- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát, lehet, hogy nem, mert nekem úgy tűnik, hogy a piaci stratégiákról mindkét oldal versenyben van a jól hangzó, de minden bizonnyal alacsony realitású elméletekkel, melldöngetést nemigen látok, és a torokátharapás pedig valahogy jellemzőbb a piros teamre. alternate reality rulez.
#458 rocket: manuális megoldás? valahogy az jelent meg a szemem előtt, hogy 250.000 kínai elkezd körömreszelővel dolgozni a kártyákon
-
zuchy
őstag
Há, az AMD kártyáin meg 0 a min fps.
Ilyen extrém felbontáshoz és AA-hoz minimum 2Gb memória kell, de a HD5870-t ez se hatja meg. Szerintem felesleges a vita, azt vesz mindenki amit akar, nem kell meggyőzni a másikat szvsz.
Amúgy szerintem is jól látja gbors, valamiért Az ATi/AMD oldal jobban "ócsáról", persze a másik oldalról is lehetnek ilyenek. Talán mert elegük lett az Nv "gonosz" tetteivel, akik meg nem sipánkoznak, azokat meg nem érdeklik.
-
DeathAdder
veterán
-
MaUser
addikt
570 rendelést nem hiszem hogy igazolni kéne. Ott is leírtam, hogy egy árban a 6970-et venném, de mostani magyar árak mellett nem ellenfél a 6970. Az más kérdés, hogy külföldön jóval közelebb vannak egymáshoz árban.
ST: Egyről beszélünk? ST két vállra fektette még a 4850-et is, AA-t be sem lehetett kapcsolni. (Mondjuk az igaz, hogy ez is olyan Metro-s játék, azaz itt a gépigény nem egyenesen arányos a nyújtott látvánnyal.
)
-
DeathAdder
veterán
Valoban mindenki arrol temazott hogy most a GTX580 az asz,es oruljenek erre a par hetre ,mert ha jon a 6970 akkor Jajj lessz..
hat matol fogva ugyanez a szoveg csak a 6990-el az 580 ellen, + meg egy kis 27w-os kulonbseggek megfuszerezve
ez a tema egesz allo nap mar reggel 6 oratol
(kul. meg nem szoltam semmit)
-
Zso2
őstag
Nekem bealvásnak látszik, hogy egy jóval későb kijött cuccossal nem tudta befogni az Nv-t, mikor az el van maradva tőle.
Ez józan paraszti ésszel is bealvás. Nem sztrájkolok, de te se tedd, azért mert AMd szív dobog a házikódban.
Nem beszélve arról , hogy előtte az 6870-et mentették avval, hogy majd a 6970-lesz az ellenfele az 580-nak.
Na mind1 jó éjt ....... -
joshua7
veterán
Nyilván nem mondom, h rossz dolog, de nehogy már egy 100k-s karinál ez legyen a szempont, amin aztán valaki elkezd lovagolni. Mert nevetséges. Mondom, ezen feszül az illető, mikozben meg egy kazán van az alaplapban.
szerk: bocs, megnéztem közben, eskü csak utólag, h milyen procid van ésOsztan aztán annak utánanéztél-e már, h egy ilyen derék Phenom mit zabál 3600-on?
De valaki igazán kiszámíthatná, h mondjuk éves szinten milyen plusz jönne ki. Talán 1000Ft lenne, ha állandóan full terhelésen menne a gép. -
mindfreak
őstag
Arra lennék kíváncsi, hogy itt pontosan mihez képest értjük a fogyasztás csökkenést? Mert NV-hez képest kevesebb, de csak annyival amennyire kisebb a teljesítménye is. Az elődökhöz képest (5800, 6800 széria) meg még nőtt is. Akkor most hogy is van ez?
Csak, hogy ne a levegőbe beszéljek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest