- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Az pedig trollkodásnak tűnik, mikor a google stores hirdetéshez írogatod be ugyanezt; miközben egyelőre a topiklakók nem kaptak semmi konkrét infót/támpontot hogy mi garantálja az általad preferált MM-os garanciáztatási eljárást.
Kérlek maradj az etikus és topik számára hasznos kertek között.Eltekintve attól hogy még mindig nincs MM-es konkrétum, nagyon bonyolult, időigényes beírni az imeit, kiválasztani a hibát; majd feladni futárral egy csomagot.
-
MC Pite
veterán
Maradjunk annyiban, hogy mindenki magának dönti el, és nem érdemes egyik, másik megoldást méltatni...
Hogy a magyar vagy a német szerviz gyorsabb e az passz, de még 4-6 nap jön hozzá mailboxon át. De ez biztos így megy (azért leleveleztem, de kb hülyének néztek hogy mit értetlenkedek ezen).
Ha járok esztergomi média markt fele, rákérdezhetek a hogy megerősítik-e ezt a gyakorlatot; remélhetőleg felkészültek és időben tudnak rá válaszolni...
Kicsi az esélye a nem javíthatónak, akkor viszont nem túl jó deal a kupon mondjuk egy samsungra; akkor lehet árulgatni jó darabig a kupont.A sajátom még eglobalcentralos, az innen pickup és returnös, de egy évig, és nyilván tovább tart a folyamat.
-
MC Pite
veterán
Viszont ha már megkérdezted, aki keresi a garancia ügyintézés menetét a store-ból, linkelem ide is: (szerk, inkább másolom, nem linkelek hirdetést
)
Mailboxde-vel kiküldeni németbe(...), ott google pickup and return gariztatás (mint pl a Lenovo Thinkpadeknél és sok egyéb gyártónál már), és mailboxtól vissza.Gari lekérdezhető/javítás indítható a google store repair centerből (...), de már gondolom olvastad ennek a leírását.
Vidékieknek Magyaroszágon sem újdonság, nekünk itthon is futáros a javítás
De ha már olvastad a kérdést, és tudod a választ, megköszönjük
-
danbenzin
csendes tag
feltalálom magam, ahogy a rendelésnél is tettem. mailboxde szolgáltatásai között megtaláltam a visszaküldést is, ha ide eljön a cucc, hát vissza is mehet. a rendeléssel kapcsolatban tudtam személyes tapasztalatot megosztani, gondoltam, ezzel segítek majd talán másoknak, akik hasonló cipőben járnak. majd ha lesz tapasztalatom gariztatással, megeshet, hogy azt is megosztom majd.
-
TaylorPro
addikt
Nemlátom a hirdetéseidben az infót hogy MM csereutalvány esetén hogy van a gariztatás? Szóval nem értem most itt ezt a mártírkodást. Aki meg külföldi származású cuccot vesz, főleg nem két forintért az ne legyen láma és tájékozódjon. Majd a vásárló eldönti mit vállal be.
-
ghiottone
nagyúr
Szia. Nem tudom ez hogy jön ide, de ne gondold hogy csak MM-ből lehet beszerezni mivel ha csereutalványt állítanak ki akkor ott se egyszerű a történet, vagy tévedek?
Miért szúrja a szemedet, hogy valaki a Storeból veszi? Mindenki el tudja dönteni hogy mik a saját preferenciái és melyek a kockázatok a garanciális ügyintézéssel egy ilyen beszerzés esetén.
+ Én már nem először chateltem a Googel Supporttal. És nem először írták nekem ezt. Tudom mi van a saját oldalukon rögzítve. Aki kérdezte eddig tőlem annak mindenkinek pontosan leírtam a jelenlegi kockázatokat a Store-os beszerzéssel kapcsolatban.
-
sgabor
csendes tag
Megjött a teló! Az Ebay-en leírtaknak megfelelően, bontatlan original új a készülék!
EU-s töltővel jött, amiben azért reménykedtem is, ha már egyszer német az eladó cég. A nevemre szóló rendes, fejléces számlát is kaptam, ami egyben a garanciát is rögzíti. 2 év az időtartama, ami alatt ha hiba lépne fel, az eladó cég németországi címére kellene elküldeni a készüléket javításra, illetve ha nem javítható, cserére, és ők küldik vissza.
Az előrefizetés miatti aggodalom indokolatlan, mivel az Ebay 100% pénzvisszatérítést ígér, ha nem azt küldi az eladó,, mint amit rendelt az ember. Ez tényleg működik, mert kb. 1 éve egy teljesen más termék esetén ezzel éltem is , 100 %-ig kártalanítottak rövid időn belül. -
sgabor
csendes tag
Még nem érkezett meg, mert még a DHL sem hozza meg 1 nap alatt Németországból.
A kereskedőnek nem akarok reklámot csinálni, keress rá. A töltő elvileg EU, de ha esetleg mégse lenne az, abból a 24 ezerből amennyivel ez olcsóbb házhozszállítással, mint nálad házhozszállítás nélkül, bőven belefér néhány töltő! -
MD25
csendes tag
Homerseklet ugyben (ma reggel volt idom az egyik "tesot"
kicsomagolni) nekem sem megy 35-36 fol fole, hiaba tesztelem benchmark futtatassal, videoval. Erdekes modon 35 folott is akkor volt tartosan, amikor lefrissitette magat es a telepitesekkel foglalatoskodott. Tok nelkul, kezben. Igy valoban erezheto langyososdas, de nem veszes. Sztem ez teljesen oke, de meg a 35-36fok is. Nalad milyen max ertekek adodtak?
-
Cyborg
őstag
Nyilván nem vagyunk piac nekik, de szerintem örülniük kéne, hogy ennyien érdeklődnek a telefonjaik iránt. Amúgy meg miért nem mindegy nekik, hogy honnan érkezik az a telefon, amit ők gyártottak, garanciás még, és ráadásul hibás?
Van egy Spark fejlámpám, elég profi minőségű, 80USD volt 10 éve, akkoriban szárnyalt a cég, nagyon népszerűek voltak annak ellenére, hogy nem volt sok termékük, mint pl az Olightnak. Na mindegy. A lényeg, hogy eltűntek, nem adtak ki lámpát már vagy 7éve, az enyémnek meg megdöglött a kapcsolója évekkel a gari lejárta után.
Írtam nekik, gondoltam teszek egy próbát, hátha. Visszaírtak, hogy nagyon sajnálják, kérték, hogy küldjem el nekik, megjavítják, csak a postát kellett fizetnem. Igaz, hogy 20 USD volt a posta oda-vissza Shenzhenbe, de igyne megcsinálták, és kicserélték a repedt üveget is rajta.Most néztem, az amerikai amazonon sem találom a 4A-t ,pedig megfordult a fejemben, hogy akkor veszem onnan, úgyis akarok pár könyvet rendelni
-
gkozak
tag
-
arcsin
senior tag
Ha van Revolutod, raksz rá annyi pénzt amennyi kell (váltasz nem hétvégén eurora) akkor csinálsz egy disposable cardot rá, annak az adatait megadod haverodnak és megkéred rendelje meg magához. Szerintem a telszám szállítási értesítés miatt (is) fontos.
Vagy csak elkéred a címét és rendezed magadnak. Ha gariztatni kell, úgy is ő fog benne segíteni, szerintem az ő nevére lenne értelme. De itt biztos vannak mások, akik jobban tudják ennek mi a pontos előnye/hátránya. Kártyaadatokat nem hiszem nézik, csak hogy fizetőképes legyen
-
*RLaci*
addikt
Én sötét módban használom a telefont, nem érzékelek semmi elszíneződést. Ha fehér a háttér mondjuk a Chromeban(nálam az is fekete) akkor betekintési szög változásnál egy nagyon minimális rózsaszínesedés észlelhető(ez a Samsung oledjeinél is jelen van), de nem zavaró, legalábbis nekem nem. De mondom, ezt ne úgy képzeljétek el mint a 2XL-ek elkékülését szögváltozáskor. A Páromnak 2XL-je van, ha egymás mellé rakom a két telót fehér háttérrel, és elkezdem dönteni őket a 2XL teljesen bekékül, a 4a-n gyakorlatilag nem történik semmi változás.
Amúgy szerintem ez amit a csávó mutat a videóban a kijelzővel kapcsolatban, ez egy lepkefing.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Formula-1
- Crypto Trade
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest