- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az a baj, hogy nem érdekli.
(dehogynem)
Hanem az, hogy veri magát arra, hogy telibesz@rik mindent és mindekit önmagán kívül.
Az ilyet kiraknám Szomáliába egy hosszú hétvégére.Nem arról van szó, hogy jujj 2W-al többet eszik, hanem arról, hogy törekednek a kisebb fogyasztásra, teljesen új technológia/új fejlesztés aminek célja a fogyasztás leszorítása.
Nem az otthoni user-nál van inkább jelentősége. Szorozd fel a 30W-ot eladott kártyánként.(#260) mindfreak: Ez az egész szép hosszú hozzászólás csak annyira jó, hogy tereled le magadról a felelősséget. "jujj-jujj nem lehet tenni semmit". De lehet. Első körben a hozzáálláson kell változtatni.
"Jajj, de amíg a többiek nem addig én se..." -
Ne érts félre, igen tudom, hogy 3600-on fogyaszt a drágaság, mondjuk ezért jó a CnQ
De olvass szerintem kicsit vissza, nem azzal kezdődött a diskurzus, hogy milyen istencsászármegahiperhype, hogy van ez a lehetőség a kártya esetében.... hanem hogy mint előbb is írtam "szarra se jó" "minek ez" és társaiItt most pillanatnyilag nem az a lényeges, hogy mínusz 10 watt vagy 40, hanem amit én kiemelnék, hogy nehogy már negatívum legyen az energiatakarékosság, mert ez így eléggé vicces
vagy ha valaki meg így gondolja, akkor nyugodtan írja le, hogy ő magasról leszarja és csók, de attól még ne az legyen a hülye akinek esetleg ez szimpatikus...... -
Nem arról van szó, hogy ezeknél a termékeknél ez lenne az elsődleges szempont, de azt azért ne vitassuk már el, hogy nem rossz dolog ha sikerül egy kicsit faragni a fogyasztásból. Ez kb olyan, mintha tomika, aki nem bassza el minden nap a teljes zsebpénzét amit a sulira kap, mekkora egy loser, mert képes volt 300 forintot megtakarítani....
szóval ez a hozzáállás egy kicsit "nem tudok mibe belekötni, de valamibe muszáj"
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Suzuki topik
- PlayStation 5
- iPhone-t használók OFF topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Napelem
- Forrmell.enn
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest