Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Vannak de jellemzően mivel a kormánycső ezeken nagyobb átmérőjű mint más bringákon így mivel csak ezekre jó, így akármilyen telóhoz nem csinálnak, jobbára modell specifikusan készülnek azaz iPhone és Samsung S sorozat jellemzően, azaz pont azok a telefonok amik nem tetszenek , így már érted hol vagyok meglőve?
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Országúti versenykerékpár, hegymenetben nyeregből kiállva a térdem pár centiméterre van csak a kormánytól( ez a versenyzésre tervezett nagyon sportos országúti vázak sajátja hogy jobban ráültet a hajtásra annak következménye )....így a legtöbb telót simán lerúgom, ezért akarok kicsit, ami csak minimálisan nyúlik hátra....még a stucnira rakott telefon se jó mert ott meg oldalról van útban a lábamnak.
mivel napi 50km-el edzek , így kell a változatosság azaz GPS , na meg telefonról lehet sebességet , teljesítményt , kalóriaégetést stb mérni.....+ ha defekt van és a pótbelsővel is gond van tudjak segítséget hívni....
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
Amikor volt Pixel4XL-em odaadtam legalább 10 embernek, hogy nézegesse meg a telefont és senkinek sem tünt fel a 90Hz pedig forced be volt kapcsolva és kértem, hogy jól nézzék meg a telefont, hogy milyen kijelzője. Visszaállni a 60Hz-re sem volt rémálom...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
*RLaci*
addikt
Német Storeból nincs ide rendelés mert a mailbox már nem működik. Onnan csak akkor érdemes rendelni ha van aki kint átveszi és elhozza/ide küldi neked.
Illetve van ez a cég UK-ban [link] , ez olyan mint a mailbox, akinek van kedve nézzen utána, hogy pontosan hogy megy itt a dolog, mert ha okés akkor lehet rendelni az angol storeból. Már sokszor leírtam, az Amazonról rendelni a legegyszerűbb, legbiztonságosabb dolog(a P5-öt is onnan fogom venni). Amúgy ez az itthoni 150-es ár sztem még belefér, ennyit megér a teló, abba persze szar belegondolni, hogy van hely ahol ugyanezt majd 50 ezerrel kevesebbért hozzád vágják.
Szar helyen vagyunk, ez van.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
tl;dr : "Az Amazon is vagy újat küld, vagy visszaadja a pénzedet" Ahogy írtam.
Ha haverhoz rendeled és az elküldi neked GSL-el ( 15-16 euro) mert ahogy kiderült, a GSTore csak Németországba küldi ki a rádiótelefont. mailboxde.re stb re NEM. Még egyszer nem írom le, ghiottine hoz, turbado talán forgalmazza, alza tuti, max szürke import lesz.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Nincs. ghiottone írta, hogyha szignifikáns árkülönbözettel lehet kapni itthon, mint Német storeból akkor majd ő hoz be, és árusítani fogja Hardveraprón.
Turbadon is lehet fogják árulni. Az Amazon is vagy újat küld, vagy visszaadja a pénzedet nem értem miben lenne más...a visszakapott alzás pénzből veszel másikat; worst case + 1 lépés. Amíg nincs itthon hivatalos Google Store, semmi értelme ezen agyalni. Szürke importban lesz max, a pénzt visszakapod, ennél többet még a zorbánviktorse tudna tenni az ügy érdekében. Nem értem mit vársz GARANCIA jogcímen. javítsák meg?[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
-
bbendre
őstag
Figyeli az arcod/arcotokat. Es amikor mindketten mosolyogtok vagy vicces fejet vagtok akkor autoamikusan elkezd fotozni. Regen ez volt a Photobooth Mode de eltunt mint onallo opcio. Egy csomo dolgot felismer amit "szelfizni" szoktak. Persz mi csak grimaszoltunk ahogy csak tudtunk mint ket
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
addikt
A türelem
rózsáttelefont terem...Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
ghiottone
nagyúr
Amúgy nem lenne nagy cucc fenntartani egy EU területén müködő webaruházat. DHL vinné a csomagot, meg fel is venné ha hibás. Pár euró plusszt szerintem nem sajnálják rá az emberek ha így közvetlenül lehetne a Google Store-ból rendelni.
Nem is olyan rég ismerős rendelt a motorola.de oldalról mailboxba - kiszállították, de elkezdtek cirkuszolni kb. az MM/Sarurn fentiek "fenntartjuk a jogot, hogy..."-hoz hasonlóan és visszavitték a telefont. Ismerős egyeztetett velük pár kört aztán a végén fogták és elküldték neki Magyar címre.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
addikt
Dettó! Mivel ilyen telefon nem volt a piacon eddig(kivéve talán Pixel 3a, de annak meg gyengusz volt számomra a hardver kicsit), ezért eddig semmi értelmét nem láttam lecserélni.
De most úgy érzem eljött az idő.
(#447) csakany2001
Ha megnyitom a Google térképet, a böngészőt több lappal illetve még egy dolgot, akkor valami kiszáll, a 2 giga memória most már nagyon kevés. Meg ha több erőforrásigényes app nyitva van a memóriában mint pl. a térkép navigációval és a kamera egymással párhuzamosan, illetve még rányitom a Facebookot plusz még pár lapot a böngészőben, na akkor alkalmazásváltásnál képes beszaggatni szegényt. Oreóról meg egyenesen downgradeltem, mert abszolút nem tetszett a fehér értesítési függöny meg még dadógósabbá vált a rendszer. Újonnan nem volt ilyen a telefon, én azt vallom, hogy az appok erőforrás-igényesebbek lettek időközben, de lehet hogy tévedek. Még így is szeretem, viszont látom azt is, hogy ha tényleg sima működést akarok, akkor a régi hardverrel nincs tovább.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
csakany2001
senior tag
Ezt meg tudom erősíteni, nagyon kiemelkedő volt a kamerája, kár hogy csak ennyi pozitív maradt meg belőle.(Bootlooop szintén)
A pocsék memóriakezelés, a melegedő SoC, a nem valami gördülékeny működés.
A Pixel-től csak ezen dolgok tántorítanak el(pontosabban a memóriakezelés, és a bentragadt GAPPS), pedig elvileg ezért jó a Stock de valahogy mégsem nyert meg ezen a téren.[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
törölt tag
Jó, hát ezek egyéni preferenciák mindig. Nekem sem kedvencem a hátlapi olvasó, mert autós vagy bringás tartóban nehéz használni. Oldalt jobban tetszene, mint a mostani telefonomon, vagy legalább lehetne arcfelismerés.
Szerintem a 7xx nem jelent olyan nagy hátrányt, bár lehet, hogy bizonyos felbontás felett már az lenne, de ezek nem olyan telefonok.
-
benjoe1
aktív tag
Én is egy Nexus 5x utódot keresek. Azt egy Mi A1-re cseréltem, de nem szeretem a méretét.
Én egyedül az akksitól félek, hogy kevés lesz, mint a Nexus 5x esetén.Esetleg a 4a 5G variánst még megvárom. Nem tudom az mekkore lesz méretben, és lesz-e második kamerája.
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
ghiottone
nagyúr
Én a 3a-ból indulok ki a SD670-es procival és 4gb rammal. A sima SD845-ös 3-ashoz, illetve egy SD835-ös 6GB ramos gcamos telóhoz képest azért volt legalább 2 másodperc hátránya a feldolgozásban. Anno 1 éve használtam Xiaomi Mi 9T-t, ami szintén SD730 és 6gb, mint a 4a és mindennapi használat során simán hozta az SD835-ös szintet. Most egy 855+-al fogom majd tudni összehasonlítani a 4a-t, kíváncsi leszek mennyire érezhető a gyengébb processzor.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
törölt tag
Több fény derül erre majd, ha meglátjuk a 4a XL-t meg az 5-öt nemsokára. Én örülnék neki, ha inkább ilyen SD7xx szériás cuccokat adnának ki emberi áron, mintha próbálnának futni az Apple után a prémium szegmensben a drága készülékeikkel, meg olyan semmirekellő funkciókkal, mint a gesztusvezérlés és a többi.
-
törölt tag
Egyelőre nincs, de ha nagyon rosszul mennének az eladások, akkor megeshet olyan is, hogy teljesen törlik a termékvonalat, és akkor a support is jócskán lecsökken.
Márpedig ha valaki, akkor pont a Google szeret olyat csinálni, hogy kis szerencsétlenkedés után megölik a projektjeiket -
<Adamsky>
nagyúr
Ezt azért nem tudom elképzelni, mert
• sose csapom annyira szét magam, hogy ne tudjak a telefonra vigyázni
• mi van, ha a buliban fizetni kell (NFC)?
• mi van, ha előtte / utána kellene navigálni?
• esetleg fényképezni szeretnék?
Két (vagy több?) telefont - csak ezért - biztos nem tartanék.
Vagy a "bulizós" mellett akkor van "ünnepi", "csajozós" és mondjuk "munkába-járós" telefon is?"Meg ugye kicsi, könnyen elfér a zsebben."
Kössz! A telefonnak eleve ilyennek kellene lennie.[ Szerkesztve ]