- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Entryy
aktív tag
Nem akartam beleszólni,de nem bírtam ki.
Annyira szép, hogy az ipar egy új hype-ja amit hosszútávon meg lehet lovagolni mennyi embert be tud hülyíteni. A Földet baromira nem veszélyezteti a jelenlegi helyzet. Ennél már sokkal rosszabb körülményekkel rendelkező földtörténeti korok voltak és lesznek is. A Föld folyamatosan változik, velünk vagy nélkülünk, mindegy egyaránt változik. Ez a változás csak a mi kis civilizációnk infrastruktúráját veszélyezteti, nem "Gaia-t".
Több érdeklődés és kevesebb megérzés.Üdv!
-
Cybertrone
veterán
Köszönjük szépen, majd este ha elmélkedem utánnanézek... Neharagudj, nem akartalak megsérteni azzal hogy kinyílvánítottam azt hogy senkit sem érdekel most itt jelen pillanatban a világot sujtó csóróság, és az hogy ki mennyit min és hogy takarékoskodik... mintahogy az sem hogy Jóskapista felveszi a szemetet az uccán a tél közepén, vagy nyáron... Még mindíg a vga-k vannak a középpontban!
-
mindfreak
őstag
Csak úgy gondolom, hogy nagyon sokan köztük én is megteszek mindent, amit tudok. Nem ég feleslegesen a lámpa, nem szemetelek, nincs légkondi a lakásban, és télen is puloverben ülök itthon, mert nincs maximumra feltekerve a gáz! Csak amíg mindenki imádkozik a meleg vízért, meg használ 15 háztartási eszközt a lakásban, nehogy én legyek már aki nem környezet tudatos. Úgy gondolom nagyon sokan hozzátesznek valamit ezért, de mindent úgyse tudunk megtenni, mert nem szívesen rontunk az életkörülményeinken.
Majd aki barlangban él, vadászik, halászik meg gyűjtöget, na majd ő elmondhatja, hogy mindent megtett.Na most már tényleg befejeztem. Peace.
-
mindfreak
őstag
Jó lenne, ha valami újat is mondanál, nem pedig ugyanazt a süket dumát nyomnád itt hozzászólások óta. Osztod itt az észt a jó irányvonalakról... mit teszel Te ehhez hozzá nap, mint nap?! Még egy dolgot sem hoztál fel, pedig már kérdezték tőled! Azt hogy ATI VGA-d van, ne nevettess már.
-
szaszabee
aktív tag
Ezt érdekes lenne kiszámolni Egyébként én sem látom értelmét ennek a 30w spórolásnak ezen a vga-n
Ez akkor lenne hatásos és érdemleges ha ezt teljesitménynövekedésel érik el Mivel hogy drága is és az elözö széria ráadásul erösebb nagyon kevés réteg fogja megvenni Nem beszélve a játékos társadalom aki kiteszi a nagy részét a vevöi körnek nem a watt-on fog sporólni -
mindfreak
őstag
Manipuláció hatása alatt állsz. Amikor azt hiszed, hogy teszel valamit a környezetedért azzal, hogy ilyen "Green" terméket vásárolsz, akkor valójában csak pénzt húznak ki a zsebedből. Mert ha megnézed majdnem minden ilyen termék többe kerül. (Ezzel is bizonyítva, hogy mindenki szarik rá és nem érdeke, hogy elterjedjen!! Pedig még tuti, hogy az előállítása is olcsóbb.)
De hogy mennyi erdőt irtanak ki, hány élőlényt sodornak/tak a kihalás szélére, vagy mennyi olajat és más szemetet öntenek a tengerekbe arról téged sem kérdeznek meg. Nem tehetsz ellene semmit! Pedig ez ellen kellene valamit tenni, az lenne nagy lépés.
A gondolkodásoddal semmi baj, nem ez ellen irányult a dolog, nem is értem miért vetted ennyire magad, de, akkor is nagyobb jelentőséged tulajdonítanak ennek a pár wattnak, mint amennyit valójában jelent. Semmit. -
joshua7
veterán
Gondolom nem 24/7-ben járatja állandóan a karit... Erre egyébként tudsz esetleg valami képletet, h ebből a 30W-ból pl. milyen különbség jönne ki ténylegesen havi vagy éves szinten?
Ezt úgy általában:
egyébként én is röhejnek tartom, h 100k-s kártyánál a fogyasztáson feszül vki, főleg mikor megnézem az adatlapját az illetőnek és idle-ben 200W-ot fogyasztó intel/AMD-je van. -
mindfreak
őstag
Egy fokkal ugyan udvariasabban szerettem volna fogalmazni, de paprika fórumtárs pont most írta a lényeget. Ennyi erővel kérlek kapcsold ki a gépet és menj sétálni egyet a parkban. Addig se fogyasztod az értékes energiát.
A másik szintén lényeges, ez az egész kevesebbet fogyaszt dolog a konkurencia fikázásáról szól, ami hozzáteszem megint érthetetlen számomra. Nekem volt már ATI is, NV is. Egyikkel se volt soha semmi bajom. -
mindfreak
őstag
Az esetek többségében a kevesebb fogyasztás kevesebb teljesítményt is jelent. Lásd 5800 és 6800 széria. Mindenki döntse el, hogy kinek mi a fontosabb, de az való igaz hogy a 30W fogyasztáson fennakadni teljesen felesleges. Lehet valakinek 500W-ot fogyaszt a gépe, viszont napi 1 órát használja, valakinek 300W-at viszont 12 órát ott ül előtte.
Sorry az offért, tudom van erre megfelelő topik is.MOD: Az nem az én bajom, hogy ki hal éhen, meg szomjan.
-
iwu
addikt
Figy, most akkor gyakorlati kérdés.
A zsuga ugye 220GBP Brutto, 188 nettó. Van EU-s adószámom, ha bemegyek, mennyit kell otthagyni?
Nem úgy van, hogy a bruttót, és a megfelelő hivatalban a papírokat kitöltve kapom vissza az áfát?
Érdekelne, mert jövő 7n jön haza ismerős Londonból... -
-
-
mghltm
addikt
ott a pont. arban egymashoz kozel eso kartyakat kell osszehasonlitani es nem az nvidia/amd marketing szoveget kell nezni!
btw, gtx560 fogja meg felkavarni az allovizet. ha nvidia hozza a tole elvarhatot, akkor egy gtx470 kozeli kartyat varok olcsobban, halkabban, kisebb melegedessel
es akkor meg tuningrol nem is beszeltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest