarországi szereplőt ösztönöznek a csalásra...
Szerintem inkább valami hasonló nemzetközi / regionális áfa-optimalizálás lehetett itt a háttérben, azért léptek egyszerre a hatóságok ennyi országban. -
törölt tag
válasz
TaylorPro #2785 üzenetére
Nem tudom kértek-e vissza bárkitől valaha telefont mert csak bérelte. Inkább az adózásban lehetett valami kiskapu ezzel kapcsolatban ami nem tetszett az egyes országoknak, aztán hogy magukat jobb színben tüntessék fel, ráhúzták arra hogy nem szép dolog megtéveszteni az embereket.
Azt mindenk tudja, hogy a Turbadós garancia csak a Turbadóban érvényes.
-
TaylorPro
addikt
válasz
TaylorPro #2770 üzenetére
Itt szépen le is írják a dolgokat. Jól átcsesztek ezek mindenkit. Fura is volt mert lehetett tudni hogy szürke import, és csak csak kijött a szög a zsákból hogy ez is egy rohadék banda. Bár ha a Németek nem piszkálják meg valószínű tovább működnek.
-
kapal
tag
válasz
TaylorPro #2593 üzenetére
Amíg van támogatott gyári, addig szerintem sincs értelme másikat feltenni. Csak furcsa, hogy a többi 4-es kapott Lineage OS lehetőséget. (+ még az, hogy az Apple már 5 év szoftver támogatást ad a szifonokra... A 4a elérhetetlensége, meg az 5 év komolyan elgondolkodtatott az SE-n.)
-
kapal
tag
válasz
TaylorPro #2524 üzenetére
Pixel 3, 3XL, 3a, 3aXL, 4, 4 XL készülékekre elérhető. Furcsa, hogy a 4a-ra nem.
A Lineage egy opció a készülék élettartamának meghosszabbítására, ha már a gyártó követi az IPhone SE esetében elérhető 5 év szoftverkövetést.
Vagy szerinted szentségtörés ez a rendszer? Mi a baj vele? -
adabra
senior tag
válasz
TaylorPro #2493 üzenetére
Megtaláltam. A haladó beállítások között van egy "Képernyő zárolási módszer", ott a "Kisegítő lehetőségek"-et kell választani.
Klafa kis telefon ez, de a hátsó ujjlenyomat olvasót még szoknom kell. A Honor 9-esen elöl van, az mindig kézre esik, gyors, és soha nem hibázik.
-
-
*RLaci*
addikt
válasz
TaylorPro #2210 üzenetére
Én nem félek, enyémen eddig nincs semmi nyoma, ha lesz megy vissza, küldenek másikat. Ettől még nem fogok mást venni. Nehéz lenne most olyan nagy márkát mondjak aminél valamelyik modelljével ne lett volna gyártási probléma. (Azért közben már felvettem a kapcsolatot egy volt kolléganőmmel aki UK-ban él, ha esetleg visszaküldésre kerülne a sor.)
-
-
-
*RLaci*
addikt
válasz
TaylorPro #1926 üzenetére
Köszi
Majd megy pü, azzal kapcsolatban amit beszéltünk.
ghiottone Ez az egyik amiért nagyon szeretem, a mérete és az arányai. A 3a ami tőled volt 3 nap után adtam tovább annyira nem jött be. Ennél a bő másfél hónap egyszer sem éreztem, hogy szabadulnom kéne tőle.
Yeffy Attól kicsit én is tartok, hogy milyen lesz, hamarosan kiderül.
xhege Ok
Na megyek fóliázni
-
bekesi6386
csendes tag
válasz
TaylorPro #1864 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor még az se megoldás, ha új címet adok meg ismerősöm adataival, mert itthoni ipről megy a rendelés, felesleges köröket csinálnék tovább postázással. Sajnos most nem látok amazonos, hivatalos eladó Google Pixel 5-öt, szóval a rendelés törlése és újrarendelése se jöhet szóba.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TaylorPro #1753 üzenetére
Ú. Én ma rendeltem egy Motohoz egy Spigen Rugged Armor típusú tokot. Ott a Spigen EU volt az eladó és az amazon rendszerén keresztül jött. Ugyanígy megnézve a 4a-ra a tokot azt meg nem engedi.
-
*RLaci*
addikt
válasz
TaylorPro #1753 üzenetére
Érdekes
Az 5-höz én is Spigen tokot, kamera védőt vettem, de a Spigen saját oldaláról.
Az 5 is amúgy lassan elfogy mindenhonnan ahol eddig előrendelhető volt. Amazon uk off, Store uk,de off.
Nagyon úgy néz ki, hogy a Google most nagyon alul méretezte ennek az új szériának a kezdő mennyiségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest